Logo van The Sunshine Company

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (20 stemmen, gemiddeld: 3,90 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: The Sunshine Company

Adres: Rijssensestraat 140

Postcode: 7642 NN

Plaatsnaam: Wierden

Provincie: Overijssel

Telefoon: 0546-578794

Website: https://www.thesunshinecompany.nl/

Email: info@thesunshinecompany.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Het is tijd voor zonne-energie, dat moge duidelijk zijn. De prijzen zijn nog nooit zo laag geweest en de energieprijzen blijven stijgen. U bent waarschijnlijk op zoek naar een bedrijf met ruimte ervaring die u een eerlijk advies geeft over de mogelijkheden, kosten en opbrengsten. Verder wilt u simpelweg een goed, betrouwbaar systeem op uw dak tegen een nette prijs. Welkom bij The Sunshine Company.

 

Bedrijfslocatie:


 

11 reacties op “The Sunshine Company”

 1. Martin

  Ik ben nog bezig met het aanschafproces, maar van de 15 aanbieders toonde dit bedrijf zich het meest deskundig en creatief, de offerte(s) waren het meest compleet en gedetailleerd en inclusief 3D-schetsen, men was ook zeer prompt met hun reacties op vragen. Zij maken een grote kans op mijn order.

 2. Martin

  De opdracht is geplaatst en met mij nog 6 buren net zo overtuigd en doen mee.

 3. Martin

  De panelen liggen er. Installatiebedrijf Lammertink heeft prima werk geleverd. Alleen TheSunshineCompany-baas toonde zich bij de uitvoering een uiterst slechte planner, klantonvriendelijk en kon absoluut niet tegen terechte opbouwende kritiek. De waardering voor dit bedrijf kan ik kennelijk niet meer wijzigen, maar anders gingen er 3 sterren af. Men heeft een project van 7 woningen aan mij te danken, maar een dankjewel kon er niet af. Jammer!

 4. Gerrit Hartholt

  Bij mijn schoonouders In Vriezenveen kwam The Sunshine Company tijdens het 1e gesprek goed over, tot verrassing van mijn schoonouders kon The Sunshine Company tijdens het vervolg contact een aantal toezeggingen niet nakomen. Tevens bleek The Sunshine Company minder deskundig dan zij in 1e instantie deed voorkomen.

 5. Gürol

  Ik had diverse offertes aangevraagd, meeste bedrijven reageerden niet eens. Dit bedrijf kwam bij mij wel goed over en ze hadden een goede offerte gemaakt. Prijs/kwalitiet verhouding was de beste. Afspraak gemaakt voor plaatsing en zonder enig probleem kwamen de panelen te liggen. Daarom krijgen ze van mij 5 sterren.

 6. Meijer

  Vorig jaar hebben wij door The Sunshine Company zonnepanelen laten plaatsen op ons schuurdak. Door een speciaal frame konden we er toch 15 kwijt, meer dan we eerst hadden gedacht. Alles is netjes opgeleverd, en werkt prima. Opbrengst was heel iets minder dan voorspelt (100kw) maargoed. Al met al zeker tevreden.

 7. de Vries

  The Sunshine Company heeft zowel bij ons als bij onze buren zonnepanelen geleverd. We kregen 200 korting per huis – niet heel veel, maar de prijs was al scherp dus uiteindelijk voor hen gekozen. Bij de buren was de omvormer er direct al, wij moesten even week wachten. Werd toen keurig op afspraak nageleverd. Het ziet er netjes uit, panelen zijn allemaal mooi egaal van kleur. Wij hebben Jingli met SMA omvormer laten plaatsen. De monitoring werkt ook prima.

 8. J. Martens

  Via een kennis werden wij geattendeerd op dit bedrijf. Verder geen offertes opgevraagd, maar de terugverdientijd was kort (vonden we belangrijk gezien onze leeftijd), en dus zijn we akkoord gegaan. Het werd mooi snel geïnstalleerd (2 weken). Keurige monteurs.

 9. de Zeeuw

  Verschillende partijen uitgenodigd, Sunshine was uiteindelijk degene met de beste maatwerkoplossing. Alles werd in 1 dag werkend opgeleverd, moesten alleen zelf even de software installeren – hier hadden we graag even wat hulp bij gehad. Verder lijkt de opbrengst goed, het draait nu 3 maanden.

 10. Jos

  Prima bedrijf
  Prijs kwaliteit uitstekend.
  Montage van zonnepanelen en warmtepomp vakkundig geïnstalleerd.
  Prettige monteurs in de omgang en laten alles netjes achter, chapeau.

 11. Marco Benneker

  Een nieuw huis gekocht en veel advies gevraag voor zonnepanelen i.c.m. warmtepomp
  The Sunshine Company geeft een goed en eerlijk advies op maat af. neemt de tijd en alles wordt geregeld.
  De installatie wordt goed uitgevoerd en ook het terugkrijgen van de subsidie en BTW teruggave wordt netjes afgehandeld.
  Prima bedrijf of zaken mee te doen.

Geef een antwoord

Of