Logo van De Solarshop

Beoordeel dit bedrijf:

4 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 5 (4 stemmen, gemiddeld: 4,50van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: De Solarshop

Adres: Rozenburgpad 7

Postcode: 1324 TP

Plaatsnaam: Almere

Provincie: Flevoland

Telefoon: 06-40068103

Website: https://www.desolarshop.nl

Email: info@desolarshop.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Kiest u voor duurzame-energie dan bent u bij De Solarshop zonnepanelen aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit en een hoge servicegraad. Als u nu investeert in zonnepanelen dan verdient u deze niet alleen met alle zekerheid terug, maar u verdient er ook nog eens geld aan.

De Solarshop zonnepanelen maakt het u gemakkelijk. Wij regelen het gehele traject voor u van begin tot einde. Zo maken wij een transparante offerte voor u en voorzien u van de nodige uitleg.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

3 reacties op “De Solarshop”

  1. KevinL

    Heel goede ervaringen met dit bedrijf. Persoonlijk contact, heldere offertes, maatwerk op mijn situatie (ik heb de panelen naar eigen wens zelf gelegd maar ze zijn wel aangesloten door de installateur).
    Ook na de installatie nog contact gehad (onder andere achteraf nog een netwerkkaart in de omvormer laten installeren) en ook dat verliep snel en prettig. Aanrader!

  2. M.Franssen

    Heel goede ervaring met al het werkzame personeel .Alles door het bedrijf laten regelen .Van begin tot het einde. Prettig contact. Maatwerk en goede prijs. Wilt U panelen op het dak? DOEN!

Geef een reactie

Of