RE-Source Duurzame Installaties bv

RE-Source is een gespecialiseerde zonne-energie installateur met een geschiedenis die teruggaat tot eind jaren ’70 van de vorige eeuw. In de afgelopen meer dan 30 jaar is veel kennis opgebouwd waar onze klanten van kunnen profiteren. Wij kiezen voor hoogwaardige producten en betrekken deze vanuit een netwerk van betrouwbare en deskundige toeleveranciers. Uw duurzame installatie moet ook duurzaam zijn!

In de uitvoering hebben we een team zeer ervaren mensen en leveren zo een totale installatie af, vrijwel altijd zonder tussenkomst van derden.

Naast het, in eigen beheer, realiseren van zonne-energie installaties zijn wij actief betrokken bij publicaties op ons vakgebied, geven wij cursussen en ondersteunen en adviseren daar waar het nodig is.

Omdat we trots zijn op de bijzondere geschiedenis van ons bedrijf hebben we deze een apart plekje op onze site gegeven. U krijgt zo een beeld van onze ruime ervaring en de bijzonder plaats die ons bedrijf, in de snel ontwikkelende markt voor zonne-energie, inneemt.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.6

24 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

RE-Source Duurzame Installaties bv

Telefoon

040-2300640

Adres

Zandven 18

5508 RN Veldhoven

Noord-Brabant

Lid van

installQ, Zonnekeur

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Noord-Brabant

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Warmtepompen
 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

2 reacties op “RE-Source”

 1. Jan-Willem Hendriks

  Uitermate tevreden met deze installateur. Nauwgezet en deskundig onderzoek vooraf voor zowel mogelijkheden op onze daken en de nodige aanpassingen in de meterkast. Goede adviezen voor gebruik nu en mogelijkheden eventuele uitbreiding en energieopslag in de toekomst. Fijne en zeer netjes werkende monteurs en elektricien. Alles tot in de puntjes afgewerkt en opgeleverd. Goede nazorg met in bedrijfstelling, het werken van de monitoring en de benodigde aanmeldingen bij derden. In 1 woord: top!

 2. Gerard Lijten

  Erg tevreden met de keuze van deze installateur. Uitgebreid en deskundig onderzoek vooraf, goede adviezen, prettige en nauwkeurige monteurs, fraaie afwerking en dat alles tegen een goede prijs!

Geef een reactie