Logo van KiesZon

Beoordeel dit bedrijf:

10 votes, average: 3,70 out of 510 votes, average: 3,70 out of 510 votes, average: 3,70 out of 510 votes, average: 3,70 out of 510 votes, average: 3,70 out of 5 (10 stemmen, gemiddeld: 3,70van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: KiesZon

Adres: Graafsebaan 135

Postcode: 5248 NL

Plaatsnaam: Rosmalen

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 085-7820050

Website: https://www.kieszon.nl

Email: info@kieszon.nl

Lid van: VCA

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

KiesZon, sinds eind 2016 volledig eigendom van duurzame energieleverancier Greenchoice, levert grootschalige zonnestroom-projecten aan bedrijven, onroerend goed fondsen, overheid (landelijk en gemeenten), woningcorporaties en scholen. Daarnaast faciliteert KiesZon zonnestroomacties voor (landelijke) collectieve particuliere acties en voorziet het sinds 2013 klanten van Greenchoice van kwalitatief hoogstaande zonnestroomsystemen. KiesZon onderscheidt zich op de zakelijke markt door een Operational Lease concept aan te bieden dat wordt gevormd door de bouwstenen Design, Build, Finance, Maintain en Operate. Daarmee is KiesZon volledig verticaal geïntegreerd en heeft het alles in huis om duurzame energie voor iedereen haalbaar te maken, en dit zonder enorme investeringen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

7 reacties op “KiesZon”

 1. bram.peperzak

  Onlangs hebben wij een zeer succesvolle zonnestroomactie voor medewerkers van Enexis afgerond. Ruim 1,2 MW aan zonnestroom-installaties hebben wij gerealiseerd bij bijna 450 medewerkers van Enexis. Daar zijn wij trots op!

 2. Arwie

  Via Kieszon zijn 8 panelen bijgeplaatst op platdak. Duidelijk offerte & plaatsingstraject. Door minder gunstige plaats (orientatie zw) valt de opbrengst wat tegen. Ik ben benieuwd of ik de verwachte jaaropbrengst haal.

 3. Leon

  Een maand geleden 8 panelen laten plaatsen op ZO via Greenchoice / Kieszon. Eerst op een zeer goede informatie avond geweest. Toen een helder offerte traject met goede adviezen en een duidelijke offerte. De panelen werden snel en netjes geplaatst. Kortom, zeer tevreden.

 4. W. Mulder

  Meegedaan aan de collectieve inkoop van zonneenergie via vereniging eigen huis. Installatie door Kieszon. Een pluim voor Theo@Kieszon: uitstekende advisering en werkelijk een passie voor het produkt. De afknapper kwam bij het kontakt met dave@kieszon:
  issue: na oplevering werkt het portaal niet (wifi module nog niet geinstalleerd).
  reaktie van dave; u hebt het portaal niet nodig, u kan de produktie direkt van de inverter (op zolder) aflezen ..
  issue: de solaredge inverter maakt een hard ratelend geluid als de inverter warm wordt (zonnige dagen > 25 graden). ik denk dat er iets niet goed is.
  reaktie van dave: de installatie levert stroom, so what’s the problem ? u heeft garantie, dus nu niet zeuren over het geratel. Als er echt ies misgaat (kortsluiting ? ontploffing ?) lossen we het op.
  issue: na aandringen en direkt overleg met Theo (dank, Theo !) de ratelende ventilator vervangen. Helaas, daarna resoneert de inverter (de hele behuizing rammelt) bij bepaalde toerentallen van de ventilator. Een verslechtering. Ik vraag Kieszon de hele inverter te vervangen.
  reaktie van dave: sorry, wij kunnen de inverter niet teruggeven aan de leverancier en willen zelf ook niet met die inverter blijven zitten.

  Ik zeg: beste dave, ik heb 10% van de eindfaktuur ingehouden tot de oplever-problemen zijn opgelost. Ik wil graag betalen, zodra jullie geleverd hebben conform afspraak. In dit geval: de inverter hebben vervangen door een goed werkende inverter.

  reaktie van dave: wij zullen de incasso procedure starten ..

  lang leve Kieszon !

  Kortom,

  • W. Mulder

   Hierbij een laatste status update:

   Gelukkig is het goedgekomen. VEH en consumentenbond hebben een construktieve rol gespeeld, maar het is uiteindelijk Kieszon geweest die gekozen heeft voor een doortastende no-nonsense probleemaanpak, en alle geschillen met een goed georganiseerde aktie heeft opgelost. Dank aan allen die hebben bijgedragen.

   W. Mulder

Geef een reactie

Of