Logo van PureSolar

Beoordeel dit bedrijf:

2 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 5 (2 stemmen, gemiddeld: 4,50van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: PureSolar

Adres: John F Kennedylaan 19 F

Postcode: 5555 XC

Plaatsnaam: Valkenswaard

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 040-7600977

Website: https://www.puresolar.nl/nl/

Email: info@puresolar.nl

Lid van: installQ, Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

PureSolar is een bedrijf gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service en kwaliteit leveren. PureSolar vindt dat een zonnepaneel systeem maatwerk dient te zijn. De adviseurs van PureSolar komen bij u langs om de specifieke situatie te beoordelen en zij presenteren u direct een op maat gemaakt pakket.

PureSolar ontzorgt u totaal op het gebied van zonnepanelen. PureSolar onderzoekt voor u tevens de mogelijkheden op het gebied van gemeentelijke en provinciale subsidies en indien nodig begeleiden we het vergunningtraject. Indien u dit wenst verzorgen wij ook de aanmelding van uw zonnepanelen bij uw energieleverancier.

Verder vinden wij van PureSolar het erg belangrijk onze klanten energiebewust te maken. Hiervoor heeft PureSolar een ambassadeursprogramma opgezet. Dit houdt in dat wanneer u klanten aanbrengt u hiervoor wordt beloond met bijvoorbeeld een besparingspakket of een tablet. Wilt u hier meer over weten vraag het aan een van onze adviseurs of kijk op onze ambassadeur pagina.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Geef een reactie

Of