Regeling Waardevermeering
De Regeling Waardevermeerdering is opengesteld sinds april 2017 en loopt tot 1 april 2022. Bent u huiseigenaar, woont u in het aardbevingsgebied en heeft u aardbevingsschade aan uw woning dan kunt u in aanmerking komen voor een duurzaamheidssubsidie.

Huiseigenaren met een schade (door gasboringen veroorzaakt) aan hun woning van minimaal € 1000,- kunnen een eenmalige subsidie krijgen. Deze subsidie kan ingezet worden voor energiebesparende of energieopwekkende maatregelen.  De regeling wordt opengesteld voor schade door bodembeweging als gevolg van de gaswinning in het Groninger gasveld, ongeacht de locatie.

De regeling waardevermeerdering is goed te combineren met de ISDE subsidie voor duurzame investeringen in uw woning, zoals dakisolatie of het installeren van een zonneboiler.

Vanaf 3 april 2017 kunt u terecht bij het subsidieloket van SNN voor het aanvragen van de subsidie. Bewoners met schades van voor die datum, die wel uiterlijk op 31 januari 2016 zijn gemeld, maar waarvan het rapport op 1 juli 2016 nog niet in het bezit van het SNN was, omdat het schadeproces nog niet was afgrond, kunnen ook gebruik maken van de nieuwe regeling. Zij dienen opnieuw een aanvraag te doen.

Meer informatie is te vinden op de website van SNN of bekijk de video hieronder hoe u precies gebruik kunt maken van de subsidie.

  • Nuttige pagina?
  • 4   0
Deel deze pagina..