Logo van Awizon

Beoordeel dit bedrijf:

(3,95)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Awizon

Adres: Meander 3

Postcode: 9231 DB

Plaatsnaam: Surhuisterveen

Provincie: Friesland

Telefoon: 0512-363031

Website: https://www.awizon.nl/

Email: info@awizon.nl

Lid van: Techniek Nederland, Zonnekeur

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Awizon kan terugkijken op meer dan 10 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van zonne-energiesystemen. Pak uw winst met de hoge kwaliteit zonnepanelen van Awizon! Naast advies, levering en plaatsing beschikken wij over een eigen onderhoudsservice.

Awizon is gevestigd in Surhuisterveen en levert in heel Nederland. Laat u vakkundig adviseren over een zonne-energie installatie op maat!

 

Bedrijfslocatie:


 

4 reacties op “Awizon”

 1. Alex Prins

  Vorig jaar de panelen laten plaatsen door Awizon. Deze firma was niet de goedkoopste aanbieder, maar gaf een eerlijk en goed advies. Voorafgaand aan de offerte heeft de adviseur van Awizon uitgebreid al onze vragen beantwoord en een goede schouw gedaan van onze situatie. Op basis hiervan hebben we een offerte ontvangen met goede prijs, waarbij er ook nog wel te onderhandelen viel.
  De installatie van 18 panelen is binnen een dag uitgevoerd, waarbij 2 man de panelen hebben geplaatst en 1 de installatie heeft aangesloten op de meterkast. Alles ziet er keurig uit en na een jaar zit ik bijna precies op ee verwachtte opbrengst.

 2. Henk Pieters

  sinds 2012 heb ik zonnepanelen via Awizon. 12 panelen op een schuin dak en 6 panelen op ene plat dak. Tijdens de montage gaf men aan dat de montage op het platte dak beter iets anders kon als gepland teneinde een betere opbrengst te garanderen. Zo gaven ze ook de tip om een afvoerbuis iets te veranderen.
  de jaarlijks opbrengst tot op heden ruim 4000 KW terwijl de verwachte opbrengst op 3850 kw lag.
  Prima service van awizon.

 3. Koos Boertjens

  Afgelopen woensdag hebben de mannen van Awizon 12 zonnepanelen op ons dag geïnstalleerd. Naast vakmanschap zijn deze mannen ook bijzonder attent naar ons toe. Na hun vertrek konden we meteen zien hoeveel stroom er werd opgewekt. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf en kunnen zeker het aanbevelen.

 4. R vd Brug

  Goede voorlichting in de soorten en prijsklasse, geheel vrijblijvend, zonder aan te dringen op een snelle keus. Correcte montage en in bedrijfstelling.

Geef een antwoord