Logo van Pebble Green Systems

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gemiddeld: 3,50 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Pebble Green Systems

Adres: Kroonstraat 20

Postcode: 4879 AV

Plaatsnaam: Etten-Leur

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 076-3030530

Website: https://pebblegreensystems.nl

Email: info@pebblegreensystems.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Pebble Green Systems is de leverancier voor duurzame energie producten in Breda. Bij Pebble Green Systems kan u terecht voor o.a. zonnepanelen, zonneboilers, zonne-collectoren, warmtepompen en led verlichting. Pebble Green Systems biedt totaaloplossingen op maat. Door eigen productie van montage materiaal en omvormers bieden we veel service aan onze klanten.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

4 reacties op “Pebble Green Systems”

 1. vd Sa

  Vandaag 12 febr 2015 zijn onze zonnepanelen geïnstalleerd,alles is perfect verlopen met goede monteurs die van aanpakken weten.
  Alles netjes af gewerkt,wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en het zeker een aanrader om hier je zonnepanelen te kopen alles word goed uitgelegd en ze hebben een zeer goede bevestiging (met rvs beugel die gemonteerd word op een strook multiplex die eerst op het dak word geschroefd en niet zoals bij andere de haak achter de panlat slaan)waar andere nog wat van kunnen leren.
  Ze geven niet voor niets lange tijd garantie op de constructie.Ook hoef je bij dit bedrijf geen aanbetaling te doen zoals bij andere bedrijven een kwestie van vertrouwen.
  Pebble Green System bedankt voor alles

 2. Job Bögels

  Solide partij die levert wat ze zeggen. Ze raadde me Sunpowers aan vanwege 25 jaar garantie. Ben zeer tevreden over de opbrengst en installatie. Top!

 3. R.j. Zuidema

  Zeer tevreden over de Pebblegreen installatie. Uitdagingen: Piramide dak, geen eenvoudige toegang tot meterkast.
  Medewerker van Pebblegreen maakte een goede inschatting over het toepassen van 2 strings op 2 vlakken van het dak, en middels een schakelkast werd een aansluiting in de garage gerealiseerd. Mooi afgewerkt en perfect afgeleverd.
  De Sunpower panelen hebben een hogere opbrengst dan een “gemiddeld” paneel, hetgeen welkom was ivm het niet heel grote dakoppevlak wat ter beschikking stond. Met 12 panelen bijna 4KWp. De 2 ZO en ZW vlakken blijken een goede -conform de voorspellingen- opbrengst te leveren. De opbrengst monitor ik met de Solarman website (opbrengst vergelijken met anderen mogelijk!), en sinds kort heb ik een P1 aansluiting op de slimme meter, die ik via de Enelogic site real time kan monitoren (verbruik en teruglevering)
  Ook de BTW afwikkeling verliep soepel. Op vragen wordt ook na de levering snel gereageerd. Goede ervaring!

 4. Nagtegaal

  We hebben geen goede ervaringen met dit bedrijf. Je moet tig keer bellen voordat er wordt teruggebeld. Een transparant antwoord op een vraag werd pas na bijna 3 maanden gegeven. Dit na enorm doorzeuren. We kregen het idee dat ze het zelf ook niet wisten. Slapeloze nachten gehad .. echt niet aan te raden (steeds maar om de warme brei heen draaien).

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *