Logo van Green Energy Company

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gemiddeld: 3,67 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Green Energy Company

Adres: Flevolaan 19

Postcode: 1382 JX

Plaatsnaam: Weesp

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 088–9991000

Website: https://www.greenenergycompany.nl

Email: info@greenenergycompany.nl

Lid van: Techniek Nederland, installQ, Stichting Garantiefonds ZonZeker

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Met een jong en enthousiast team werken wij aan het verduurzamen van Nederland. Wij installeren zowel zonnepanelen als laadpalen, zonneboilers, warmtepompen en vloerverwarming. Daarmee kan een huishouden bijna geheel duurzaam gaan wonen. Wij vernieuwen (platte) daken en leggen sedum aan, in combinatie met zonnepanelen. Niet alleen groen aan de binnenkant, maar ook van de buitenkant!

Wij staan voor duurzaam, milieuvriendelijk en besparen. Wij streven naar een toekomst met 100% duurzame energie, door gebruik te maken van onuitputtelijke natuurelementen zoals de zon.

De visie van Green Energy Company is dat alleen met duurzame energie de mensheid kan blijven voortbestaan. Immers, de fossiele brandstoffen raken uitgeput en zonder kan onze samenleving niet voortbestaan. Bovendien wordt door de CO2 uitstoot de broeikaswerking van onze dampkring alsmaar groter. Green Energy Company denkt en handelt vanuit duurzaamheid en richt zich daarom op energie die benut kan worden voor de lange termijn. Wij stimuleren mensen zoveel mogelijk gebruik te maken van de energiebronnen die de aarde ons biedt: zon en wind.

De kernactiviteit van Green Energy Company is het advies, ontwerpen, leveren, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen systemen die energie opwekken door zonlicht. Zonne-energie systemen worden door Green Energy Company breed ingezet, zowel bij particulieren als bij bedrijven.

In de toekomst zal Green Energy Company naast zonnepanelen systemen, ook andere energie systemen aanbieden, als warmtepompen (aardwarmte), zonneboilers en windmolens.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

2 reacties op “Green Energy Company”

  1. Eduard Kluin

    Fijne mensen die een goed product komen leveren dat is wat ik zocht en heb gevonden! De installatie werkt zeer goed! De werkzaamheden zijn erg netjes uitgevoerd en waar nodig is alles netjes opgeruimd! Niets meer dan compliment! Ik ben er erg blij mee!

    Beantwoorden
  2. Carl van Dam

    Helemaal blij! Het systeem draait prima en we hebben al een paar mooie dagen gehad, dus ook prima opbrengst. Je ziet wel dat de zon nu laag staat en dat er ’s middags toch wel snel schaduw is. Zal toch het hele bos moeten kappen 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *