New Energy Systems

New Energy Systems, met de hoofdvestiging in Schimmert, is gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, warmtepompboilers en warmtepompen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen voor particulieren, bedrijven en agrariërs, en hebben sinds onze oprichting in 2008 al enkele duizenden projecten door heel Nederland en België gerealiseerd. Een actueel overzicht van alle gerealiseerde projecten vindt u op onze website onder het menu projecten. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring behoren veel particulieren en (agrarische) bedrijven, van Zuid-Limburg tot en met de Waddeneilanden, tot onze klantenkring. Daarnaast maken diverse organisaties gebruik van de expertise van New Energy Systems (een actueel overzicht van alle partners vindt u op onze website). Tevens zijn we aangesloten bij brancheorganisaties HollandSolar en Uneto-VNI, hebben we een SEI-erkenning (KvINL), zijn we Elite Partner van SunPower, zijn we VCA**-gecertificeerd en zijn we bovendien in het bezit van het keurmerk Zonnekeur-installateur voor zowel zonnestroom als zonnewarmte.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 4.0

94 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

New Energy Systems

Telefoon

045-4040604

Adres

De Steeg 15

6333 AT Schimmert

Limburg

Lid van

Holland Solar, installQ, Techniek Nederland, VCA, Zonnekeur

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Limburg

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Warmtepompen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

48 reacties op “New Energy Systems”

 1. Jacqueline Drummen

  Heel tevreden over de service, begeleiding, plaatsing en aansluiting door New Energy Systems. Vanaf het begin tot de uiteindelijke oplevering wordt je als klant voortdurend op de hoogte gehouden. Tevens zeer vakkundige werkkrachten die samen met de klant oplossingen zoeken voor onvoorziene omstandigheden waardoor ik het bedrijf van harte aanbeveel.

 2. Robert

  Het gevoel zat vooraf goed en het bewijs werd geleverd…..
  Ik had de aanschaf voor zonnepanelen steeds maar uitgesteld maar was blij de zet gemaakt te hebben en dan zeker met New Energy Systems. Ik had een 5-tal offertes ontvangen van diverse leveranciers inclusief van New Energy Systems. En zij waren niet de goedkoopste maar dit is niet het enige waar ik me op gefocust heb. Voor mij is het een combinatie van prijs, kwaliteit en garantie.
  En last but not least het eerlijke verhaal…..waardoor ik uiteindelijk een goed gevoel moet hebben bij mijn keus.
  En bij New Energy Systems zat gelijk het gevoel goed en hebben zij het bewijs hiervoor geleverd; een goede informatie, een kwalitatief hoge uitvoering en zorgvuldige nazorg. In een woord “Perfect”. New Energy Systems kan ik iedereen aanbevelen.

 3. Wil Beckers

  Deze maand 28 panelen geplaatst, hybride warmte pomp en warmtepomp boiler. In twee dagen door twee verschillende teams geplaatst en in werking gesteld. Alles is vlekkeloos verlopen. Goede uitleg en overleg vooraf waardoor een verdere optimalisatie van de installatie gerealiseerd werd. Beide teams werkten gedegen en netjes. Prettige mensen om over de vloer te hebben. Goede support bij terugvordering btw en aanvragen subsidies. Uitleg bij oplevering had iets meer mogen zijn. Dag na de installatie nog langs geweest voor meer uitleg over de warmtepomp boiler. Heb nog geen mening over het functioneren van de installatie gezien de korte tijd dat die draait. Voor het traject tot nu toe ben ik zeer positief.

 4. Frans Geerlings

  15 panelen laten plaatsen waarvan 12 op een schuin dak en 3 op een vlak dak. Hierbij ging mijn voorkeur uit bij het plat dak van zo weinig mogelijk in het zicht. Dit erg netjes geplaatst, snel en erg vakkundig. Hierdoor beveel ik NES voor iedereen aan!

 5. Hay Peters

  Vandaag 11 Sunpower 360 panelen geplaatst. Deze panelen gekozen in verband met breedte woning. Zeer tevreden over het eindresultaat. Uitstekend advies van Louis van Wersch en vakkundig geinstalleerd door Jair, Brian en Devin met een prima afwerking. Ik zal New Energy Systems zeker aanraden bij vrienden en bekenden.

 6. Frans Thijssen

  Wij zijn via een broer bij New Energy Systems terecht gekomen
  hij was zeer tevreden over hun, wij hebben een afspraak gemaakt
  dhr. Appelmans hij is bij ons thuis geweest en heeft alles met ons door gesproken dit naar onze tevredenheid
  wij hebben niet verder gekeken en hun opdracht gegeven voor het plaatsen van de panelen
  het vertrouwen was er en dat is bij ons dan doorslag gevend.
  De jongens die panelen kwamen plaatsen hebben zeer naar onze tevredenheid gewerkt
  en waren zeer beleefd, iets wat in deze tijd zeer belangrijk is.
  ik kan niet anders dan te zeggen top bedrijf en zeer vak bekwaam !

 7. R. Heynen

  We hebben sinds enkele maanden de zonnepanelen van NES liggen. Goede service en duidelijke afspraken. Binnen een aantal weken een paneel kapot, maar deze is de volgende dag meteen vervangen door de monteur.
  Ik zal NES zeker aanbevelen.

 8. E. Visschers

  Prima en fijn bedrijf. Van begin (duidelijke offerte) tot eind (keurig geïnstalleerd) prima begeleid bij alles; kortom een tevreden klant.

 9. Daniëlle

  Zeer tevreden over de service en plaatsing. Vakkundige en vriendeljjke medewerkers. Van A of Z prima geholpen. Hebben nu 9 strakke Sunpowerpanelen op ons dak. Laat de zon maar schijnen…
  Ik beveel NES van harte aan!

 10. Sjef Meens

  Zeer tevreden over de installatie van de zonnepanelen door NES.
  Monteurs hebben netjes en keurig werk opgeleverd.

 11. Guus Vijgen

  Het betrof bij ons een uitbreiding van het systeem dat een paar jaar eerder al door NES was gemonteerd en geïnstalleerd. Het was voor ons geen vraag of we de uitbreiding aan NES moesten gunnen. En we werden wederom niet teleurgesteld. Perfecte service, goede professionele begeleiding voorafgaande aan montage en installatie, flexibel in het afwijken van planning (in dit geval vanwege de corona crisis), vriendelijke en kundige montage, monteurs blijven totdat het hele systeem werkt. Wederom een aanrader.

 12. Loek

  Deze week zonnepanelen laten plaatsen. Ik ben blij met de keuze voor NES. Na aanmelding werd ik snel gebeld, om een afspraak te maken. Tijdens het bezoek van de verkoper, heb ik een gedegen uitleg en advies gekregen. Hierop het besluit genomen, om de panelen bij NES te bestellen. Communicatie liep erg vlot.
  Bij plaatsing was de montage ploeg later dan gepland aanwezig. Om het tijdverlies op te vangen, kwam er een tweede ploeg helpen, waardoor alles toch nog dezelfde dag klaar was. Alles is piekfijn achter gelaten, alle stof werd opgezogen en verpakkingsmaterialen werden mee genomen. Zeer vriendelijk en professioneel!

 13. Heygelen

  vanaf aanvraag offerte tot einde installatie een goed gevoel dat de juiste keuze is gemaakt voor dit bedrijf. No nonsense . Netjes , vriendelijk , vakkundig. Concurrerende offerte. Monteurs zeer korrekt in alles ; aanvang tijd , voorbereidingen , door werken , niets is teveel , netjes gewerkt. TOP. Zeker aan te bevelen!!

 14. R. Steeman

  Wat een top bedrijf. Ik heb mijn zonnepanelen via hen aangeschaft na offertes te hebben gehad van 3 andere aanbieders. NES komt vanaf de eerste contacten zijn afspraken na. Ze komen langs voordat ze een offerte maken en nemen de specifieke omstandigheden gelijk mee in de offerte. Ze bieden aan met een concurrerende prijs. De planning is vervolgens efficiënt en men komt opnieuw zijn afspraken goed na. Ook als het gaat om terugbellen.
  De montage verloopt heel soepel, veilig en deskundig met vriendelijk personeel. De monteurs zijn zich goed bewust dat ze in een woonhuis werken en dus netjes moeten werken en goed moeten opruimen. Na afloop van de montage neemt de montageploeg nog alles even met je door en geeft je tips over de te nemen stappen voor registratie, BTW-teruggave en monitoring.
  Een aanrader voor elk huishouden die de stap naar zonnepanelen wil gaan maken.

 15. Willemsen

  sinds rond 10 jaar werken wij al met new energy systems samen. Ze hebben bij ons een warmtepomp en ook zonnepanelen geplaatst op verschillen objecten. In januari en maart 2020 hebben wij weer zonnepanelen van dit bedrijf ontvangen. Zowel de offertes als ook de uitleg waren uitstekend en beter dan bij de anderen bedrijven. Leveringen en montage verliepen zoals afgesproken, ook kwamen bij een object onverwacht problemen, die van tevoren niet voorzien waren. Zoiets kan bij ieder bedrijf gebeuren. Maar de manier waarop new energie system met problemen omgaat is heel goed, meedenkend en klant gericht. Dit is de reden waarom wij dit bedrijf echt kunnen aanbevelen.
  De medewerkers zijn altijd heel vriendelijk, met veel verstand van zaken en alles wordt snel en goed afgewerkt en opgeruimd. Wij zijn heel tevreden!
  Er wordt zelfs een stappenplan na oplevering zonnepanelen aangeboden, waar duidelijk wordt aangegeven, wat je moet doen voor aanmelding bij de verzekering, registratie bij de netbeheerder en de teruggave van de btw. Deze werkt trouwens heel goed en heel makkelijk.

 16. Sandra Wullms

  Firma met ruime ervaring op het gebied van zonnepanelen. Één van de redenen om te kiezen voor deze firma. Bezoek aan huis, duidelijke informatie, en offerte. Levertijd was ongeveer 3 maanden en ging uiteindelijk nog sneller als verwacht! Montage begon keurig op tijd en binnen een dag liggen de panelen werkend, met uitleg van de app door een van de monteurs. Monteurs werken zeer netjes en vlot! Alle medewerkers werden ervaren als vriendelijk en correct, zowel persoonlijk als telefonisch. Ook de BTW terug gave werd verzorgd via NES. We zijn zeer tevreden. Een aanrader.

 17. Jan van Bree

  Wij zijn zeer tevreden over New Energy Systems zowel wat betreft de voorbereiding van de opdracht en de offerte alsook over de uitvoering en de nazorg.
  De voorbereiding en de kennismaking bleken uiterst deskundig en prettig met een persoonlijk bezoek en overleg en een gedegen advies op maat naar bijvoorbeeld leeftijd, persoonlijke omstandigheden en toekomstverwachtingen . De uitvoering verliep uitstekend door twee zeer bekwame en opgewekte en klantvriendelijke monteurs die adequaat, vlot en met veel extra service en zorg hun taak uitvoerden.En ook de nazorg (voorlichting, uitleg, installeren app e.d. evenals aanvraag teruggave BTW) was uitstekend. Alle lof voor NES en alle betrokken medewerkers! De firma was onze keuze uit drie en we zijn ervan overtuigd dat het de beste keuze was! Het bijna 3 maanden moeten wachten op de installatie was het waard!.
  13 maart 2020

 18. V.W.Akkersdijk

  Correctie: “converters” moet zijn: optimizers

 19. V.W.Akkersdijk

  Gisteren zijn onze zonnepanelen geplaatst door het team van NES (Rick, Thimo en Tobias). 13 panelen met ditto converters op schuin dak en een omvormer op zolder. Ca. 08:15 gestart en 15:00 uur opgeleverd. Buiten alles opgeruimd. Binnen moesten wij aan de bak, maar dat is logisch. Het ziet er geweldig uit en het functioneert allemaal probleemloos. Loze elektrabuis die we hoopten voor kabeltarjekt panelen–>meterkast te gebruiken bleek helaas te smal dus toch door de vloer boren: perfect in de meterkast uitgekomen: netjes weggewerkt in kabelgoot: Professioneel werk! Bedankt mannen.

 20. Jeroen Goessens

  Vandaag panelen laten plaatsen door New energy systems. Montageteam Pieter en Liam hebben top werk geleverd. Keurige afwerking en natuurlijk ook Kyle voor de snelle offerte. Nu maar wachten op de hopelijk vele zonnestralen.

