3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #141701
  Anoniem

   Ik wil graag een klein zonnesysteem installeren.
   Ik heb het merk Maysun en de testvideo gezien en vind het erg goed.
   Kent iemand het merk Maysun?
   Kunt u ons vertellen wat uw ervaring ermee is?

   Edit: Topicnaam gewijzigd door moderator

   #141775
   Mia
   Deelnemer
    @mortyr

    Hoi Ina @fm212

    Dit merk zonnepanelen zegt mij helemaal niets. Op het forum van Tweakers lees ik hier wel iets over, maar dat gaat meer over de plaatsing en locatie van de zonnepanelen. Heb je ze al geplaatst en zo ja, wat is jouw ervaring dan met Maysun?

    #142088
    Daan Meijer
    Deelnemer
     @koningduurzaam12

     Ik heb me recentelijk verdiept in Maysun zonnepanelen en dit is wat ik heb ontdekt.

     Maysun is een relatief nieuw merk op de markt en heeft nog niet veel naamsbekendheid opgebouwd. Hoewel er weinig bekend is over de kwaliteit van de Maysun zonnepanelen, zijn er wel enkele specificaties die het vermelden waard zijn.

     De Maysun zonnepanelen hebben een vermogen tussen 280 en 400 Watt en een efficiëntie van 16% tot 20%. De panelen hebben half-cut cellen, wat zou moeten leiden tot betere prestaties bij hoge temperaturen dan conventionele zonnepanelen. Daarnaast hebben de panelen een anti-reflecterende coating, wat meer lichtabsorptie mogelijk maakt en de prestaties verbetert.

     Hoewel deze specificaties er veelbelovend uitzien, is het moeilijk om een definitief oordeel te geven over de kwaliteit van Maysun zonnepanelen. Het merk is nog relatief onbekend en er zijn weinig onafhankelijke tests beschikbaar. Het blijft dus een risico om voor Maysun zonnepanelen te kiezen.

    3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.