Sunleaves

Als het om verduurzaming met zonnepanelen en laadpalen gaat is Sunleaves een begrip in het zuiden van Nederland. Met een team van 75 man sterk en vestigingen in Limburg, Brabant en Gelderland zitten we altijd in de buurt. Na het opstellen van een offerte komen we altijd op bezoek om de situatie te bekijken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan tijdens de installatie. Onze adviseurs geven een eerlijk advies en zijn dan ook je vaste aanspreekpunt vanaf oriëntatie tot en met installatie. Omdat Sunleaves het hele proces van advies tot nazorg in eigen beheer heeft kunnen wij met zekerheid zeggen dat je de beste kwaliteit krijgt. Al onze installateurs zijn gecertificeerd en VCA gekwalificeerd. Bij Sunleaves ben je geen eenmalige klant, maar een klant voor de rest van je leven. Ook na installatie staat er dagelijks een serviceteam voor je klaar wanneer je vragen hebt of wanneer het systeem een service nodig heeft. We zijn een team met een passie voor duurzame energie, samen doen we er alles aan om een mooi systeem te leveren en ook van jou een tevreden klant te maken.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.9

61 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Sunleaves

Telefoon

046-2021351

Adres

Gasthuisgraaf 10

6136 KS Sittard

Limburg

Lid van

installQ, VCA

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Gelderland
 • Limburg
 • Noord-Brabant

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Thuisbatterijen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

4 reacties op “Sunleaves”

 1. Hans Schreiner

  prima verzorgt , hele fijne firma.

 2. van Lieshout

  Wij zijn tevreden over de oplevering en afwerking En van het plaatsen van DE ZONNEPANELEN. In 3 uur was alles achter de rug
  Ook de begeleiding voor de aankoop was perfect. Met alle vriendelijkheid van al het Personeel. Riet en Wim van Lieshout

 3. paul boekelman

  Niets dan lof.
  Snel een offerte, flexibel in de uitvoering en kundig bij de installatie. Prijs kwaliteit verhouding van de materialen is dik in orde.

  32 panelen perfect gelegd en aangesloten!

 4. Jos H

  Na diverse offertes opgevraagd te hebben met Sunleaves in zee gegaan omdat men a: snel reageerde op de aanvraag, b: omdat men geen offerte maakte zonder de locatie en het pand bekeken te hebben.
  Het bezoek met de vertegenwoordiger resulteerde in een directe klik tussen hen en ons, daarnaast werd een hele fijne offerte op papier gezet.
  over het team van monteurs niets dan lof. Fijne gasten die weten waarover ze praten. Werken rustig en netjes. Doen niets overhaast.
  Men werkt met A-merk producten.
  Het bedrijf heeft eigen monteurs en houden alles in eigen hand.
  De installatie, 22 panelen, en een Solar Edge omvormer, werken nu vanaf 10 februari, en wij zijn nu al dik tevreden.
  De lijntjes naar de medewerkers zijn lekker kort.

  Laat de zon

Geef een reactie