zelf energie produceren

Onze website is een onafhankelijk platform dat zich vooral richt op consumenten en (kleine) bedrijven die zelf energie produceren of zelf energie willen gaan opwekken. Ook energiecoöperaties en VvE’s vinden hier informatie over de mogelijkheden om zelf energie op te wekken. Daarnaast bieden wij een overzicht van alle duurzame installateurs die zich bezig houden met het plaatsen van o.a. zonnepanelen in Nederland.

Wat doet ZEP?

De website informeert bezoekers (ZEP-ers) uitvoerig over alle mogelijke manieren van zelf energie produceren en biedt daarnaast de mogelijkheid om te discussiëren op het forum van de website. Tevens vind je veel installateurs die al ervaring hebben met het installeren van duurzame producten en kun je een recensie of beoordeling van jouw installatiebedrijf achterlaten. We houden je voortdurend op de hoogte van de allerlaatste en nieuwste ontwikkelingen binnen de energietransitie en op het gebied van duurzame energie. Met onze maandelijkse nieuwsbrief weet je zeker dat je niets mist.

Bekijk onze nieuwsbrief

Informatie op ZEP

De informatie op deze website is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet altijd worden ingestaan. Zie je fouten of werken bepaalde links niet? Laat het ons dan weten.

Contact opnemen

Onderdeel van Enexis Groep

Zelfenergieproduceren is onderdeel van Enexis Groep. De belangrijkste taak is weggelegd voor het onderdeel Enexis Netbeheer, namelijk het aanleggen en onderhouden van het energienet in Nederland. Bovendien zorgt een netbeheerder voor het transport van energie: Enexis vervoert energie van de elektriciteitscentrale of het gasstation naar jouw woning of bedrijf.

Meer over Enexis Groep