Jantri haarden & duurzame energie

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van duurzame energie. Ons bedrijf bestaat sinds 1 oktober 2000 en de laatste jaren zijn we steeds meer in haarden en kachels gespecialiseerd, met name hout gestookte CV-haarden en houtvergassers.

We hebben haarden voor in de woning maar ook voor in de schuur. Ook voorgashaarden , houtkachels, vrijstaand of een fraai ingebouwde haard op hout of op gas bent u bij ons op het juiste adres. In ons programma vindt u ook kookhaarden en speksteenkachels die door ons worden geplaatst.

In 2009 zijn we gestart met zonne-energie, zowel zonnecollectoren voor warm water als de zonne-PV systemen voor stroom. U kunt dus bij ons terecht voor al uw vragen op gebied van zonne-energie.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 4.0

4 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Jantri haarden & duurzame energie

Telefoon

0594-510740

Adres

Kalkoven 18

9351 NP Leek

Groningen

Lid van

Onbekend

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

  • Groningen

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

  • Zonneboilers
  • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

2 reacties op “Jantri”

  1. H.Helmus

    Afgelopen zomer heeft Jantri bij ons panelen geplaatst (Zuid West met veel hoge bomen) met voor ieder paneel een omvormer, zelfs met donker weer leveren ze een aantal Kwh. Hoe ze presteren is te volgen via een internet account bij Solaredge. De plaatsing is keurig gedaan en we zijn duidelijk en zonder pressie thuis voorgelicht. We zijn dus zeer tevreden, ook over prijs kwaliteit ! Wat ons betreft een bedrijf om mee in zee te gaan.

  2. Fam.Geerds

    Jantri haarden en duurzame energie gaan niet alleen voor duuzame energie maar ook voor duurzame klantrelatie. Uitgebreide voorlichting gehad over verschillende systemen, chinese of juist geen chineese panelen, mono of poly pv panelen, in serie geschakeld of juist niet.
    uiteindelijk hebben wij gekozen voor een systeem met een solaredge omvormer per plaat kunnen wij aflezen hoveel productie op dit moment, afgelopen week, afgelopen maand enz. er geweest is Mocht er een storing zijn dan is dat ook per plaat te zien, mooi syteem, goede prijs-kwaliteitverhouding en Jantri geeft goede services

Geef een reactie