Advisol Zonnepanelen Limburg

Zonnepanelen kopen in Limburg. Het rendement van zonnepanelen moet een doorslaggevende factor zijn in uw keuze voor zonne-energie. Wij ondersteunen u op dat gebied met persoonlijk advies, heldere uitleg en vakkundige montage van zonnepanelen. Wij leveren zonnepanelen van hoge kwaliteit, verzorgen de volledige montage op uw dak en sluiten het systeem op een veilige en verantwoorde manier aan op het elektriciteitsnet. Alleen zo blijven uw zonnepanelen maximaal rendement opleveren en kunt u optimaal blijven profiteren van de gratis energie die de zon levert. Wij zijn gevestigd in de gemeente Sittard-Geleen (Limburg, NL) en adviseren, leveren en monteren zonnepanelen door heel Limburg en Brabant. Bij ons ligt de focus op persoonlijke aandacht, service en kwaliteit.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.7

26 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Advisol Zonnepanelen Limburg

Telefoon

06 14 24 04 13

Adres

Industriestraat 14

6135 KH Sittard

Limburg

Lid van

Onbekend

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Limburg

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

  Bedrijfslocatie

  Plaats een reactie

  7 reacties op “Advisol Limburg”

  1. dati

   Duidelijk en rustig orientatiegesprek gehad, niet opdringerig. Advisol kwam naar mijn idee met de meest reële verwachte opbrengst en na diverse offertes van anderen de beste prijs kwaliteit/prijs verhouding .Na twee maal moeten afzeggen door slechte weersomstandigheden (windkracht 5 en 6) de 22 panelen geplaatst in januari 2015. Deze liggen kaarsrecht op het dak. Alles netjes afgewerkt. Na enkele dagen ging aardlekschakelaar steeds om. Deze is direct vervangen voor een nieuwe. Verder geen storingen gehad.
   Stroomopbrengst is mooi via internet/mobiel te volgen. Opbrengst na 1 jaar 14% hoger dan vooraf opgegeven (mede door vele zonuren 2015)

  2. Lau Engels

   Ruim twee jaar geleden heeft Advisol bij ons 16 zonnepanelen geplaatst. Advies, service en afwerking waren zeer goed. Info en communicatie verliepen steeds naar wens. Prijs-kwaliteitverhouding kon niet beter: door goede prijs van de panelen, rijkssubsidie en BTW-teruggave kwamen we voordelig uit. De opbrengst van de panelen is tot nu toe een stuk hoger dan minimaal ingeschat.

  3. efr

   Het advies gesprek leverde na een paar dagen 4 verschillende opties uitgewerkt op.
   Hier heb ik mijn keuze uit kunnen maken.
   De prijs van mijn keuze was tenopzichte van 2 collega bedrijven een stuk goedkoper. (en appels met appels vergeleken)
   Gekozen voor 22 all black panelen, met een Goodwe omvormer.
   Het plaatsen was op een gloeiend hete dag, desondanks zijn toch op 1 dag alle werkzaamheden netjes verrricht.
   Kleine oneffenheden van het dak zijn netjes uitgevuld waardoor de panelen kaarsrecht en strak op het dak zitten.
   Het was geen moeite teveel om de kabel onzichtbaar naar de meterkast te brengen.
   Kortom tot nu toe super tevreden.

  4. Marco

   Voor de zomervakantie heeft Advisol bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Dit hebben ze zeer professioneel gedaan met goede uitleg.
   Waarom wij voor hun hebben gekozen; zeer rustige uitleg en we er was geen sprake van vooruitbetalen (pas na de installatie).

  5. Patrick

   Kan kort zijn. Goede prijs, duidelijke informatie. Zeer goede en nette uitvoering van de werkzaamheden. In het kort: prima ervaring!

  6. Degoej

   Dit bedrijf heeft ons een jaar geleden fantastisch geholpen. Zeer duidelijke informatie op website. Houdt zich aan afspraken. Legt alles helder uit. Werkt stevig door. Betrekt de klant bij het proces en alles werkt naar tevredenheid. Inmiddels aanbevolen aan diverse dorpsgenoten. Zij hebben nu ook een zonnedak van Advisol. En de meter draait gestaag terug! Dat is het leukste!
   Familie de Goeij, Eijsden

  Geef een antwoord