BespaarPartner

Zonne-energie is onze expertise, met 100% toewijding realiseren wij dagelijks projecten met zonne-energie. Zonnepanelen voor de besparing op de elektriciteitsnota en zonneboilers om te besparen op het gasverbruik. Wij maken gebruik van een op maat gesneden aanpak. Geen situatie is hetzelfde en dit vraagt dan ook om verschillende oplossingen. Vanuit uw vraagstuk zullen wij u diverse mogelijkheden voorleggen om ervoor te zorgen dat u het systeem krijgt wat het beste bij u past. Door onze goede contacten met de fabrikanten hebben wij ons kennisniveau van de producten altijd up-to-date. Wij maken alleen gebruik van merken en producten die zich al bewezen hebben in de markt en die voldoen aan alle benodigde eisen. U vindt bij ons producten vanuit Nederland, Europa en ver daarbuiten. Bij Bespaarpartner kunt u kiezen uit tientallen soorten panelen en omvormers, we zijn ook niet voor niets specialist. Als het gaat om de laagste prijs, de hoogste opbrengst of de mooiste panelen. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.7

12 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

BespaarPartner

Telefoon

0521-764012

Adres

Roomweg 5

8334 NR Tuk

Overijssel

Lid van

Holland Solar, installQ, Techniek Nederland, VCA

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Overijssel

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Eén reactie op “BespaarPartner”

 1. Evert Barten

  In februari heeft Bespaar Partner uit Steenwijk bij mij 18 zonnepanelen geplaatst nadat ik verschillende offerte’s heb opgevraagd bij 5 leveranciers. Ik heb gekozen voor deze firma omdat het contact goed was, de offerte duidelijk en conform aanvraag, eigen monteurs, de technische man van te voren komt kijken om de aanleg, kabelwegen en andere wensen te inventariseren . Kortom dit kwam mij heel betrouwbaar over.
  Over de aanleg niets dan goeds. De kwaliteit van de onderdelen, bekabeling, omvormer etc. zijn uitstekend. De aanleg van bekabeling strak uitgevoerd, netjes in buis, conform NEN 1010.
  De installatie draait nu 2 maanden en ik ben zeer tevreden.

Geef een reactie