 21. Marcus Jaken

  In eerste instantie kreeg New Energy Systems ons vertrouwen ook al was dit onze duurste offerte. Bij de monteurs waren de instructies voor de plaatsing onduidelijk met adhoc beslissingen als gevolg op de dag van plaatsing. Klachten hierover werden niet serieus genomen en om reactie op onze klachten hebben wij 6 keer moeten vragen. Uiteindelijk is door NES wel de kabel verplaatst die op een onwenselijke plaats was gezet, echter bij het boren zijn geen spullen verplaatst en grote gaten ontstaan waardoor we achteraf veel werk en herstelkosten hadden. De een andere plaatsing dan afgesproken levert een van de panelen nu minder op. Omdat de opbrengst gehaald word zoals belooft, doen ze er niets aan. Er zijn nog meer zaken op te sommen die niet goed zijn gegaan, echter ik beperk het hierbij.
  Op de dag van de plaatsing bleven in onze tuin 25 peuken achter van de monteurs, niet fijn met een kind dat hier speelt.
  Dan nog de BTW-teruggave. Hiervoor moet je een kopie van je paspoort of ID opsturen op een verouderde onbetrouwbare website. Je BSN moet zichtbaar zijn, iets wat helemaal niet mag.
  De kwaliteit van de panelen is goed en de opbrengst goed als belooft.

 22. Geert Bergs

  Hallo,
  Ik heb nu ongeveer 3 mnd. zonepanelen van New Energy Systems, en ben helemaal NIET tevreden over het bedrijf. Alles wat je maar kunt bedenken wat fout kon gaan is ook fout gegaan.
  In januari 2019 besteld , 11 panelen op pannendak. Begin juni zijn deze gemonteerd, zelf moeten bellen voor een datum. Bij montage bleek dat ze verkeerd ingemeten zijn, er konden maar acht panelen op, de andere drie zijn op een ongunstige plek komen te liggen.
  Het heeft drie dagdelen geduurd voordat ze er op lagen.
  Ook woordenwisseling gehad over het inslijpen van de haken in de pannen, dat doen ze nooit zeiden ze, terwijl dat bij mij wel moest gebeuren. Het staalt nergens op hoe ze op het dak liggen. Zonnekeur gaat niet in op individuele klachten, dus hier heb ik ook niets aan. N.E.S heeft wel excuus aangeboden dat het zo is gelopen aan daar blijft het bij.
  Er zijn nog meer dingen die niet goed zijn verlopen, maar ik wil het hierbij laten.
  Samengevat vindt ik dit een WAARDELOOS bedrijf.
  Familie Bergs.

 23. GE(x)nexis

  Een kundig bedrijf dat denkt met je mee, bezoekt je persoonlijk, doet wat het beloofd, en levert perfect werk. Na de oplevering duidelijke instructie en goeie app om alles zelf te kunnen volgen. Gewoon een top bedrijf geld meer dan waard.

 24. Stams

  Alleen maar lof voor dit bedrijf. Van eerste gesprek tot oplevering vol lof over dit bedrijf.

 25. Marco Nettersheim

  Wij kunnen New Energy Systems alleen maar aanbevelen. Duidelijke offerte met een prijs die zeer concurrerend is. De montage verliep zeer goed met vriendelijke monteurs. Zij hebben na montage alles opgeruimd en schoon achtergelaten.
  Na oplevering hebben wij een duidelijke instructie gekregen over het registreren van de installatie, het terugvragen van de BTW en dat je je eigen verzekeraar even informeert over de installatie. Wellicht verandert de verzekerde waarde.
  Top bedrijf.

 26. Leon Swelsen

  Alles klopte van A tot Z.
  De aanbesteding was duidelijk eerlijk en deskundig. Uitvoering perfect. Alles schoon achtergelaten en vooral oplossend meedenkend. Monteurs vriendelijk en heel correct. Opbrengsten hoger dan ooit verwacht. Dat lag natuurlijk ook aan een perfecte zomer. Ook het telefonisch contact met het bedrijf zelf, heb ik als prettig ervaren.
  Kortom een aanrader.

  Leon Swelsen

 27. Hodzelmans

  Informatievoorziening prima, afhandeling van enkele kritische opmerkingen va onze kant heel goed en zeer naar tevredenheid. Monteurs uitermate correct en vriendelijk. Alles netjes afgewerkt, opgeleverd en achtergelaten. Alle lof en zeer aan te raden.

 28. Paul Thijssen

  Sinds 2016 bij diverse bedrijven offertes opgevraagd mbt. zonnepanelen, via internet en telefoon. Op bepaalde vragen werd soms maar onduidelijk en wazig antwoord gegeven. Als je na een jaar terug belde dan kwamen er iedere keer weer andere verhalen (en prijzen om de hoek kijken) vandaar ook de twijfel “doe ik er wel goed aan”. Bedrijven waren trouwens bijna allemaal in het Noorden vh land!
  O.a. Via Info Punt “Duurzaam Nuth” in contact gekomen met New Energy Systems in Schimmert. Meteen was er al een fijn-duidelijk & persoonlijk contact,wat zeer prettig verliep. De twijfel verdween, en de keus was gemaakt.
  Afgelopen vrijdag 31.08.2018 / 12 panelen type X22-360 geplaatst door 2 zéér vriendelijke en vakkundige monteurs. Alles werd netjes afgewerkt en achter gelaten. Top bedrijf & lekker in de buurt !!! Laat het zonnetje nog maar even schijnen

 29. andre

  Ruim 2,5 jaar geleden heb ik bij een 4-tal bedrijven offertes opgevraagd voor het plaatsen van zonnepanelen. Hierbij kwam New Energy Systems zowel qua prijs alsook kwaliteit als beste uit de bus. Nu 2,5 jaar na het plaatsen van de installatie wordt dit nogmaals bevestigd want toen ik deze week melde dat er een probleem was met een van de panelen werd deze onder garantie compleet vernieuwd zonder verdere kosten. Ook ben ik blij dat ik toen het advies van New Energie Systems overgenomen om te kiezen voor een SolarEdge omvormer met optimizers, hierbij is het mogelijk het hele systeem te monitoren (op PC en smartphone) en je de opbrengst per paneel kunt bekijken, op deze manier kon ik ook snel ontdekken dat er een paneel stuk was.
  Dus ik kan New Energy Systems zeker aanbevelen, ze maken hun belofte waar ook nadat de installatie is opgeleverd.

 30. Paul Rade

  Mijn ervaring met New Energie Systems is uitstekend, het hele proces van afspraak tot en met installatie van de panelen is perfect gegaan. Je merkt vanaf de eerste minuut dat je te maken hebt met een zeer proffesioneel bedrijf wat echt weet hoe je een installatie plaats met het oog op klanttevredenheid.

  Er zijn genoeg cowboys in deze markt, dit bedrijf staat hier ver boven. Ik heb diverse bedrijven en offertes gehad, maar met het oog op kwalitatieve materialen welke zeker 20 tot 25 jaar ervoor moeten zorgen dat het zonnetje je elektriciteit opwekt, moet je niet over een nacht ijs gaan.

  Ik ben behoorlijk blij met de installatie welke door zeer bekwame monteurs is geplaatst. Deze heren denken mee met de klant en gaan mee in oplossingen.

  Een zeer zekere aanrader en in mijn ogen een betere oplossing dan die van de meeste gemeentes.

 31. Wil Knarren

  Donderdag 17 aug. jl 13 Sunpower zonnepanelen geplaatst door 2 werknemers van New Energy Systems. Twee geweldige monteurs, qua werk, communicatie en duidelijkheid richting klant, dus mij. Verder vond ik de gehele routing vanaf aanvraag offerte, bezoek vertegenwoordiger, begeleiding door het subsidieproces, duidelijkheid omtrent de afhandeling mbt de betaling heel erg duidelijk.
  Ook het telefonisch contact met het bedrijf zelf heb ik als zeer prettig ervaren.
  Kort samengevat: een TOP bedrijf, een echte aanrader.

 32. Jac Couvee

  Maandag 8 mei jl 9 zonnepanelen geplaatst door 2 werknemers van New Energy Systems. Twee geweldige monteurs, qua werk, communicatie en duidelijkheid richting klant, dus mij. Verder vond ik de gehele routing vanaf aanvraag offerte, bezoek vertegenwoordiger, begeleiding door het subsidieproces, duidelijkheid omtrent de afhandeling mbt de betaling heel erg duidelijk.
  Ook het telefonisch contact met het bedrijf zelf heb ik als zeer prettig ervaren.
  Kort samengevat: een TOP bedrijf.

 33. Paquay

  Na plaatsing van 12 zonnepanelen merk Sunpower type 327 precies 1 jaar geleden,met een geschatte opbrengst van 3924 KWH per jaar , kan ik nu zeggen dat deze ruimschoots gehaald zijn.
  De opbrengst was 4220 KWH na 1 jaar.
  Ook de afwikkeling van de BTW teruggave was perfekt geregeld,en de stand van zaken hieromtrent werd ik steeds goed op de hoogte gehouden,via de mail.
  Ook als ik vragen had,kreeg ik vakkundig uitleg over de zaken die voor mij niet duidelijk waren.
  Kortom , ik kan New Energie Systems aan een ieder aanbevelen, een zeer betrouwbare partner!!
  Ch.Paquay

 34. Peter Somers

  Ik heb sinds 24 april j.l. een PV systeem van New Energy Systems. Het resultaat is boven verwachting! De installatie bestaat uit 21 stuks X21-335-BLK panelen van Sunpower, met Solar Edge P500 optimizers en een Solar Edge SE7K-ER-01 3 fasen omvormer. De 3 monteurs hebben zichzelf overtroffen met de montage van de installatie, hetgeen resulteert in een superstrak dak waar geen pan meer te zien is, allleen een strakke zwarte plaat, bestaande uit de 21 panelen. Er is geen kabel te zien, alles is netjes weggewerkt. en alles tegen de vooraf overeengekomen prijs. Hier gaan wij nog jaren plezier van hebben. Dus ik kan New Energy Systems van harte aanbevelen.

 35. Guus Vijgen

  UIterst tevreden over NewEnergySystems. Beveel dit bedrijf van harte aan bij iedereen die PV-panelen gaat aanschaffen. Na vergelijking van meerdere offertes en daarbij uiteraard ook contact met de diverse aanbieders sprong NewEnergySystems er met kop en schouders bovenuit (Prijs- Kwaliteitverhouding, Service, Professionaliteit, Klantvriendelijkheid). Zeer goede, vriendelijke, maar vooral professionele en “simpele” uitleg in de voorbereidingsfase. Heldere en betrouwbare informatie. Backoffice goed georganiseerd, juiste mensen zijn direct beschikbaar, adequate hulp in de procedure die gevolgd moet worden en denken graag mee over de beste positionering van de PV-panelen. Levering zoals afgesproken. Bekwame monteurs, bij de start van de montage heldere uitleg over wat er te gebeuren staat. Ondanks platte dak (in ons geval 3 platte daken) zorgen de monteurs dat de installatie bedrijfsklaar wordt opgeleverd. Lange dag, maar niets was hun te veel. Dank daarvoor. Gewoon TOP

 36. RJJ Lennaerts

  Vandaag heeft New Energy Systems mijn 18 panelen geplaatst ( Leam en Pieter).
  Twee zeer beleefde heren die netjes werkte, goed communiceerde en een visitekaartje zijn voor hun bedrijf.
  Als de panelen ook zo goed werken ben ik een tevreden mens 😉

 37. Paquay

  Toen ik besloten hat om zonnepanelen te plaatsen,ben ik eens gaan “googlen” naar een betrouwbaar bedrijf.
  Dit was niet gemakkelijk,er zijn veel soorten zonnepanelen,en nog meer installateurs.
  Dus toen gezocht naar duurzaamheid, en continuiteit.
  Toen kwam ik uit bij New Energy Systems uit Schimmert.
  En het bedrijf ,heeft mij niet teleurgesteld.
  De adviseur heeft samen met facilitair,en de monteurs een prima job geleverd.
  Ook de afhandeling van de BTW teruggave was uitstekend geregeld,waar ik steeds op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken.
  Kortom, ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan.
  Charles Paquay Eijsden

 38. Jos Hoeksma

  Wij hebben informatie bij drie bedrijven opgevraagd. Allen hebben hun best gedaan met betrekking tot de uitleg van de diverse systemen. We hebben voor new energy gekozen omdat deze met de beste prijs kwamen en de beste oplossing voor het kabelwerk in huis hadden. De monitortool werkt soms een dag niet maar de dag erna staan de resultaten toch genoteerd.
  Over het algemeen zijn we tot nu toe tevreden met de installatie, is nu een maand in bedrijf.
  De monteurs hebben een aantal dakpannen vervangen.

 39. Eric Theelen

  Ondanks het zonnepanelen project van de gemeente Eijsden-Margraten gekozen voor New Energy Systems. Een duidelijk verhaal en offerte, zonder verkooppraatjes over ontzorging. Twee vriendelijke en vakbekwame medewerkers hebben de panelen geplaatst. Je kreeg niet het gevoel dat ze onder tijdsdruk stonden hetgeen heeft geresulteerd in vakwerk.

 40. Wiel Haenen

  24 april 2016:
  Precies een jaar geleden op 24 april 2015 werden bij ons de zonnepanelen Sunpower 327 (16 stuks) met Solaredge systeem aangebracht door de fa. NEW ENERGIE SYSTEMS, na een jaar kunnen we zeer tevreden zijn met de zonnepanelen en met de opbrengst, de verwachte opbrengst van 5300 Kilowatt was reeds behaald op 11 april, precies een jaar later op 24 april 2016 zitten we op 5580 Kilowatt. Zeer tevreden over de firma New Energie Systems.

  24 april 2015:
  Zonnepanelen aangebracht door de firma New Energie Systems, laot de zon noe mer sjijne

  Ik zal de fa New Energie Systems b.v Zeker aanraden bij alle andere geïnteresseerden

 41. Corine Van de Mortel

  Nadat we bij verschillende bedrijven informatie en offertes verzameld hadden m.b.t. zonnepanelen bleek de eerste kennismaking met New Energy Systems een schot in de roos!
  Een enorm duidelijk, vriendelijk en vakkundig advies en uitleg, waarbij al meteen een prijsindicatie gegeven werd, deed ons besluiten om niet meer verder te zoeken. We ontvingen zeer snel de offerte, en boven verwachting snel het telefoontje om de afspraak te maken om het systeem te plaatsen. Ook dit was binnen één werkdag geklaard door uiterst vriendelijk en net personeel! Wij raden jullie bedrijf absoluut aan bij alle geïnteresseerden!

 42. Seppl

  Uit 3 aanbieders gekozen voor New Energy Systems vanwege de oplossinggerichtheid om de technische obstakels ook voor mij als leek begrijpbaar te maken, mede doordat de panelen ca. 40 m. van het huis af zijn geplaatst. Daarnaast is alles volgens plan aangelegd. De medewerkers zijn keurig en netjes te werk gegaan.
  Ik kan dit bedrijf aan eenieder aanbevelen.

 43. Patrick van Loo

  Super installatiebedrijf, Niet te beroerd om zelfs nog een proefopstelling op het platte dak te maken zodat we konden zien hoe het werkelijk ging uitzien. Panelen zijn perfect gelegd, ziet er strak uit. dit bedrijf is zeer aan te bevelen.

 44. T. Hermse

  ik sluit mij helemaal bij Frank Arets aan. Geen enkele installateur zit te wachten op een faillissement van een producent. New Energy Systems heeft dit probleem zelf aangepakt en de reparatie op een adequate wijze uitgevoerd. Niet alleen de installatie werkt perfect, het bedrijf doet dat ook en weet nog wat service betekent!

 45. Solar Frans

  Top bedrijf. Alles netjes volgens afspraak gerealiseerd. Montageploeg houd zich ook aan alle veiligheidsvoorschriften. Geen acrobatiek op het dak.
  Een gezellig installatieteam en ook niet te beroerd om nog even twee kapotte dakpannen te vervangen.
  Laat dat zonnetje nu maar schijnen.

 46. Frank Arets

  Een zeer betrouwbaar en goed bedrijf. Niet alleen dat de opbrengst van de panelen hoger is dan verwacht, toen de problemen met de Scheuten panelen zich voordeden, heeft dit bedrijf zelf zijn verantwoordelijkheid genomen. Ik kan het bedrijf aanbevelen.

 47. Peter Korpershoek

  zeer goed bedrijf energieopbrengst prima te volgen mijn laptop ben zeer tevreden.

Geef een reactie