Logo van Zonnepanelen Vlaardingen

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Zonnepanelen Vlaardingen

Adres: Schiedamseweg 25

Postcode: 3134 BA

Plaatsnaam: Vlaardingen

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 010-4352585 / 06-14262521

Website: https://www.zonnepanelenvlaardingen.nl/

Email: info@zpvl.nl

Lid van: Uneto-Vni

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Bij Zonnepanelen Vlaardingen staan we voor hoge kwaliteit zonnepanelen. Wij geloven dat door alleen met hoogwaardige producten te werken wij de maximale betrouwbaarheid van een installatie kunnen garanderen. Dat biedt zekerheid voor u als klant en dat geeft ons bestaansrecht. Daarnaast onderscheid het ons als technisch specialist in een markt met veel cowboys en beunhazen. Door het waarborgen van het kwaliteitsniveau van de installatie worden risico’s ingeperkt en het rendement geoptimaliseerd.

Wij zijn een KvINL erkend zonnestroom installateur. Hiermee tonen wij aan dat wij over voldoende vakbekwaamheid beschikken en de juiste certificaten in handen hebben. Daarnaast zijn wij lid van de branchorganisatie Uneto-Vni en hanteren de door hun samengestelde Algemene voorwaarden voor consumenten en bedrijven. Hierin zijn de rechten en plichten van zowel de klant als voor de installateur vastgelegd. Mocht er ondanks deze afspraken toch een meninsverschil ontstaan kunt u de geschillencommissie van de Uneto-Vni inschakelen.

Als het gaat over de producten bieden wij alleen de producten aan waarin wij het vertrouwen hebben dat de claims die de fabrikanten doen, waargemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan productgarantie van 20 of 30 jaar maar ook dat de beloofde opbrengst wordt gegarandeerd. Bij storing of problemen met uw installatie worden wij 24/7 door het monitoringssysteem op de hoogte gebracht en kunnen direct beginnen met het verhelpen van het probleem. Meestal lukt dit op afstand. Zo niet maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor u met een monteur.

Wij werken met een vaste ploeg eigen monteurs met ruime ervaring en kennis van deze producten. Er wordt op toegezien dat veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Met behulp van een risicoinventarisatie wordt een veilige werkomgeving gerealiseerd en een veilige installatie opgeleverd.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *