Installatietechniek Groen BV

Elektra, loodgieterwerk, sanitair, verwarming/koeling  en dak- en gootwerk werkzaamheden hebben één ding gemeen. Het moet degelijk en professioneel worden aangelegd en geplaatst. Betrouwbaar, volgens de laatste normen, maar ook afgestemd per situatie. Daarbij verliezen wij uw wensen niet uit het oog. Comfort Naast de basistoepassingen in iedere woning, bedrijfspand of grootschalig project zijn er tegenwoordig tal van geavanceerde technieken die een duurzame levensstijl nastreven of het leven gewoonweg meer comfort geven. Domotica-oplossingen als warmtepomp installatie’s, zonne-energie, centraal stofzuigen, klimaatbeheersing en alarm installaties bieden de woon- en werkomgeving optimaal gemak en veiligheid. Maatwerkoplossingen Voor een totaalpakket aan elektrische toepassingen in de woonomgeving en smaakvolle woonconcepten geeft Groen installatietechniek persoonlijk advies. Er zijn altijd passende kwalitatief goede oplossingen. Ruim 25 jaar ervaring en vakkennis voor particuliere- en kleinzakelijke opdrachtgevers, woningbouw en zakelijke markt is daarvoor het bewijs.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.6

19 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Installatietechniek Groen BV

Telefoon

0529-452203

Adres

Patrijsstraat 3

7731 ZL Ommen

Overijssel

Lid van

installQ, Techniek Nederland, VCA

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Overijssel

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Warmtepompen
 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

8 reacties op “Groen”

 1. Hans

  Installatietechniek Groen Ommen heeft onlangs bij mij 12 panelen aangesloten.
  Ik heb hier weinig woorden voor nodig!

  Snel, vakbekwaam en super aardige mensen.

 2. LJ

  Ik heb voor de vakantie bij 4 bedrijven een offerte voor zonnepanelen opgevraagd. Hierbij kwam Groen als beste uit de bus en zij konden gelijk na de bouwvak plaatsen..
  De panelen zijn inmiddels geplaatst en ik ben zeer tevreden met het geheel vanaf eerste contact tot en met de afwerking. Dit geldt ook voor de prijs/kwaliteit verhouding. De panelen zijn optisch mooi op het dak geplaatst. De bekabeling is netjes weggewerkt en van buitenaf niet te zien. De monteurs waren vakbekwaam, prettig in de omgang en hebben het geheel netjes opgeruimd opgeleverd!

 3. Hans ter Keurst

  Net als velen die ons voorgingen zaten ook wij langere tijd te dubben: doen we het wel, doen we het niet. Gaan we voor duurzaam of laten we ons geld op de bank staan tegen een zeer laag rendement?
  Vakmatig werk ik in Ommen en via via kwam ik in contact met Frank Groen van het gelijknamige Installatiebedrijf. Op 7 november jl. hebben mijn vrouw en ik de jaarlijkse Energiebeurs van Groen Installatiebedrijf bezocht en we waren er al snel uit: 15 panelen voor jaarlijks 3500 KW. Kennelijk zijn ze bij Groen zo druk dat we tot eind november moesten wachten op de installatie. Deze verliep prima !
  Vakkundige en vriendelijke monteurs die maatwerk hebben geleverd !
  Het mooiste is dat wij ondanks dat het nu eind november is nu al onze eigen groene stroom opwekken.
  En voor iedereen die nog twijfelt: neem eens contact op met Groen en laat u adviseren.

 4. C. Schottert

  In de buurt zag ik steeds meer daken met zonnepanelen, dus leek het me een goed idee me hier op te oriënteren. Bij diverse bedrijven heb ik een prijsopgave aangevraagd. De prijzen waren ongeveer gelijk, daarom koos ik het liefst voor een lokaal bedrijf : Installatiebedrijf Groen. De contacten verliepen heel plezierig, er werd meegedacht om een goede oplossing te vinden die paste bij mijn situatie. Toen ik akkoord was gegaan, lagen de panelen al na enkele dagen op het dak! De monteurs werkten goed, netjes en gaven een duidelijke uitleg.
  Kortom : een klantvriendelijk bedrijf!

 5. Herben Horsman

  Door Groen mijn zonnepanelen + omvormer laten plaatsen. Duidelijk advies met dito offerte. Bij akkoord was binnen een week de boel geplaatst. Over het plaatsen zelf ook zeer tevreden. Zeer netjes gewerkt en meegedacht met de manier van plaatsen. We hadden iets afgesproken omdat we dachten dat een dakraam in de weg zat. Er werd niet klakkeloos geplaatst maar eerst gemeten waardoor we er achter kwamen dat het anders (lees: beter) kon. Boven werd netjes stof gezogen na het plaatsen en ik kreeg uitleg over het systeem het het aanmelden via internet. Kortom: TOP en zeker een aanrader wat mij betreft.

 6. Frans

  Wij waren al een tijdje aan het twijfelen of znnepanelen voor ons wel rendabel zouden zijn. (ons dak was in onze ogen verre van ideaal) Het gebruik van optimizers op elk paneel leverde wel het gewenste resultaat op.
  Uiteindelijk 4 panelen op dak van woning en 14 op carport en garage icm SolarEdge SE5000 omvormer.

  Goede prijs, zeker als je kijkt naar wat voor een vakwerk is geleverd!
  Ook met slecht weer ging men zonder zeuren aan de gang met plaatsen van de zonnepanelen.
  Het aansluiten zelf op een moment dat het wel droog was.
  Uitleg van de installatie, de monitoring portal van SolarEdge en App (telefoon/tablet) is netjes gegeven.

  Ook een steeds terugkerend lekkage probleem is door Groen de oorzaak snel achterhaalt en vakkundig opgelost.
  Zeker een aanrader.

 7. Jan

  Wij zochten een bedrijf dat ons betrouwbaar kon adviseren over zonnepanelen, omdat er vrij veel hoge bomen in de buurt van ons huis staan: hebben zonnepanelen wel of niet zin in ons geval?
  Bij Groen Installatietechniek in Ommen heeft men ons zeer plezierig en gedegen geadviseerd. En een betrouwbare inschatting gemaakt van de te verwachten opbrengst in onze situatie.
  Binnen 2 weken waren de zonnepanelen geplaatst. De afwerking buiten en binnen is zeer precies en netjes gedaan door monteurs die zichtbaar plezier hebben in hun vak!
  De afwikkeling van de bureaucratie daarna werd ook door Groen geregeld.
  Tegelijkertijd is onze CV-ketel vervangen en ook hier werd vakwerk geleverd met precieze afwerking. De tuning van onze verschillende radiatoren is daarna ook heel gedegen uitgevoerd, met een voelbaar comfortabel resultaat en ongetwijfeld met hoger rendement van de CV-ketel.
  Dit bedrijf is absoluut een aanrader!

 8. Gerard Corbier

  We wilden al langer zonnepanelen en onze buurman had ze, na een offerteronde, besteld bij Groen Installatietechniek in Ommen. Omdat wij in een rijtje wonen leek het ons verstandig met de offerte van de buurman in de hand telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Op vrijdag contact opgenomen, nadat de buurman ons de installatie had laten zien, en na wat formulieren ingevuld te hebben en een akkoord over de prijs, stonden de monteurs dinsdag om 7:30 voor de deur. Ik moet zeggen: blij verrast door de snelheid om zo’n kostbare installatie binnen 3 werkdagen te realiseren. De monteurs hebben vakwerk afgeleverd. En er bleef geen rommel achter. Om 16:00 zwaaiden we de monteurs uit en vanaf dat moment zagen we de verbruiksmeter teruglopen.

  Kortom, prima bedrijf, vakkundige monteurs en alleraardigste directeur.

  Na een week kregen we nog een mail van de directeur zelf met de vraag of de levering naar wens was verlopen. Prima contact, zo zie ik het graag. Ik maak zelden een bedrijf mee die dit soort zaken zo goed organiseert. Je bent bij Groen nog echt een gewaardeerde klant.

  Zeker een aanrader voor mensen die dit soort bedrijven zoeken. Ik zal ze in ieder geval bij een ieder die dat wil, promoten.

Geef een reactie