Slim op reis

Een Hopper is een slimme reiziger. Dit type reiziger denkt verder dan zijn eigen auto en de trein. Hoppers maken gebruik van een deelauto, de fiets of een taxi. Een Hopper doet mee aan het nieuwe werken: plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Dat kan zijn thuis, onderweg of op kantoor. De campagne laat zien dat slim reizen gewoon en gemakkelijk is.

NIEUWSARTIKEL FOTO IKBENHOPPER

 Foto: IkbenHopper.nl

De campagne

Uit onderzoek blijkt dat mensen positief staan tegenover flexibel reizen en dat mensen best minder auto willen rijden. Wel vinden veel mensen het lastig om alternatieve reisvormen te bedenken. De Hopper-campagne wil in deze behoefte gaan voorzien. Ook wil de campagne bijdragen aan minder belasting van het milieu en minder files.

Hop mee!

Op de website www.ikbenhopper.nl is te zien hoe u zo slim mogelijk vanuit uw huis of werkplek kunt reizen. Dit doet u door uw huidige locatie in te vullen op de website. U krijgt hierdoor direct een overzicht met alle Hopper-mogelijkheden in uw omgeving. Zo ziet u van welke deelauto’s, flexwerkplekken, (OV-) fietsverhuur en –stallingen, OV-haltes en stations, P&R-locaties en oplaadpunten u als Hopper gebruikt kunt maken.

Lees ook: Een buurt vol zonnepanelen

Lees meer

Geef een reactie