Logo van Installatiebedrijf P. Buist

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Installatiebedrijf P. Buist

Adres: Rondweg 13

Postcode: 9861 GK

Plaatsnaam: Grootegast

Provincie: Groningen

Telefoon: 0594-612042

Website: https://www.pbuist.nl

Email: info@pbuist.nl

Lid van: Techniek Nederland, installQ

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. is een gerenommeerd installatiebedrijf uit Grootegast. Wij zitten al meer dan 80 jaar in het vak en hebben vele particulieren en bedrijven bediend, maar ook scholen, kerken en andere instellingen. Tevens plaatsen wij CV ketels en geisers voor de Energiewacht BV (onderdeel van Essent).

Door te werken met een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers kunnen we continue kwaliteit leveren. Wij streven voortdurend naar tevredenheid bij onze klanten, waarbij wij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal stellen. Waar u ons ook voor inhuurt, wij denken altijd met u mee. We vullen uw wensen aan met een deskundig advies, om zo samen tot het beste resultaat te komen.

Waar P. Buist V.O.F. in 1937 begon als loodgietersbedrijf is ons bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig installatiebedrijf. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en sanitair. Als ervaren installatiebedrijf is P. Buist V.O.F. VCA-gecertificeerd en erkent door SEI. Deze keurmerken bieden u als klant een extra waarborg voor kwaliteit.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *