Logo van Van Lieshout Elektrotechniek

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Van Lieshout Elektrotechniek

Adres: Ekkersrijt 2021

Postcode: 5692 BB

Plaatsnaam: Son en Breugel

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0499-471246

Website: http://www.elektrovanlieshout.nl

Email: info@elektrovanlieshout.nl

Lid van: Techniek Nederland, installQ, VCA

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Elektro Techniek van Lieshout
Elektro Techniek van Lieshout staat al tachtig jaar voor kennis en kwaliteit met inmiddels al weer de derde generatie Jan van Lieshout(s) aan het roer van het bedrijf. Wij zijn een echt Hollands familiebedrijf met een zeer solide fundering.

Onderscheiden
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Elektro Techniek van Lieshout terecht voor de meest uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden. Denk daarbij aan o.a. vakkundig aanleg van data-installatie, (brand)beveiliging, binnen- en buitenverlichting, kantoor- en bedrijfsinstallaties, lichtadvies (levering en montage), bel- en intercominstallaties en het verhelpen van storingen. Daarnaast heeft Van Lieshout zich op verschillende gebieden gespecialiseerd zoals in LED verlichting.

Kennis
Door steeds op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen beschikt Van Lieshout over een breed kennisniveau en kan hierdoor hoge kwaliteit blijven leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Domotica.

Vertrouwen
Het team van Van Lieshout staat bekend als een hecht en betrokken team van vakmensen die samen diverse service en installatieteams vormen voor een flexibele en daadkrachtige opstelling naar hun klanten. Uiteraard is van Lieshout op alle vlakken gecertificeerd en voorzien van alle gewenste keurmerken.

Kennis maken Wilt u nader kennis maken? Neem dan contact op via de site, of bel met van Lieshout om een afspraak in te plannen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *