Logo van Volta Solar

Beoordeel dit bedrijf:

(3,56)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Volta Solar

Adres: Eisterweg 6

Postcode: 6422 PN

Plaatsnaam: Heerlen

Provincie: Limburg

Telefoon: 088-0237480

Website: https://www.voltasolar.nl/

Email: zonnepanelen@voltasolar.nl

Lid van: installQ, Zonnekeur

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Volta Solar is één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties is de kernactiviteit van ons bedrijf. Wij zijn sterk in het seriematig leveren van veel kleine installaties voor particulieren of woningcorporaties, maar ook in het leveren en onderhouden van grootschalige zonnedaken en zonnevelden.

• Gespecialiseerd in zonnepanelen, zonneboilers en energiebesparende producten
• Ruime kennis en meer dan 10 jaar ervaring
• Gecertificeerd Zonnekeur installateur
• Uniek ServiceGarantPlan zonnepanelen
• Eén schakel tussen fabriek en eindklant

Landelijke dekking
Volta Solar is onderdeel van een landelijke groep van 7 Service Partners van Essent: Volta Limburg, Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas, Kemkens, Nederland Isoleert en Isoprofs. Samen bedienen wij meer dan 1,3 miljoen klanten in heel Nederland met een breed aanbod waaronder zonnepanelen, zonneboilers, CV-ketels, warmtepompen en woningisolatie. Onze adviseurs en monteurs zijn altijd in de buurt.

Centre of Expertise Zon
Binnen de groep is Volta Solar het Centre of Expertise op gebied van zonne-energie. Dit betekent dat Volta Solar als kenniscentrum fungeert en dat een aantal zaken als inkoop en logistiek bij Volta Solar zijn gecentraliseerd voor heel Nederland en België.

Innogy
Samen met alle Service Partners en Essent zijn wij onderdeel van Innogy, een afsplitsing van de Duitse energiereus RWE. Met 40 duizend medewerkers en een omzet van 45 miljard is Innogy een van de grootste groene energiebedrijven van Europa. In Nederland werkt Volta Solar nauw samen met Innogy Renewables voor de realisatie van grootschalige zonne-energie installaties.

 

Bedrijfslocatie:


 

12 reacties op “Volta Solar”

 1. Pankloar

  Duidelijke offerte en goede uitleg gekregen. Alle afspraken werden keurig nagekomen. Zeer goede service. Doordat ik zelf de installatie heb geplaatst, bleek ik door mijn eigen toedoen teveel dakhaken te hebben gebruikt, waardoor ik op het laatst dakhaken (plus overige bevestigingsmaterialen) te kort had. Kosteloos kreeg ik extra materiaal!

 2. JackM

  Aan de hand van de dakcheck wordt een duidelijke offerte uitgebracht met meerdere opties (panelen en omvormers). Op vragen werd direct gereageerd. Na plaatsing bestelling duidelijke uitleg welke voorbereidingen uitgevoerd moeten worden (o.a. plaatsing slimme meter, enegieleveren.nl, aanvragen BTW nummer). De installatie vond plaats door vakkundige mensen. Ze ruimen alles netjes op en nemen de tijd om alles uit te leggen. Prettig zakendoen met dit bedrijf!

 3. Harm van Goor

  Reeds in 2012 heb ik bij EcoPro zonnepanelen gekocht. Na eerst te zijn komen kijken en uitleg over zonnepanelen en werkwijze kreeg ik een duidelijke offerte met alle informatie die nodig is om een juiste beslissing te nemen.
  Na akkoord met de aanbieding zijn de panelen op de afgesproken datum geleverd en op zeer vakkundige wijze geplaatst.
  Installatie werkt voortreffelijk en leverde in 2013 2250 KWh = 97% van het vermogen van 2320 wattpiek.
  In 2014 was de opbrengst mede door de mooie zomer zelfs 2450 KWh = ruim 105%
  Al met al ben ik zeer tevreden over dit bedrijf waar men zeer goed en vertrouwd zaken mee kan doen.

 4. Leon Porankiewicz

  Keurig bedrijf. Goeie offerte. De duidelijkste die ik ooit gezien had. Alles wordt omschreven en duidelijk uitgelegd. Kosten is een all-in prijs. Geen gezeur achteraf. Montage was perfect. Kundige kerels met goeie ideeën. Laten alles netjes achter. Dikke aanrader!

 5. Arjan Hut

  Aan de hand van de dakcheck wordt een duidelijke offerte uitgebracht met meerdere opties (panelen en omvormers). Op vragen werd direct gereageerd. Na plaatsing bestelling duidelijke uitleg welke voorbereidingen uitgevoerd moeten worden (o.a. plaatsing slimme meter, enegieleveren.nl, aanvragen BTW nummer). De installatie vond plaats door vakkundige mensen. Ze ruimen alles netjes op en nemen de tijd om alles uit te leggen. Prettig zakendoen met dit bedrijf!

 6. Robert Smit

  Keurige offerte en snelle reacties. Montage was prima ook als het even tegen zit. Laten alles netjes achter. Harde werkers.

 7. Paul Stassen

  Prima uitleg gehad en verwachtingen ook waargemaakt 3380 kwh installatie geplaatst en levert dat ook door 13 Zp die geplaatst zijn door ecopro

 8. Mathiue van Wijhe

  Nou bij mij zouden ze afgelopen maandag komen om 830uur hebben om 9 uur afgebeld niets meer gehoord van volta dus ik heb er geen goed woord voor over

 9. PvdZ

  Goede uitleg en hulp bij de offerte. Alles netjes geïnstalleerd, afgewerkt conform afspraak. En alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Ook goede service en hulp achteraf met de BTW aangifte. Zeker een aanrader om bij dit te bestellen

 10. j horsch

  bij ons hele goede uitleg en super werk geleverd

 11. JMJ Savelkoul

  Maandag 03 mei 2021 zijn de zonnepanelen in opdracht van Volta Solar,
  perfect conform eerder gemaakte afspraak etc. geplaatst en geactiveerd.
  Het team (e-monteur en twee zonnepanelen monteurs) werkten perfect samen.
  Zij hebben snel en goed vakwerk geleverd en duidelijke uitleg gegeven.
  Alles zeer netjes achtergelaten, derhalve een maximale beoordeling.
  Volta Solar een echte aanrader voor eenieder die nog zonnepanelen wil laten plaatsen.

Geef een antwoord