Green Power Zonnepanelen

Green Power Systems is gespecialiseerd in duurzame energiewinning en energieterugwinning. Onze technieken en systemen zijn gericht op de vier elementen: zon (het vuur), wind (de lucht), water en aarde. Door te kiezen voor een van onze duurzame energiesystemen kunt u straks zelf energie gaan winnen en kosten besparen! Onze concepten zijn esthetisch verantwoord en toe te passen in zowel bestaande bouw als in nieuw te bouwen projecten. Kiest u bewust voor groene energie? Green Power Systems biedt u een totaaloplossing. Wij begeleiden alles voor u van subsidieaanvraag tot installatie. Green Power Systems denkt in oplossingen en wij leveren maatwerk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Green Power Systems is onderdeel van Verkoelendak Nederland.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.6

21 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Green Power Zonnepanelen

Telefoon

0475-582222

Adres

Beegderveld 5

6099 NC Beegden

Limburg

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Limburg

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

7 reacties op “Green Power Zonnepanelen”

 1. Oliver Piper

  Goede voorlichting en ook de plaatsing en ingebruikname verliep voortreffelijk. We hebben niet voor niets ook bij uitbreiding van het aantal zonnepanelen weer gebruik gemaakt van hun diensten.

 2. Bidlot

  Goede uitleg, goede monteurs, 100% tevreden, een aanrader

 3. J Hannen

  Prima gewerkt en alle afspraken nagekomen.
  zal zeker aanbevelen .

 4. familie Claessen

  Goede voorlichting en levering voor een goede prijs. Installatie verliep volgens planning. Ook optisch goede uitleg panelen op het dak.
  Een foutje bij het terugleggen van de pannen werd dezelfde dag van melding verholpen.
  Een misser is wel dat ze niet hebben aangegeven dat we van tevoren al de meter konden laten vervangen. Dit heeft ons in de 30 dagen dat het duurde totdat die was vervangen na installatie van de panelen bijna €100,– gekost……

 5. smeets

  Betrouwbaar bedrijf. De van te voren opgegeven op te wekken hoeveelheid kwh van de zonnepanelen komt overeen met de werkelijkheid. Goede service.

 6. Nellissen TLD

  Prima bedrijf met goede voorlichting. We hebben de panelen inmiddels 3 jaren op het dak, geen klachten tot nu toe.

 7. Harry Parren

  Prima uitleg, snelle montage en goede prijzen.

Geef een reactie