Dijkman Zonne-energie

Bij Dijkman Zonne-energie geloven we dat verduurzamen een zorgeloze ervaring moet zijn. Wil je zonnepanelen kopen? Dan dan doen wij er alles aan om je volledig te ontzorgen, te voorzien van het beste advies en topkwaliteit producten te leveren. Met onze Zorgeloos garantie profiteer jij binnen no-time ook zorgeloos van de zon.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.7

50 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Dijkman Zonne-energie

Telefoon

0572-367918

Adres

L.J. Costerstraat 23

8141 GN Heino

Overijssel

Lid van

Holland Solar, installQ, SGZE

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Gelderland
 • Overijssel

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

20 reacties op “Dijkman Zonne-energie”

 1. Aalbers

  Prima service, het bedrijf komt de afspraken na en de techniek is oké

 2. Henk Wanninge

  Tevreden van advies tot aan de oplevering.
  Prima montage en inbedrijfstellings personeel.
  Alles keurig op tijd geleverd.
  Dik tevreden.

 3. Ans Vos

  goed bedrijf een 10!
  advies prima! planning goed volgens afspraak ! goede vakbekwaam medewerkers en nette mensen. goed werk geleverd toppie !

 4. Tessa

  Heel tevreden over het hele proces van begin tot eind. Een prettig adviesgesprek waarin de verschillende mogelijkheden uitgebreid werden toegelicht. Met de eerlijke opmerking dat de goedkoopste optie voor ons al voldoende zou zijn, oftewel geen overbodige verkooppraatjes om meer geld binnen te harken, maar echt kijken wat voor ons het beste is. Tijdens de installatie werd alles zeer snel en vakkundig verzorgd, zowel buiten (zonnepanelen installeren) als binnen (kabels door het huis trekken, meetkastjes plaatsen). Met de app kunnen we zien wat de opbrengst is en die valt tot nu toe niet tegen 🙂

 5. A 62

  Prima bedrijf. Altijd met goed overleg gegaan .soms waren de vakantie periode problemen ,maar met goed overleg is prima gegaan . De montage en installatie ging zo als gepland was.
  Tot nu toe ik heb geen problemen gehad.

 6. G Jansen

  Ik ben ook heel erg tevreden over dit bedrijf en hun werknemers ze hebben echt keurig werk geleverd!

 7. Theo

  Zeer tevreden over zowel offerte/informatie als plaatsing.
  Alles keurig verzorgd

 8. G.A.van Schooten

  Prima bedrijf. Goede offerte, goede planning. Mijn dak was te laat klaar maar daar deden ze absoluut niet moeilijk over en hebben zonder probleem de montage opnieuw ingepland. De panelen werken probleemloos en leveren zelf iets meer dan de nominale waarde.
  Alleen maar lof, prima bedrijf!

 9. Harry Mes

  Minder goede ervaringen. Het plaatsen van Zonnepanelen verliep ogenschijnlijk probleemloos. Het plaatsen van twee infraroodpanelen aanzienlijk minder. Hiermee hadden ze duidelijk geen ervaring. Hun service om de infraroodpanelen toch draaiend te krijgen was echter volhardend (4 x terug geweest) zodat ze het uiteindelijk redelijk deden, al waren de receivers slordig in het zicht geplaatst. Bij het plaatsen van 15 nieuwe infraroodpanelen weigerden ze een offerte op Welltherm panelen uit te brengen. Toen dat door een ander erkend installatiebedrijf (met keurig ‘onzichtbare’ receivers) werd gedaan bleken de omvormer en de aansluiting van de zonnepanelen in de meterkast niet aan de veiligheidseisen te voldoen…..Door de andere installateurs laten herstellen.

 10. G.A.van Schooten

  Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede offerte, goede uitvoering en bijna geen energiekosten meer!

 11. H. Vos

  Prima bedrijf. Zonnepanelen geleverd door Solar1 te Dedemsvaart. Goede service en snelle levering.

 12. Harry de Wilde

  installatie geleverd door Dijkman-energery-systems en zelf alles geinstalleerd genoeg materiaal gekregen ook uitleg gehad.
  Het in bedrijf stellen is door Dijkman- energy-systems gedaan. verder zeer tervreden.

 13. Henry Weenink

  Nou het bedrijf toe nu toe niet zulke beste ervaringen mee, met de orfette werd toe gezegd, eind april begin mei plaatsen. Diverse mails en belletjes gedaan, geen duidelijke afspraak kunnen maken. Dan in eens belde ze en komen ze dinsdag de 15 mei, verkeerde omvormer, en Materiaal te kort. Werd mij toegezegd komen de 17 na 15.00 uur het installeren, om 16 uur maar gebeld, op de zaak wisten ze van niks, belde de monteur me om 16.30 op de omvormer was er niet, nu wouden na 18.00 uur de rest nog af maken. zal mij benieuwen

  wordt vervolgd, kost me wel weer een vrije dag

 14. W. de Groot

  Bedrijf heeft goed werk geleverd. Alles keurig geïnstalleerd en alles heel netjes achtergelaten.

 15. zonnestroom

  Ook voor de nazorg alleen lof.
  Vanwege storing in internetverbinding contact gehad met Dijkman, nadat het van afstand niet opgelost kon worden zijn de monteurs langs geweest en alles werkt weer zoals het hoort.

 16. P.A. Bregman

  Zeer goede ervaringen. Prima / eerlijk advies. Vakkundige installatie!

 17. L.Bongers

  Goes bedrijf levert kwaliteit en keurig werk
  Aanbevolen!

 18. Ben Mulder

  Prima ervaring met dit bedrijf. Installatie werd van zonnepanelen op het dak tot aansluiting in de meterkast professioneel aangelegd.

 19. zonnestroom

  bedrijf dat SERVICES nog met Hoofdletters schrijft

 20. Tieno

  prima bedrijf met goede service

Geef een reactie