Aarde.nl

Aarde.nl is een bedrijf met veel ervaring in de duurzame energie techniek. Doordat onze medewerkers al vele jaren in deze markt werkzaam zijn herkennen wij de knelpunten bij installatie van deze systemen. Ons doel is om de energiekosten van onze relaties te verlagen. Dit doen we door het toepassen van isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, infra rood verwarming en het juist instellen en afregelen van deze systemen. Vooral de combinatie van dergelijk systemen leidt tot grote energiebesparing en in veel gevallen zelfs tot een totaal verbruik van nul. Kenmerken van Aarde.nl: Uitsluitend topproducten zoals Sunpower, Alfa Innotec, Nibe, Solar Edge, Fronius etc.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.3

16 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Aarde.nl

Telefoon

013-2040943

Adres

Pallasstraat 10-12

5048 CJ Tilburg

Noord-Brabant

E-mail

info@aarde.nl

Lid van

installQ, Techniek Nederland, VCA

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Noord-Brabant

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Warmtepompen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

8 reacties op “Aarde.nl”

 1. Mara Pikaar

  Op 2 november 2022 kwam er iemand van aarde.nl, offerte direct getekend en al snel aanbetaling gedaan, dan zouden ze waarschijnlijk binnen 6-8 weken op het dak liggen. Uiteindelijk werd het 5 juni 2023, dat is meer dan ½ jaar, op zich geen probleem, maar geef dat dan tussendoor aan, ipv al die tijd niets laten weten. Netjes op het dak gelegd door een extern bureau, maar vervolgens nooit meer iemand van aarde gezien. Dus geen idee of er nog service of zoiets geregeld had moeten worden (tot op heden, oktober 2023)

 2. Bouten

  Op 12 april 2021 werd door de verkoopadviseur van Aarde.nl en mij de offerte voor een installatie van zonnepanelen ondertekend. Bij die gelegenheid vertelde de verkoopadviseur mij dat wat andere installateurs niet zouden kunnen Aarde.nl wel zou kunnen. Ook zou ik €100,- krijgen voor elke nieuwe klant die ik aan zou brengen. Op 15 april 2021 kreeg ik de aanbetalingsfactuur, die ik per omgaande heb voldaan. Op 17 mei 2021 werd een schouw verricht, waarbij door de monteur werd medegedeeld dat de installatie mogelijk was, maar dat men er niet blij mee zou zijn. Op 8 juni 2021 (8 weken na ondertekening offerte!) kreeg ik echter het bericht dat installatie niet mogelijk was. Op 28 juni 2021 kreeg ik een telefoontje van de salesmanager van Aarde.nl. De salesmanager zou uitzien naar een ander bedrijf dat de zonnepanelen wel zou kunnen installeren. Hij zei mij expliciet toe dat ik dezelfde week nog iets van hem zou horen. Tot op heden echter niets meer vernomen. Wel werd op 6 juli 2021 het bedrag van de aanbetalingsfactuur op mijn bankrekening teruggestort onder de vermelding retour aanbetaling i.v.m. annuleren order. Kortom: ondanks bindende overeenkomst worden de daaruit voortvloeiende verplichtingen niet nagekomen. Over betrouwbaarheid gesproken!

 3. J van Grootel

  Na afspraak duurde het even maar toen kwamen er zelfs twee mensen van aarde. Redelijk deskundig naar mijn idee maar er wordt je budget gevraagd alvorens er zelf een prijs genoemd werd. Enfin de finale offerte zou oer email komen. Na 3 weken gebeld en het zat er aan te komen. Nu drie maanden later liggen er zonnepanelen maar wel via een andere leverancier die wel wil leveren en het niet te druk heeft

 4. H.Peijnenburg

  Duidelijke uitleg door verkoper, goed contact met bedrijf en keurige afwerking.
  Monteurs zeer snel en netjes gewerkt, kortom, erg tevreden en kan dan ook Aarde.nl aanbevelen.

 5. Walter Pagie

  Wij (mijn buurman en ik) waren op zoek naar een goede leverancier van Sunpower zonnepanelen. Een topmerk Amerikaanse panelen met een hoge productie en een bijzondere fabrieksgarantie van 25 jaar. Wij vonden een dealer in Tilburg. Vervolgens verliep de aankoop en montage buiten verwachting goed.

 6. Jurgen Severijns

  Ik ben zeer tevreden over Aarde. De verkoper heeft bij mij thuis alles duidelijk uitgelegt. Wat de mogelijkheden waren. vooral dat ze het systeem vast op dak monteren had mijn voorkeur. ook fijn dat hun ook de meterkast konden vernieuwen alles in 1 oplossing. Snelle reacties op vragen, offerte snel binnen. na akkoord van de offerte was montage sneller mogelijk als in offerte stond. En hun konden zonnepanelen leveren die andere bedrijven pas in 2020 konden leveren (sunpower 400wp).
  Motage liep ook goed en soepel. kortom zeer tevreden …

 7. Rene van den Berg

  Ik ben erg tevreden over het advies en het plaatsen van de zonnepanelen via Aarde.nl. Vooral de slimme constructie op oude daken sprak mij erg aan.

 8. W.Segeren

  Er zijn meerdere bedrijven op de markt van zonnepanelen. Bij mijn afwegingen heeft het ter plekke komen beoordelen van de mogelijkheden en het persoonlijke kontakt een beslissende rol gespeeld. Door de getoonde deskundigheid en het constructief meedenken is mijn keuze op het bedrijf Aarde uit Tilburg gevallen.
  Het plaatsen van de panelen en de verdere installatie zijn uitstekend uitgevoerd. De nazorg en service verliepen eveneens naar verwachting. Mijn ervaring is dan ook dat klantvriendelijkheid hoog in hun vaandel staat.

Geef een reactie