Logo van Hagitech Zonnepanelen

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gemiddeld: 4,80 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Hagitech Zonnepanelen

Adres: Ambachtsstraat 1c

Postcode: 3371 XA

Plaatsnaam: Hardinxveld-Giessendam

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 0184-763498

Website: http://www.hagitech.nl/

Email: info@hagitech.nl

Lid van: Zonnekeur

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zakelijk en particulier - Hagitech Zonnepanelen is de specialist in zonnepanelen uit Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn een regionale en service gerichte installateur voor levering en montage van PV-installaties voor alle soorten opdrachtgevers; particulier, zakelijke, groot zakelijk, scholen en VvE's. Naar wens kunt u bij ons ook terecht voor alleen levering van onze producten.

Maximaal rendement - We onderscheiden ons met onze ontwerp- en systeemkennis, bouwkundige kennis van daken, degelijke en nette montage, en ruime ervaring met BIPV (indak) systemen. Bij ons kunt u ervan uit gaan dat het systeem het maximale rendement haalt én dat u er jarenlang zorgeloos plezier van hebt! Wij zijn u met onze kennis graag van dienst!

Kwaliteitsproducten - Onze producten zijn met zorg geselecteerd. We hebben geselecteerd op een aantal kenmerken die wij belangrijk vinden. Hoge opbrengst, lange levensduur, degelijke bouwkwaliteit en goede garantievoorwaarden.

Tevreden klanten - Vele tevreden klanten gingen u voor, wij maken ook graag kennis met u! Neem gerust vrijblijvend contact op met Geert of Pieter voor een offerte of een bezoek aan onze showroom. De koffie staat klaar! Graag tot ziens!

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *