CORO Zonnepanelen

CORO Zonnepanelen is als een van de eerste installateurs werkzaam in de zonnepanelen markt in Noord Brabant. Wij durven ons dus ook best DE SPECIALISTEN te noemen in zonne energie. Met een team van specialisten zijn wij dagelijks onderweg met het plaatsen en inbedrijfstellen van zonnepaneel installaties. Wij verzorgen alle plaatsingen in eigen beheer, hierdoor bent u verzekerd van een perfecte installatie. Wij houden ons bezig met het leveren en monteren van zonnepanelen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wij doen dit vanuit onze standplaats in Breda, wij monteren in Etten-Leur, Zevenbergen, Prinsenbeek, Roosendaal, Made, Oosterhout, en alle andere omliggende gemeentes. Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 4.1

79 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

CORO Zonnepanelen

Telefoon

076-5879002

Adres

Nikkelstraat 20

4823 AB Breda

Noord-Brabant

Lid van

installQ, Techniek Nederland, Zonnekeur

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Noord-Brabant

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

71 reacties op “CORO Zonnepanelen”

 1. Tessa Van Hoek

  Prima service – perfect gemonteerd. Wij zijn tevreden klanten, en raden Coro zonnepanelen aan iedereen aan!

 2. Nard

  Alles is perfect gemonteerd, communicatief sterk en alles netjes opgeruimd. alles draait als een zonnetje 🙂

 3. Henk Nelisse

  CORO heeft bij ons de complete zonnestroom installatie geadviseerd en geïnstalleerd. Zowel over het advies en installatie zijn wij zeer tevreden. Rob Smal heeft vooraf alles duidelijk besproken en geadviseerd wat wij nodig hebben voor ons energie verbruik. Ook slim om de reeds aanwezige bekabeling van de wasautomaat op zolder te gebruiken voor de terug levering aan het net.
  De monteurs hebben keurig netjes en snel werk geleverd, voor montage eerst alles besproken en daarna overgegaan tot uitvoering.
  De uitvoering (10 panelen) begon om 07.00 uur en was om 12.30 uur geheel gereed incl. installatie app op telefoon en I-pad.
  Slim van de monteur om de kabel voor terug levering van omvormer naar aansluiting wasautomaat over dak onder de dakpannen te laten lopen zodat je op de zolder geen kabel ziet.
  Een zeer tevreden klant in Etten Leur en CORO zeker aanbevelend.

 4. Richard Aerts

  Prima advies zeer netjes en vakkundig geplaatst.

 5. Eva

  Goed advies met duidelijk contact. De ;panelen zijn netjes geïnstalleerd. Vakkundig!

 6. J van de Kar

  Duidelijke persoonlijke uitleg bij de offerte. Duidelijke uitleg over het systeem. Tevens ook een duidelijke demonstratie bij het bedrijf. Vakkundige installatie en prima afwerking. Omvormer mooi weggewerkt op de zolder. Bedankt! Laat de zon nu maar schijnen.

 7. Moeleker

  Na aanbeveling van onze oude buurman, CORO uitgenodigd voor een gesprek en offerte. De wijze waarop dit verliep gaf vertrouwen. Dus volgde een opdracht voor plaatsing van 10 panelen. De plaatsing is op 8 juni uiterst vakkundig en zonder veel rommel gebeurd. In het tweede deel van de middag konden we al vaststellen dat alles prima werkte en er dus stroom werd opgewekt. CORO van harte aanbevolen!

