Bespaarbazaar

Bespaarbazaar.nl, is een activiteit van Volta Solar BV. Volta Solar is uw specialist op het gebied van zonnepanelen en energiebesparing. Volta Solar is een bron van kennis en inspiratie voor consumenten die zelf duurzame energie willen opwekken of energie willen besparen. Op deze website vindt u honderden producten die hieraan bijdragen, en tevens duizenden productbeoordelingen van klanten die hun ervaringen met u delen.

Volta Solar is sinds 2007 specialist in energiebesparende producten waaronder zonnepanelen. Vele klanten door heel Nederland kozen al voor de sterke punten van Volta Solar: prijs- kwaliteit, kennis en service!

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.8

12 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Bespaarbazaar

Telefoon

088-0278877

Adres

Breinderveldweg 5

6365 CM Schinnen

Limburg

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Limburg

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

7 reacties op “Bespaarbazaar”

 1. Roger

  Na de nodige research gedaan te hebben bij verschillende leveranciers, is de keuze gevallen op Eco Pro (Bespaarbazaar). Degelijke materialen, goede merken, gedetailleerde offerte en verder keurige beantwoording van mijn (talloze) vragen. Onze keuze is gevallen op Solar Frontier panelen (prachtig egaal zwart), Solar Edge omvormer en Van der Valk montagesysteem. Vooraf heb ik de materialen nog bekeken in Voerendaal en dat zag er allemaal keurig uit, mede omdat ik op steenworp afstand woon. Ook potentiële klanten die verderaf wonen kunnen zonder zorgen bestellen. Het montageteam heeft de installatie vervolgens op de afgesproken dag keurig geïnstalleerd. Neem nooit genoegen met een Clickfix systeem, maar ga voor een degelijke geschroefde montage zoals Van der Valk. Op alle vlakken is Eco Pro een aanrader!

 2. Huub

  Onze zonnepaneelinstallatie van 3570Wp is in mei 2013 geleverd en geïnstalleerd door ECOPRO, onderdeel van Bespaarbazaar. Offerte was gebaseerd op een on-line dakscan, die ik daarna nog ter plaatse ben gaan doorspreken. Offerte was zeer duidelijk en scherp en de geleverde service was op hoog nivo. Wat mij bijzonder aansprak was dat de zonnepanelen niet op oude panlatten maar op een nieuw bevestigde onderbalk werden gemonteerd: dat is veel steviger. Ik ben erg tevreden over de opbrengst en de mogelijkheden om de installatie (Growatt) via internet (met PVBeancounter naar de gratis website PVOutput.org) te monitoren. ECOPRO is dan ook zeer zeker aanbevelen.

 3. C van Schaijk

  Prima offerte gekregen met een scherpe prijs en duidelijke uitleg.
  Bij Eco-pro (onderdeel van bespaarbazaar) ter plaatse vriendelijk toelichting gekregen op de offerte.
  Levering en montage waren precies op tijd en alles werd netjes afgewerkt.
  Installatie 17 zwarte panelen met 4200wp.

 4. adrie

  De 2600 wp installatie is een mooi pakket met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.
  Het werd netjes en goed geïnstalleerd in een halve dag tijd en daarna ging de teller goed lopen.
  Service was erg goed en zeer aan te bevelen. Ga naar de site van Bespaarbazaar en vindt je voordeel.
  Je kunt via een luchtfoto een offerte krijgen, die in mijn geval erg voordelig was. Daarnaast heb je op dit moment nog de teruggave BTW, waarover je ook het nodige op de site kunt lezen.

 5. Salvi Schrijen

  Onze zonnepaneelinstallatie van 5100Wp is geleverd en geinstalleerd door ECOPRO, een onderdeel van Bespaarbazaar. Offerte was zeer duidelijk en scherp en de geleverde service was op hoog nivo. Ik ben erg tevreden over de opbrengst en de mogelijkheden om de installatie via internet te monitoren. Ik kan ECOPRO dan ook zeer zeker aanbevelen.

 6. Steffens

  Zonnepanelen zijn geleverd door ECOPRO onderdeel van Bespaarbazaar. Op de vestiging a.h.d. van door mij gemaakte schema, het pakket samengesteld. De 3000 \wp installatie werd keurig netjes op tijd geleverd, tegen een heel goede prijs. Via de handleiding op de website van de Bespaarbazaar, heb ik de installatie op een plat dak geïnstalleerd. Alle materialen waren compleet geleverd. De string kabels waren erg lang. Ik heb toen de Bespaarbazaar gebeld. Binnen een half uur stond er een medewerker bij mij op het dak om de kabels netjes in te korten, Daarna was het een kwestie van de knop om draaien en de installatie begon gelijk stroom te leveren. Ik ben heel tevreden over de begeleiding en service van de bespaarbazaar. Heel blij dat ik voor de Bespaarbazaar heb gekozen. Ik kan ze van harte aanbevelen.

 7. Harm van Goor

  Mijn zonnepaneleninstallatie is geleverd door ECOPRO onderdeel van Bespaarbazaar. Na mijn eerste kontakt is Hans Schoenmakers bij mij thuis de situatie komen bekijken. Op basis hiervan heb ik toen mijn bestelling gedaan voor een installatie van 2320 WP. Ook werd er meteen een afspraak gemaakt voor het installeren van de panelen. Dit installeren zou gebeuren door dakdekkersbedrijf Schijns uit Voerendaal. Op de afgesproken dag heeft dit bedrijf de panelen gemonteerd op zeer vakkundige wijze en de omvormer op zolder gemonteerd en aangesloten. Ik ben zeer tevreden over zowel Bespaarbazaar als over firma Schijns m.b.t. het nakomen en afhandelen van afspraken het installeren van de installatie. Ik kan hen iedereen die wil starten met zonnepanelen van harte aanbevelen.

Geef een reactie