Logo van Sun-Solar.nl

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gemiddeld: 4,14 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Sun-Solar.nl

Adres: Orlando di Lassostraat 14

Postcode: 5344 AC

Plaatsnaam: Oss

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 06-18121180

Website: https://www.sun-solar.nl

Email: info@sun-solar.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Profiteer van de zon!
De zon is de bron van alle energie op onze aarde. Met de nieuwste high-tech kunt u daar rechtstreeks optimaal gebruik van maken. Sun-Solar helpt u daarbij. Hoe meer mensen zonne-energie gebruiken, des te schoner wordt de aarde. En op den duur is het ook nog eens veel goedkoper voor u. Een win-winsituatie: beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee.

Sun-Solar biedt topkwaliteit voor de laagste prijs
Onze zonnepanelen zijn opgebouwd met A-topkwaliteit zonnecellen. Ze zijn ISO- ,CE-, ICE-, UL- en TUV-gecertificeerd. We leveren ze dan ook met 10 jaar fabrieksgarantie .

Sun-Solar heeft gekwalificeerde installatieteams voor de aanleg van zonnepanelen op verschillende locaties. Daarnaast beschikt Sun-Solar over project adviseurs met kennis en ervaring in grote en kleinere projecten.

Bij Sunsolar werken Chinees sprekende medewerkers en via hen hebben wij directe contacten in China. Daardoor kunnen wij heel concurrerend werken: topkwaliteit voor de laagste prijs. Heeft u elders al een offerte gevraagd? Waarschijnlijk kunnen wij u aangenaam verrassen met een lagere prijs!

Met Sun-Solar werkt u aan een groenere toekomst voor ons leven, voor onze aarde, voor onze kinderen en kleinkinderen.

 

Bedrijfslocatie:


 

3 reacties op “Sun-Solar.nl”

 1. Gerald Zwiers

  Eigenaar weet waar hij het over heeft.
  De beste oplossing voor de beste prijs wat wil je nog meer.

 2. Hans E. Smit

  Uitstekend, deskundig, snel, goed bereikbaar, en een prima concurrerende prijs. Rechtstreeks contact met de ondernemer die zelf ook de plaatsing verzorgt en in de regio gevestigd is (geen acquisiteurs), dat is duidelijk een pré, en ook dat iedereen Nederlands spreekt, wat bij andere bedrijven nogal eens anders is en het wat ongemakkelijk maakt.

 3. Derks

  Goede ervaring. Vriendelijk, deskundig, eerlijk over vragen die je stelt.

Geef een antwoord

Of