 8. Lavalaye

  5 sterren voor coro; alles uitstekend

 9. Martin

  2 mei bij ons zonnepanelen geplaatst.
  Zelf had ik het idee om een zuidopstelling te doen, maar na persoonlijk advies en de vier uitgewerkte opties toch gekozen voor oost west opstelling ipv zuid opstelling.
  snelle levering.
  netjes geinstalleerd en korte uitleg over de portal van omnik.
  panelen werken perfect. ( natuurlijk afwachten wat de oost we opbrengst wordt)

 10. E. Brand

  Donderdag 14 april 2016 zijn de zonnepanelen geplaatst. Alles in een dag klaar en naar mijn volle tevredenheid. Ook het voortraject verliep voorspoedig. Uitvoerig advies en er werd meegedacht met mijn wensen voor wat betreft de uitvoering/type. Het eindresultaat voldoet aan mijn verwachtingen en de eerste resultaten waren er al dezelfde dag mede dankzij het weer. Prima werk geleverd.

 11. Arno Norbart

  Woensdag 20-04-2016 zonnepanelen geïnstalleerd. Na een goed voortraject met persoonlijk contact zijn de zonnepanelen geplaatst, ze liggen mooi strak op het dak en binnen is alles netjes afgewerkt. De eerste CO2 uitstoot is al bespaart.

 12. J.E.M Tijs

  Woensdag 6-4-2016 Zonnepanelen geïnstalleerd. Ondanks het mindere weer voor de
  installateurs die dag, zijn we zeer tevreden over CORO. Goed werk geleverd.

 13. C.van Vuuren

  Maandag 11-4 zonnepanelen geïnstalleerd. Prima werk geleverd heren ,100% tevreden. Laat de zon nu maar schijnen.
  Bedankt voor de snelle levering!!!!

 14. Gerd-Jan Frijters

  Coro heeft op ons tuinhuis 18 zwarte panelen gelegd. Goede offerte, heldere aanpak. Tevreden klant. Goed gedaan !!!!

 15. Maarten Bos

  CORO regeerde snel en accuraat op mijn aanvraag. Met name de adviezen en rendementen hebben me doen besluiten om voor CORO te gaan. Een prima bedrijf met professionele service. De installatie was binnen een halve dag afgerond en eerlijk is eerlijk, het ziet er allemaal goed uit! top gedaan mannen!

 16. Verlaan

  CORO reageerde snel en slagvaardig op mijn offerteaanvraag. Binnen enkele dagen was de vertegenwoordiger van CORO ter plaatse om de situatie op te nemen. Mijn voorkeur voor een Oost-West opstelling werd gedeeld, waardoor het aantal zonnepanelen de totale stroombehoefte zal gaan dekken. Uiteindelijk duurde het maar enkele weken tussen het eerste contact en de oplevering van de installatie vandaag. Alles is vlotjes verlopen, de panelen zijn met een kraan het platte dak op gehesen. Het onderstel werd als een soort mecano in elkaar geschoven, waarop de panelen zijn gemonteerd. De speciale constructie zorgt voor een minimale belasting van het dak. Ook het plaatsen van de omvormer en de afwerking in de meterkast verliepen probleemloos en inmiddels heb ik op mijn tablet kunnen zien dat de eerste Kilowattuurtjes zijn opgewekt. Kortom, ik ben een tevreden klant.

 17. Co Wansing

  Coro heeft bij ons 23 en 24 feb. 28 zonnepanelen geplaatst alles volledig volgens afspraak netjes afgewerkt. Van tevoren zijn wij goed en volledig ingelicht en de prijs is redelijk. Coro krijg van ons een 9+

 18. Vlist

  Gisteren 9 zonnepanelen geplaatst. We zijn zeer tevreden over CORO, zowel vooraf met de informatie en mogelijkheden als de plaatsing en installatie.

 19. J.v.dorst

  maandag 25 januari jl. zijn er door Coro 22 zonnepanelen geplaats.
  alles op één dag geregeld. Een perfect bedrijf die het zeer goed doen tgen
  een redelijke prijs. Van mij een dikke tien

 20. Serge Withagen

  afgelopen woensdag zijn bij ons de panelen het dak op gegaan. Ondanks het wat mindere weer waren de instalateurs goed bezig en is alles snel verlopen. Corne Rovers is nog even geweest om de laatste puntjes op de i te zetten. wat een service.

 21. A.M. Jansen-Lansbergen

  Wat ons erg aansprak was de deskundige voorlichting en advisering voordat de offerte werd uitgebracht. Dat is wat anders dan een offerte gebaseerd op een foto van ons dak uit Google. Na de uitgebreide offerte hebben wij bij het bedrijf gesproken met Corne Rovers die alle openstaande vragen heeft beantwoord. De keuze was vervolgens snel gemaakt. De plaatsing verliep gladjes door professioneel en plezierig personeel. Een aanrader.

 22. Brosens

  Nadat ik via de website van Coro een offerte had aangevraagd, werd ik uitgenodigd om op het bedrijf met simulatiesoftware de mogelijkheden van verschillende paneelconfiguraties uit te proberen. Gezien de schaduw van onze grote schoorsteen bleek dat erg nuttig. De info die ik kreeg gaf me een goed gevoel. Ik ben dan ook met Coro in zee gegaan en het bedrijf heeft me niet teleurgesteld. De panelen zijn netjes op ons dak gelegd en ook het werk aan de omvormer en meterkast verliep prima. Coro heeft er zo een tevreden klant bij.

 23. Frans

  Ik heb deze maand zonnepanelen laten plaatsen door CORO. Alles is perfect verlopen, vanaf het 1ste gesprek thuis, de overzichtelijke offerte, installatie en in bedrijf name. Alles netjes afgehandeld.

 24. Bart Van Helmond

  Vandaag zonnepanelen laten installeren door Coro.
  We zijn zeer tevreden, vanaf het begin goed geïnformeerd en een zeer duidelijke offerte met goede/heldere toelichting ontvangen. Afspraken worden correct nagekomen en er is professioneel en zeer netjes gewerkt, zowel op het dak als de werkzaamheden binnen, zeer correct en vriendelijk personeel.
  Dus Coro is wat ons betreft zeker een aanrader !!

 25. J.K. de Koeijer

  Recent heeft CORO zonnepanelen bij ons geplaatst.
  We hebben vooraf een uitgebreide offerte gehad met daarbij een duidelijke mondelinge uitleg.
  Vervolgens conform afspraak alles netjes afgehandeld.
  Bij de plaatsing is vakwerk geleverd. Zelfs een ingewikkelde route van de bekabeling was geen probleem.

 26. John Jongenelis

  Coro heeft vandaag onze zonnepanelen gelegd. Zeer aardige en kundige installateurs die alles tot onze tevredenheid hebben afgerond. Duidelijke uitleg bij oplevering. Gewoon weg Top en nu wachten we op veel zon.

 27. Veerman

  CORO Zonnepanelen is een zeer goed en correct bedrijf. Eerlijk, oprecht en betrouwbaar bedrijf, die wij zeker aanbevelen.

 28. Sandra Biallass

  Prima advies in voortraject. Open, eerlijk en duidelijk. 
  Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. 
  Zorgvuldige en snelle installatie. Zeker aan te bevelen. 

 29. Boy van der Zijden

  Coro Zonnepanelen goed bedrijf – duidelijke offerte – snelle en goede installatie zoals afgesproken –
  tot zover zeer tevreden.

 30. Boy van der Zijden

  Coro Zonnepanelen – goed bedrijf – duidelijke offerte – keurige installatie – tot zover zeer tevreden.

 31. w. edam

  Duidelijke uitleg over het product. Vlotte afhandeling. Deskundige medewerkers.
  Alles naar volle tevredenheid.

 32. Cora

  prima informatie en hulp bij keuze zonnepanelen.Installatie op een prettige manier en goed uitgevoerd. Prima begeleiding tijdens het hele proces. Dit bedrijf is een aanrader

 33. M. van den Enden

  Uiterst plezierig contact en een aanbevelenswaardig adres voor je zonnige produkten. Afspraken worden keurig nagekomen en ik ben zeer tevreden over het eindresultaat Laat de zon maar schijnen!

 34. Vos

  Nette en vakkundige installatie. Goede en duidelijke verkoop, handige app om verbruik te bekijken. Meedenkend en servicegericht. Kortom, dik tevreden!

 35. Stella Marijnissen

  Onlangs heeft Coro zonnepanelen bij ons geïnstalleerd. Het contact met Coro voorafgaand aan de order en uitvoering zelf zijn prima verlopen.

 36. JPM

  We zijn helemaal tevreden over dit bedrijf. Goede duidelijke info vooraf. Afspraken volledig nagekomen. Vriendelijke netjes werkende monteurs. Kortom een bedrijf om aan te bevelen. Vriendelijke groet. J. van R.

 37. Rijke, M.A.

  Een aanrader voor iedereen. Goede en juiste voorlichting in het voortraject.. Correct personeel. Zeer beleefd. Ook de voorlichting hoe alles werkt.
  Bedrijf komt afspraken na.
  Mag misschien niet de goedkoopste zijn (wat ook in de offerte netjes vermeld wordt) maar vermoedelijk wel een van de beste.

  Succes Corne (en rest van het team)

 38. Nicole

  Coro heeft wat ons betreft een prima service verleent, duidelijk in offerte en vriendelijke en nette installatie. Dat de zon maar veel mag schijnen. Heb ondertussen Coro al bij andere aanbevolen en zal dit blijven doen.

 39. ad luijkx

  Door de open dag overgehaald na jarenlang getwijfeld te hebben. Perfect voorgelicht door Rob. En netjes met oog voor detail geplaatst. Ben er heel erg blij mee. Kan iedereen Coro aanbevelen. (zal dat ook zeker doen!)

 40. Peter

  11 mei 2015 een PV installatie geïnstalleerd door Coro Zonnepanelen uit Breda. Keurig gewerkt door 2 uiterst correcte werknemers, die echt kennis van zaken hebben. Mocht zelf meedenken over de manier waarop gaten in de muren geboord moesten worden en kreeg daar ook uitleg over. Het voortraject is uitgebreid bij mij thuis besproken en ik als klant wilde panelen die volledig van glas zijn, nl. van het merk SolarWatt. Het bedrijf wekt veel vertrouwen en de medewerkers hebben veel kennis over alle onderdelen van de PV installatie.

 41. Wijnand Piree

  Coro heeft ons prima geholpen bij het plaatsen van zonnepanelen. Prima advies in het voortraject, een nette prijs en netjes geplaatst. Ik beveel ze zeker aan. 2 verbeterpuntjes zijn:
  – Heb in het adviesgesprek direct meer aandacht voor de wijze waarop de aansluiting van omvormer naar meterkast moet worden en
  – Kijk direct ook naar de geschiktheid van de electra-meter in de meterkast. Deze bleek bij mij na plaatsing niet geschikt voor teruglevering aan het net. Gelukkig heeft Enexis mijn meter binnen 2 dagen vervangen.

 42. Coen Nuijten

  Wij zijn zeer te spreken over de service van CORO. Duidelijke uitleg, vriendelijke en zeer correcte monteurs die alles professioneel hebben geïnstalleerd. De installatie werkt prima en dagelijks volgen wij onze opgewekt Kilowatts.

  Dank jullie wel!

 43. Kees-Jan Mensinga

  Van de 4 bedrijven waar we een offerte hebben gevraagd, kregen we bij CORO het beste gevoel: duidelijke uitleg, meedenken en een goed advies. Bij het bespreken van de offerte bij CORO konden we de installatie en bevestiging ook zelf zien. Bovendien was de prijs ook acceptabel. CORO gaf zelf aan niet de goedkoopste te willen zijn, maar goed werk en kwaliteit te leveren.Maar de andere offertes lagen in de zelfde prijsrange.
  De installatie is prima verlopen, door de harde wind duurde het 1,5 dag in plaats van 1 dag, maar voor ons was dat geen probleem. Het is allemaal keurig aangelegd en afgewerkt. Ook vragen na afloop worden duidelijk en uitgebreid beantwoord. Het zijn vriendelijke en kundige mensen. We bevelen CORO bij iedereen aan als het om zonnepanelen gaat!

