Logo van Freenergics

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 stemmen, gemiddeld: 3,33 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Freenergics

Adres: Industrieweg 7A

Postcode: 5281 RW

Plaatsnaam: Boxtel

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0411-689725

Website: http://www.freenergics.nl

Email: info@freenergics.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Freenergics heeft zeer veel expertise op het hele gebied dat te maken heeft met duurzaam wonen en werken, oogsten van zonne-energie (zonnewarmte en zonnestroom), watertechniek, marketing, communicatie, serviceverlening en uitvoering van projecten.

Hierom kunnen wij werken als full-service bureau voor al uw vraagstukken m.b.t. duurzaamheids-, energie- en besparing. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van bedrijven en personen om alle mogelijke energie-vragen op te lossen.

Wij brengen daarbij alle mogelijkheden en wensen met elkaar in balans voor een op maat gesneden ‘Smart Energy Solution’. Hiertoe hebben wij een groot aantal speciaal ontwikkelde reken- en configuratiemodellen in huis.

Door onze fasegerichte aanpak en uitbestedingsstrategie zijn wij in staat om dit hoogwaardige advies te koppelen aan een ‘lean-and-mean’ uitvoering. U bent bij ons beter af door een hoger rendement!

Ons vertrekpunt voor een Smart Energy Solution is niet hoe u het goedkoopst uit kunt zijn, maar hoe uw investering u het meest gaat opbrengen. Alleen als we dit centraal stellen – zo is onze overtuiging – kunnen we genoeg kracht genereren voor een duurzamer wereld.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

2 reacties op “Freenergics”

 1. Jeroen Thomassen

  Wij hebben de zonne-installatie laten leggen door Freenergics.
  Tijdens montage zat e.e.a. beetje tegen, kan gebeuren, echter alles keurig opgelost.
  Prijs marktconform.
  Al met al zijn we tevreden.
  Wat de panelen opwekken moet nog blijken, ze liggen er nog niet zo lang. We hebben ook een opbrengstengarantie afgesloten, dus ik maar me hierover niet zo’n zorgen.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *