Awizon

Awizon is al ruim 18 jaar expert op het gebied van de advisering, levering en montage van zonne-energie systemen. Vanuit Surhuisterveen leveren en monteren wij zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. Awizon is opgericht vanuit een passie voor duurzame energie. In 2003 waren wij één van de eerste leveranciers van zonne-energie systemen in Noord-Nederland. Awizon heeft zich vanaf de oprichting uitsluitend gericht op de levering en montage van zonnepanelen. Inmiddels hebben onze ervaren monteurs ruim 97.500 zonnepanelen gemonteerd en kunnen we terugvallen op zeer ruime kennis en ervaring.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.8

23 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Awizon

Telefoon

0512-363031

Adres

Meander 3

9231 DB Surhuisterveen

Friesland

Lid van

Holland Solar, installQ, Techniek Nederland, VCA

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Friesland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Thuisbatterijen
 • Warmtepompen
 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

4 reacties op “Awizon”

 1. R vd Brug

  Goede voorlichting in de soorten en prijsklasse, geheel vrijblijvend, zonder aan te dringen op een snelle keus. Correcte montage en in bedrijfstelling.

 2. Koos Boertjens

  Afgelopen woensdag hebben de mannen van Awizon 12 zonnepanelen op ons dag geïnstalleerd. Naast vakmanschap zijn deze mannen ook bijzonder attent naar ons toe. Na hun vertrek konden we meteen zien hoeveel stroom er werd opgewekt. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf en kunnen zeker het aanbevelen.

 3. Henk Pieters

  sinds 2012 heb ik zonnepanelen via Awizon. 12 panelen op een schuin dak en 6 panelen op ene plat dak. Tijdens de montage gaf men aan dat de montage op het platte dak beter iets anders kon als gepland teneinde een betere opbrengst te garanderen. Zo gaven ze ook de tip om een afvoerbuis iets te veranderen.
  de jaarlijks opbrengst tot op heden ruim 4000 KW terwijl de verwachte opbrengst op 3850 kw lag.
  Prima service van awizon.

 4. Alex Prins

  Vorig jaar de panelen laten plaatsen door Awizon. Deze firma was niet de goedkoopste aanbieder, maar gaf een eerlijk en goed advies. Voorafgaand aan de offerte heeft de adviseur van Awizon uitgebreid al onze vragen beantwoord en een goede schouw gedaan van onze situatie. Op basis hiervan hebben we een offerte ontvangen met goede prijs, waarbij er ook nog wel te onderhandelen viel.
  De installatie van 18 panelen is binnen een dag uitgevoerd, waarbij 2 man de panelen hebben geplaatst en 1 de installatie heeft aangesloten op de meterkast. Alles ziet er keurig uit en na een jaar zit ik bijna precies op ee verwachtte opbrengst.

Geef een reactie