 44. marc

  Gisteren de installateurs van Coro op bezoek gehad.
  Conform afspraak snel gelegd en aangesloten, had ik ook verwacht omdat Corné Rovers zelf ook een man is van daden en afspraak is afspraak.
  Ik ben heel erg tevreden dus. en kan het inderdaad niet laten om niet naar mijn meter te kijken.
  Wat een prachtig gezicht dat hij nu eens de andere kant uitdraaid..

  ik raad Coro dan ook iedereen aan.

 45. Dennis van Disseldorp

  Afgelopen vrijdag op ons zojuist gekocht huis 12 zonnepanelen laten leggen door CORO.
  Omdat ik hier straks mijn bedrijf ga vestigen was de overweging snel gemaakt, ook dankzij de scherpe offerte en goede informatie van CORO waren wij zo om!

  De panelen liggen er super strak op en ik kan wel zeggen dat wij nu het mooiste dak van de straat hebben!

 46. André Huismans

  We zijn lang aan het zoeken geweest voor we bij Coro terecht kwamen geheel bij toeval.
  Zijn informatie is helemaal duidelijk dat is zeker niet altijd het geval, het team heeft in 2 dagen de klus geklaard fijne jonegens om mee te werken.
  Ik zal coro zeker aanraden.

 47. À stabel

  We zijn 100% tevreden over CORO
  Het offerte traject ,de uitvoering als zowel het personeel verdienen een pluim
  Goed werk jongens jullie zijn zeker een aanrader

 48. Goossens

  Wij zijn tevreden over de plaatsing van zonnepanelen door Coro. Na het bekijken van de situatie ter plaatse hebben wij een persoonlijk en duidelijk advies en een offerte op maat gekregen. De installatie is prima verzorgd. Alle gemaakte afspraken zijn keurig en op tijd nagekomen. Coro is zeker aan te bevelen voor de aanschaf van zonnepanelen.

 49. Familie Blom

  De eerste en enige die direct langs wilde komen en een duidelijk en helder verhaal had. 5 maart 2015 zijn de panelen en toebehoren netjes gemonteerd, de werknemers werkte niet zo netjes, zelf de rommel op moeten ruimen. Aanmelden bij netwerk beheerder was vergeten dus dit maar direct zelf geregeld.

  Inmiddels werken de panelen, is een goede uitleg gegeven over de werking van app en internetpagina waar de resultaten direct zichtbaar zijn. Tevreden over de levering tot nu toe. Heb CORO aangegeven wat mogelijke verbeterpuntjes kunnen zijn.

  Had enige zorg over het zichtwerk van de panelen op het dak. Dit valt, door de juiste keuze, 100% mee.

 50. Verdonk

  Coro heeft bij ons zonnepanelen geinstalleerd. Waarom voor Coro gekozen? Het gevoel dat we bij dit bedrijf hadden heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Dit gevoeld bleek uiteindelijk terecht te zijn. Keurige en correcte afwerking en mooie overzichtelijke app.
  Tot nu toe zeer tevreden

 51. Corne Rovers

  Hallo Ron,

  Bedankt voor de complimenten, ik zal het doorgevenaan de monteurs.
  Tevreden klanten blijft het leukste wat er is, alweer een duurzame woning erbij in Etten-Leur.

  Bedankt, namens het hele team van CORO zonnepanelen te Breda.

 52. Ron Dujardin

  Na een goed en helder advies (Coro was de enige aanbieder van de zes die ik om een offerte gevraagd had, die persoonlijk langs kwam) een complete en duidelijke offerte gehad. Vandaag zijn de panelen en toebehoren netjes gemonteerd, de werknemers werken netjes, ruimen de rommel op en gebruikte zelfs de stofzuigers om alles netjes achter te laten.

  Inmiddels werken de panelen, is een goede uitleg gegeven over de werking van app en internetpagina waar de resultaten direct zichtbaar zijn. Kortom zeer tevreden tot nu toe met alles.

 53. Haperen

  Ook wij zijn zeer tevreden over CORO.
  Duidelijke uitleg, toelichting e.d. Heldere offerte, alles volgens afspraak nagekomen.
  Prima bedrijf! Laat de zon nu maar schijnen!
  C.van Haperen & C Goossens Prinsenbeek

 54. Wim Hofkens

  Goed en duidelijk advies. Corne denkt daarin mee met de klant. Alles keurig volgens planning verlopen. Ondanks de kou alles in 1 dag geplaatst, aangesloten en in bedrijf genomen. Heldere uitleg van een medewerker van Coro over het Portal om gegevens uit te kunnen lezen qua opbrengst e.d.
  Heren: Bedankt!!

 55. Ronald en Els

  Ronald en Els
  Coro heeft, na ter plaatse te hebben gekeken(wat Corné de eigenaar het liefst doet), een offerte op maat gemaakt.Hij heeft alle vragen uiterst zorgvuldig en naar tevredenheid beantwoord. De panelen zijn door zijn medewerkers netjes geplaatst .Een paar dagen daarna heeft Corné ons telefonisch benaderd of alles naar wens was.
  Als u een offerte gaat aanvragen, raden wij u zeker aan ook een vrijblijvende offerte bij Coro aan te vragen.
  Grote kans dat u een zonnige offerte krijgt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 56. Giel Habraken

  Coro heeft bij mij op 31 okt 2013 16 zonnepanelen geplaatst cap: 4000 Kwh. Daar de ligging van de panelen op zuid-west is was de verwachte opbrengst geschat op ongeveer 3200 Kwh per jaar. Op 7 okt 2014 had ik al 3317Kwh binnen gehaald. Perfect Coro, ik ben blij dat ik de job door jullie heb laten uitvoeren. De service is ook geweldig. Een gestelde vraag wordt per omgaande, geheel naar tevredenheid, beantwoord. Ook de instructie hoe ik bij de belastingdienst mijn betaalde BTW kon terugvragen was perfect, waardoor mijn investering stukken lager is uitgevallen. Proficiat CORO!

 57. Lies

  Vorige maand zijn er op het dak van onze garage zonnepanelen geplaatst. Uiteindelijk gekozen voor CORO en daar totaal geen spijt van gehad. Vooral het meedenken en advies van Corne hebben de doorslag gegeven om voor CORO te kiezen. Installatie is keurig verlopen.

 58. Röben

  Al een paar jaar geleden, in twee etappes, door CORO zonnepanelen laten plaatsten. Alles tot in de puntjes verzorgd: offertes, plaatsing en after sales. Laatst nog een kleine schade door stroomuitval, maar CORO lost het meteen op.

 59. Fred Jonkergouw

  Ik heb een doe-het-zelf pakket bij CORO gekocht, Ook daarbij prima uitleg en adviezen. Vooral de Solar-log die hij aanbeveelt, is erg duidelijk, en maakt de energieopbrengst duidelijk met sprekende grafieken. Ik beveel hem bij iedereen aan. (CORO ook trouwens).

 60. Fam. Klijs

  Wij zijn heel tevreden over Coro. Deskundige begeleiding tijdens het hele traject. Corné geeft een duidelijk, persoonlijk advies waarbij goed rekening wordt gehouden met de situatie ter plaatse. De gevraagde offerte was snel binnen, en was duidelijk, compleet en helder uitgewerkt. Vergeleken met andere installatiebedrijven hanteert Coro een scherpe prijs. De installatie is prima verzorgd! Complimenten voor de uitvoering van de montage en voor de werkhouding van het Coro-personeel. Alle gemaakte afspraken zijn keurig, en op tijd nagekomen.
  Wij kunnen Coro aanbevelen bij iedereen die plannen heeft voor de aanschaf van zonnepanelen.

 61. R. Sips

  Installatie in werking sinds 16 November 2012.

  In een moeilijk te vergelijken aanbod aan zonnepanelen installaties heeft CORO door de wijze van aanpak, inzicht gegeven in wat belangrijk en noodzakelijk is en vervolgens uitzicht gegeven door een duidelijke en heldere offerte. Zo is ook de installatie verlopen. Stark en zorgvuldig uitgevoerd. Vervolgens is ook de nazorg in dezelfde kwaliteit verlopen. Met recht kwaliteit van A tot Z.

 62. B.Kok

  Snelle,duidelijke en goede technische -en commerciele offerte.
  De heer Rovers kwam met een uitstekende oplossing voor de bekabeling tussen omvormer en meterkast waardoor geen gaten boren etc.in het huis.
  Vaklui,nette manier van werken en duidelijke uitleg.
  Uitstekend werkende installatie met fantastische uitlezing van de productie op PC,smartphone en tablet.Goede service na de installatie.
  Een aanrader !!!

 63. Jolanda van den Beemd

  Vakkundig bedrijf, goede voorlichting en duidelijke offerte.

  Vakkundig bedrijf, goede voorlichting en duidelijke offerte. Ook goede nazorg en prijs-kwaliteit perfect. Net werk afgeleverd.

 64. Erik Timmermans

  Deskundige partij met in het voortraject goede voorlichting en scherpe prijzen. Montage van de zonnepanelen en bekabeling in 1 dag compleet werkend opgeleverd en alles netjes achter gelaten. Service is ook goed als je vragen hebt. Coro is zeker aan te raden voor iedereen die zonnepanelen overweegt te nemen.

 65. Janssen

  Op 30-januari 2014 heeft Corné zelf met twee medewerkers de installatie gedaan. Het geheel is op een professionele manier afgewerkt waarvoor een verdiende pluim en heb al goed rendement.

 66. M. Schulten

  Op 23 januari 2014 een zonnepanelen systeem door Coro laten aanleggen. Zij hebben van A tot Z alles verzorgd. Prima afspraken kunnen maken en ook prima nagekomen. Prettige mensen om mee te werken. Al met al een dienstverlening waar we zeer tevreden over zijn. De installatie werkt ook prima. De werkzaamheden zijn netjes gedaan en afgewerkt. Wat ons betreft is deze leverancier aan te bevelen.

 67. Henk van Pul

  Coro heeft bij mij prima werk geleverd! Op alle vragen vooraf kwam een duidelijk antwoord en alle gemaakte afspraken zijn gewoon netjes nagekomen. Ook de installatie van de panelen zelf is perfect verlopen. Nee, ik ben heel tevreden over CORO!

 68. ad jonker

  De beoordeling over Coro zal wel kloppen maar wij hebben andere ervaringen in het voortraject. Het uitbrengen van de offerte duurde langer dan 1 week, kwam per mail met veel taalfouten.
  Tegenstrijdigheden t.o.v. de website-prijzen etc.
  Al met al geen vertrouwen, dus geen opdracht gegeven.

 69. Rey

  Coro heeft mijn zonne-energie installatie verzorgd. Goed werk geleverd.

 70. Peter Aarts

  Vandaag heeft Coro bij ons de zonnestroom instalatie opgeleverd zeer netjes afgewerkt zowel het plaatsen van de panelen als de bekabeling en aansluiting in de meterkast.

 71. Gert Jan ter Haar

  Coro heeft bij ons een complete zonnestroom-installatie aangelegd, inclusief zonnepanelen, bekabeling tot in de meterkast, aanpassing van de meterkast en een slim registratie-apparaat waarmee ik de geproduceerde energie kan aflezen. Ook het advies om het dak aan te passen was zeer waardevol. Al met al een prima ervaring.

Geef een reactie