GoVolt

GoVolt werd opgericht in 2011, toen een jonge ondernemer de ambitie had om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier. Al snel kwam deze ondernemer uit bij zonnepanelen door middel van zonne-energie. Waarom niet gebruik maken van een onuitputbare energiebron die ingezet kan worden voor een duurzamer milieu?

Ons doel is om onze klanten de beste zonnepanelen installatie te geven voor de laagste prijs. Op deze manier kunnen steeds meer mensen genieten van hun eigen opgewekte energie. De zon gaat immers voor niets op! Wij geloven in de duurzame energie van zonnepanelen. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu en een lagere energierekening. Service, kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding zijn de fundamentele onderdelen voor een duurzamer milieu!

Door ons professionele aanpak zorgen wij ervoor dat de communicatie snel, duidelijk en soepel verloopt. Zo reageren wij binnen 4 uur op een terugbelverzoek, en 24 uur voor een scherpe offerte op maat.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.6

15 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

GoVolt

Telefoon

088-6067700

Adres

Nikkelstraat 8

2984 AM Ridderkerk

Zuid-Holland

Lid van

Onbekend

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Zuid-Holland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

10 reacties op “GoVolt”

 1. AyEmEl

  Blijf maar weg van deze aanbieder. Verkoop en commercieel gaat alles perfect en is men goed te bereiken, maar als er na oplevering iets is, dan kun je wachten tot je een ons weegt.

  Ben zelf nu sinds installatie (12-01-2023) bezig om de verkeerd omvormer te laten vervangen tevens vragen over legplan en welke panelen er nu eigenlijk op het dak liggen blijven onbeantwoord.

  Ik zou maar even verder kijken naar een aanbieder van zonnepanelen.

 2. Hans Coppens

  Leuke mannen die netjes werk leveren en in overleg netjes afwerken en afleveren

 3. Sjaak Scheepen

  Zonnepanelencentra heeft bij mij 28 panelen van DMEGC geplaatst op mijn dak. Ik heb nu een totaal aan kw 6020 en het is erg leuk want ik zie bijna iedere dag de elektriciteitsmeter terugdraaien. Ik ben heel erg tevreden en hopende op veel zon uren!

 4. Dave Clayton

  * Uitstekende communicatieve overal
  * Zeer scherpe prijs voor ons systeem en de installatie
  * Professioneel en vriendelijk
  * De installatie was snel en ging goed

  We zijn erg blij met onze nieuwe zonne-systeem. Natuurlijk is het zeer zonnig nu, maar ik heb al 18+ kWh in een dag gezien van 3150 Wp panelen. De Omnik omvormer heeft een goede portal en mobiel app voor het kijken naar de prestaties van het systeem.

  Aanbevolen.

 5. brigitteturtuna

  wij zijn in aanmerking gekomen via 2dehands.be, we hebben veel offertes binnen gekregen en alles vergeleken. zonnepanelencentra was de scherpste, maar buitenom dat hebben ze ook een hele goede klantenservice. We hebben uiteindelijk 22 maal 310wp lg zonnepanelen aangeschaft en laten installeren door hun. We zijn dik tevreden..

 6. Jean Paul Puyde

  Ik heb een hele set gekocht bij dit bedrijf incl de installatie. Is snel geleverd en de installatie is ook perfect uitgevoerd. Is aanbevelen waard.

 7. Willem vd Kurpershoek

  In December hebben we zonnepanelen laten zetten bij ons in Breda. Na een zeer plezierige en open intake en een goeie prijs, heeft de inmeting plaatsgevonden en hebben we een afspraak gemaakt voor de plaatsing. De adviseur heeft goed de tijd genomen ons te informeren. Tijdens het plaatsen van de zonnepanelen hebben we telefonisch contact gehad en zijn we correct te woord gestaan. Alles is prima verlopen! Zeer vriendelijk personeel, goede website en perfecte services!!

 8. Peter Voorhouten

  We zochten al een tijdje zonnepanelen met toebehoren. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij ZonnepanelenCentra. We hebben 16 maal 250 Wp Renesola poly gekocht met de omvormer EverSolar 4000TL met wifi. De installatie is ook gedaan door ZonnepanelenCentra. Wij geven deze bedrijf een 8 voor hun service, prijs, levertijd en klantvriendelijkheid.

 9. Johan Den Helder

  Zonnepanelen besteld bij de ZonnepanelenCentra en ben er erg tevreden mee. Op tijd bezorgd en erg netjes geplaatst. Mocht u op zoek zijn naar zonnepanelen waarbij u de kwaliteit ervan op prijs stelt, dan zou ik dit bedrijf zeer zeker aanraden. Bedankt jongens!!

 10. MarcoWesten

  Ben al een tijd op zoek geweest naar zonnepanelen pakketten en ben uiteindelijk bij ZonnepanelenCentra terecht gekomen.
  We hebben een afspraak gemaakt bij hun op kantoor/showroom en na een prettige gesprek waren we een stuk wijzer geworden.
  Advies op maat en goed kwaliteit verhouding. Binnen 1 week hebben we akkoord gegeven en de rest ging erg soepel en vlot.
  We zijn dik tevreden met hun service en kwaliteit. Heb mijn buurman ook aangeraden om daar zonnepanelen te kopen..

Geef een reactie