ANZON zonne-energie

Anzon Zonne-energie ontwerpt, levert en installeert zonnestroom - installaties op maat in oost-Nederland. Duurzame energie is maatwerk. Alleen met een individuele benadering, waarbij we verder kijken dan vandaag, kunnen we jouw energiebehoefte optimaal verduurzamen.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.8

13 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

ANZON zonne-energie

Telefoon

074-4100000

Adres

Industriestraat 220

7553 CX Hengelo

Overijssel

E-mail

info@anzon.nl

Lid van

Onbekend

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

  • Overijssel

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

  • Warmtepompen
  • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

2 reacties op “ANZON”

  1. Jan Groneveld

    Anzon levert de hoogste kwaliteit, onderbouwd op basis van een goed advies, tegen een scherpe en eerlijke prijs gebaseerd op jouw situatie en wensen. Anzon heeft bij ons in een collectief tien woningen voorzien van een installatie. Daarbij kon elk individu zijn eigen specifieke wensen en voorkeuren kiezen. Anzon werkt enkel met gecertificeerde producten en leveranciers. Daarmee wordt de installatie geplaatst door een gecertificeerde en erkende leverancier, en komt dus niet Beun de Haas letterlijk en figuurlijk op je dak. André Bode is een man van zijn woord. Afspraak is afspraak en service tot achter de komma met begeleiding en advies gedurende het gehele traject. Ook als er service gewenst is of als er vragen zijn na de oplevering staat André je met raad en daad bij. Zet je spaargeld niet op je spaarrekening, maar op je dak. Met een installatie van Anzon haal je het hoogste rendement.

  2. M van Wijhe

    Uitstekende informatie over potentiële opbrengst, begeleiding van de installatie en hulp bij de administratieve aspecten. zeer tevreden.

Geef een reactie