Logo van Installatiebedrijf van de Ven

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gemiddeld: 3,67 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Installatiebedrijf van de Ven

Adres: Nassaudwarsstraat 1

Postcode: 5251 KJ

Plaatsnaam: Vlijmen

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 073-5112309

Website: http://www.installatiebedrijfvandeven.nl

Email: info@installatiebedrijfvandeven.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

De historie van ons bedrijf gaat terug tot ca. het jaar 1900, destijds opgericht door de familie Schoonen. Het bedrijf is steeds overgegaan van vader op zoon, die elke keer de ambacht en de liefde voor het vak doorgaf om zo ook weer een nieuwe generatie klanten te kunnen blijven bedienen. In 1994 kwam daar verandering in, de toenmalig eigenaar W. Schoonen vond in zijn eigen kinderen geen opvolging meer in het bedrijf en moest dus uitwijken naar een andere mogelijkheid om het bedrijf voort te kunnen zetten. Uiteindelijk vond hij toch binnen het eigen bedrijf een persoon die de zaak wilde opvolgen. John van de Ven die toen reeds 8 jaar werkzaam was als monteur nam de zaak over onder dezelfde naam tot 2004, daarna is de naam veranderd in Installatiebedrijf van de Ven. Sinds het volledig vervallen van de vestigingswet in 2007 is het voor de consument niet meer duidelijk of zij te maken hebben met een echte installateur. Wij zijn gas en water technisch installateur, het volgen van bijscholing/trainingen/curcusen is en blijft noodzakelijk en staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn aangesloten bij de Uneto/VNI een branchevereniging waarbij de consument de zekerheid heeft te maken te hebben met een vakbekwaam specialist. Verder zijn wij erkend leerbedrijf, Energie prestatie adviseur, Atag selectdealer, aangesloten bij Gasned (een landelijk installateurs collectief) en Sunned (een landelijke vereniging van zonnepanelen installateurs).

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Eén reactie op “Van de Ven”

 1. Toon Brok

  Omdat ik nogal wat eisen stelde aan mijn zonnepaneleninstallatie had ik al gauw van bijna tien bedrijven offertes binnen. Alleen Installatiebedrijf van de Ven bleek in staat om aan een paar specifieke eisen invulling te geven.
  Hij was de enige die mij wees op de verliezen die op zouden treden wanneer het opgewekte vermogen via de bestaande bekabeling zou gaan lopen en dacht goed mee voor een praktische oplossing zonder een nieuwe kabel te hoeven leggen.
  Hij was de enige die voor een ventilatiepijp in het dak even de ladder op ging en constateerde dat dit in een handomdraai op te lossen was, terwijl anderen er geen panelen neerlegden of tot honderden Euro’s rekenden voor een aanpassing.
  Hij was de enige die met een goede en voordelige diefstalbeveiliging kwam voor mijn zonnepanelen.
  Het leek geen enkel bezwaar dat het enkele tientallen mailtjes, een paar verschillende offertes en twee maanden tijd heeft gekost voor we een overeenkomst hadden.
  De installatie werd snel en voortvarend uitgevoerd, waarbij steeds goed rekening werd gehouden met de wensen en mogelijkheden ter plaatse.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *