Zelf energie opwekken

Zelf energie opwekken kan op heel veel verschillende manieren. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben wij een aantal eenvoudige stappenplannen gemaakt. Je vindt een stappenplan voor het plaatsen van zonnepanelen, een windmolen, een zonneboiler of een warmtepomp. Ook is er een stappenplan beschikbaar voor het installeren van een laadpaal voor je elektrische auto.

Zelf energie opwekken met zonnepanelen of een windmolen

Energie produceren is eenvoudiger met de stappenplannen die hieronder staan. Maak zelf energie opwekken met zonnepanelen of een (kleine) windmolen simpel en gebruik ons stappenplan!

zelf energie opwekken zonnepanelen installeren
zelf energie opwekken windmolen installeren

Simpel overstappen naar duurzame warmte

We gaan met zijn allen van het aardgas af. Dat is zeker niet eenvoudig, maar met ons stappenplan stap jij wel eenvoudig over op duurzame warmte van een warmtepomp of warm water van de zonneboiler.

Het verduurzamen van de woning is een belangrijke stap in het nationale klimaatplan
zelf energie opwekken zonneboiler installeren

Een laadpaal installeren

Elektrisch rijden is hot! Als je al elektrisch rijdt of dit van plan bent, gebruik dan ons stappenplan voor het installeren van je eigen laadpaal. Je weet dan zeker dat je geen stappen overslaat of informatie mist.

zelf energie opwekken laadpaal installeren

Vind jouw duurzame installateur

Op onze website vind je ruim 600 duurzame installateurs van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, windmolens, thuisbatterijen of zonneboilers.

Beste duurzame installateurs

Dit is een top 25 van de duurzame installateurs in Nederland die door onze bezoekers het beste zijn beoordeeld.

  • Nuttige pagina?
  • 0   0