Logo van GreenFocus

Beoordeel dit bedrijf:

3 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 5 (3 stemmen, gemiddeld: 4,67van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: GreenFocus

Adres: Nieuwe Hemweg 8

Postcode: 1013 BG

Plaatsnaam: Amsterdam

Provincie:

Telefoon: 020 44 81 400

Website: http://www.greenfocus.nl

Email: advies@greenfocus.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Wij gaan voor een duurzame samenleving. Daarom geven en implementeren wij duurzaam energieadvies. Hierin staan de mens, het milieu, techniek en duurzaam ondernemen centraal. Medewerkers van GreenFocus nemen hierin hun verantwoordelijkheid.

Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin plezier en leren van elkaar centraal staan. Deze professionaliteit uit zich onder meer in perfectionisme en daadkracht. Samen met onze klanten en leveranciers komen wij steeds verder in het ontwikkelen en vormgeven van ons totaalconcept. Ons concept bestaat uit de beste oplossingen in de markt. Voor onze klanten en het milieu.

Wij willen met onze oplossingen evenwicht bereiken tussen menselijke – (people), ecologische – (planet) en economische (profit) aspecten. Zonder dit evenwicht is er geen duurzame ontwikkeling.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

2 reacties op “GreenFocus”

  1. Roelf Meijering

    Van 3 offertes was GreenFocus de scherpste in prijs voor 16 zonnepanelen en omvormer van eenzelfde kwaliteit dan de andere 2 bedrijven. Twee medewerkers hebben alles in 1 dag aangelegd (6 panelen op een plat dak en 10 op de garage) en ik kijk tevreden terug op hoe alles is verlopen en kan dit bedrijf zeker aanbevelen voor een offerte.

  2. Kees

    Van de 5 offertes waren ze de een na goedkoopste. Wat mij aansprak was de tekst en uitleg over wat voor ons het beste systeem zou zijn.
    de begeleiding tot en met de installatie was voortreffelijk.

Geef een reactie

Of