Logo van Technisch Buro Zonderland bv

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Technisch Buro Zonderland bv

Adres: Tilledyk 4

Postcode: 9047 KJ

Plaatsnaam: Minnertsga

Provincie: Friesland

Telefoon: 0518–471366

Website: https://zonderlandbv.nl

Email: info@zonderlandbv.nl

Lid van: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Waar wij voor gaan is dat onze klanten zeggen:

“Zonderland is een betrouwbaar en innovatief installatiebedrijf met de focus op gasloos. Vanuit hun liefde voor techniek en met hart voor het milieu bieden ze energieslimme woonoplossingen. Comfortabel voor ons als klant en goed voor onze leefomgeving.”

Dat is nogal wat, dat beseffen we terdege. Maar het daagt ons uit om scherp te blijven en vooruit te kijken.

De mogelijkheden die de hedendaagse technieken bieden, daarvan durfden we zelfs niet te dromen bij de oprichting van ons bedrijf in 1979. De broers Huub en Nico begonnen toentertijd met Technisch Buro Zonderland als tweemanzaak. Sinds 2012 is Huub directeur/eigenaar van Zonderland. We zijn door de loop der jaren meegegroeid met de ontwikkelingen en hebben ons gespecialiseerd om alle denkbare installaties perfect te realiseren. Van 3 is ons personeelsbestand gegroeid naar circa 25 mensen nu.

Ook al streven we naar perfectie, soms laat de apparatuur het afweten of maken wij fouten. Dat laatste is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met ons menszijn. Gelukkig hebt u garantie. Voor installatiewerk en apparatuur hanteren we de wettelijk vastgestelde garantietermijnen. Maar ook hier staat voorop dat we in persoonlijk overleg met u zoeken naar een oplossing die uw vertrouwen in ons versterkt.

 

Bedrijfslocatie:


 

Geef een antwoord

Of