Logo van Platzer Installatietechniek

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Platzer Installatietechniek

Adres: Ir. Biewengaweg 46

Postcode: 7765 BG

Plaatsnaam: Weiteveen

Provincie: Drenthe

Telefoon: 0524-855601

Website: https://www.platzerinstallatie.nl/

Email: info@platzerinstallatie.nl

Lid van: Techniek Nederland, installQ

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Wij houden van een directe aanpak: "Wat zijn uw wensen? Wij denken met u mee!" Een goed product leveren, waarbij u tevreden bent over het resultaat is voor ons de uitdaging. Graag bouwen wij met u een langdurige zakelijke relatie op die gebaseerd is op vakmanschap en vertrouwen. Bewezen technieken combineren wij met de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied door de beste resultaten. Wij werken voor particulieren, voor het bedrijfsleven en voor overheidsinstellingen.

Platzer Installatietechniek is inmiddels al jaren een begrip in de regio Emmen. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot totaalinstallateur en staan wij klaar voor een divers klantenbestand. We voorzien u graag van eerlijk advies en komen samen met u tot passende systemen en installaties voor elke situatie.

Sinds de oprichting in 2011 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar alles draait om vakwerk, techniek, design en luxe. We werken voor zowel particulieren als de zakelijke markt: van aannemers tot overheidsinstellingen. Dit doen we hoofdzakelijk in provincies Drenthe, Overijssel en Groningen maar ook daarbuiten. Onze medewerkers zijn u graag van dienst, van tekening tot en met oplevering

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *