Logo van Energie Kenniscentrum

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gemiddeld: 4,33 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Energie Kenniscentrum

Adres: Welsummerweg 33

Postcode: 7722 RP

Plaatsnaam: Dalfsen

Provincie: Overijssel

Telefoon: 038-7600047

Website: https://www.energiekenniscentrum.nl/

Email: info@energiekenniscentrum.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Als u een lage energienota nastreeft, dan komt u al snel bij het Energie Kenniscentrum uit. De dienstverlening van het Energie Kenniscentrum bestaat uit het (collectief) getimed inkopen van energie, energieonderzoek en -advies, subsidieadvies, regelen van duurzaamheidsleningen, alsmede het leveren en installeren van duurzame producten zoals zonnepanelen, PVT-panelen, hybridepanelen, zonneboilers, zonnestroomboilers, warmtepompen, hout gestookte cv-ketels, led verlichting, isolatiematerialen en veel, veel meer!

Juist omdat er nooit één perfecte oplossing is voor alle situaties. Elke situatie is uniek en vraagt om een eigen oplossing. Is het niet technisch, dan is het wel financieel gedreven. Wat ons met name anders maakt dan andere bedrijven? Onze persoonlijke passie om resultaat te boeken en duurzaamheid echt invulling te geven!

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

3 reacties op “Energie Kenniscentrum”

 1. Johan Bijlsma

  We hebben op advies van Energie Kenniscentrum een oost west opstelling op ons platte dak geplaatst. Hierdoor kon er fors meer vermogen op ons dak geplaatst worden en wekken we alsnog bijna ons hele verbruik op. Hadden we niet verwacht. Erg blij met dit advies. Vakkundige en bevlogen adviseur. Al met al erg tevreden!

  Beantwoorden
 2. leo

  Energie Kenniscentrum geeft duidelijke,eerlijke en goed onderbouwde informatie. Zowel tijdens het voortraject als de plaatsing van de installatie is de begeleiding optimaal. Voor vragen of opmerkingen is Energie Kenniscentrum altijd bereikbaar en geeft snelle reacties. De kwaliteit van de geleverde installatie is uitstekend en voldoet volledig aan de verwachtingen.

  Beantwoorden
 3. Edwin Beumer

  Duidelijk en eerlijk verhaal. Bedrijf dat goed kijkt naar de mogelijkheden en met een prima voorstel komt. Installatie draait nu sinds september 2014 naar alle tevredenheid. Meerdere bedrijven laten komen met vaak tegenstrijdige adviezen Energiekenniscentrum daarin tegen weet waar ze over praten…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *