APSolar

APSolar is gespecialiseerd in advies en installatie van zonnestroom systemen. APSolar gebruikt uitsluitend A-kwaliteit onderdelen zoals SMA omvormers (no 1 van de wereld), YingLi en LDK panelen (behoren beide tot de 5 grootste fabrieken ter wereld) en roestvrij staal montagemateriaal.

Wij leveren voor betaalbare prijzen zonnestroom systemen en onderdelen, gecombineerd met deskundig advies. Elke dag installeren onze installatie-teams nieuwe zonnestroom systemen. APSolar begeleidt u tijdens het proces van advies op maat tot aan de daadwerkelijke levering van zonnestroom.

Onze doelstelling is om zonne-energie systemen toegankelijk te maken voor iedereen. Op die manier besparen onze klanten flink op hun energie kosten en tegelijk werken we samen met onze klanten aan een duurzame toekomst.

Uw deskundige partner voor zonne-energie!

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.4

50 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

APSolar

Telefoon

0598-713921

Adres

Meint Veningastraat 87

9601 KD Hoogezand

Groningen

Lid van

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Groningen

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

14 reacties op “APSolar”

 1. Dick

  Een aanrader; keurig geïnstalleerd en netjes afgewerkt door uiterst vriendelijke mensen. En ook een erg goede prijs.

 2. Pauline Dirksen

  Nooit zaken mee doen. Kan er inmiddels een boek over schrijven!

 3. Mia

  Offerte was prima. Nette afwikkeling en prima service. Heb uiteindelijk niet voor de offerte van AP Solar gekozen, maar de informatievoorziening was keurig.

 4. Rudy Haandrikman

  Offerte was duidelijk, uitleg van Buist ook. Zonnepanelen plaatsen ging snel, alleen waren ze vergeten een dakpan weer omhoog te schuiven. Het gevolg was veel regenwater in een van onze slaapkamer na elke regenbui. Ik kon zelf niet de oorzaak vinden, daarom een medewerker van Buist gebeld en die had het euvel snel gevonden. Alleen de afhandeling van de schade is na een jaar na plaatsen nog niet geregeld. Meerder keren gebeld en gemaild. Geen antwoord of afspraak niet nakomen. Na dreiging met rechtsbijstand alsnog komen opdagen en er zou een stukadoor komen om scheuren in plafond te herstellen. Deze moet nog steeds komen. De schade dan maar zelf herstellen.

 5. Gert Meijer

  12 december 2011 zonnepanelen laten plaatsen door AP solar .
  SMA omvormer en Yingli panelen brengen ieder jaar de verwachte opbrengst op .
  prima bedrijf

 6. M. van Bruggen

  Inmiddels 3 maanden genietend van onze panelen, van begin af aan prettig zaken gedaan, rustig gesprek, geen agressieve verkopers en ook fijn dat we op hun kantoor de panelen in hun showroom konden bekijken zonder van tevoren een afspraak te maken, zo had ik meteen een goed gevoel bij het bedrijf. Degelijke en nette monteurs die duidelijk wisten waar ze mee bezig waren en graag meedachten met mij als klant. Na afloop wat administratieve problemen gehad met de subsidieverstrekker wat snel en accuraat opgelost is door het kantoorpersoneel van Apsolar, ze nemen je letterlijk al het werk uit handen, zelfs het uitleggen van de omvormer werd alle tijd voor genomen, kortom een uiterst tevreden klant en ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

 7. Fré de Jonge

  Prima prijs
  Plezierig contact
  Panelen half juli 2015 geplaatst
  Meedenkende monteurs tijdens installatie van de panelen.
  Alles ging prima, behalve de afthersale,
  Kennis van de verkopers omtrent werking zonnepanelen ver onder de maat.
  Alleen directeur heeft goede kennis van zaken
  WiFi USB aansluiting nog steeds niet goed werkend.

 8. Patrick Koning

  Slechte ervaring met APSolar, na overeenkomst voor het plaatsen van panelen duurt het nog zeker 3 maand voordat ze volgens de planning zullen komen. Dag van te voren gebeld worden dat de panelen niet geleverd worden i.v.m. problemen met de voorraad komen alleen de rails installeren. Maand lang word je niet geïnformeerd over wanneer de panelen komen. Wanneer je zelf contact met ze opneemt blijven ze wazig over wanneer deze komen (bij installatie rails werd aangegeven volgende week komen de panelen). Na ruim een maand komen de panelen, de monteurs wisten niet eens hoeveel ze moesten plaatsen en de optimizers per paneel zijn niet geïnstalleerd. Monteur voor de aansluiting in de meterkast is een week later nog niet geweest. Wanneer hier contact over wordt opgenomen wordt gezegd dat ze binnen anderhalf uur terug zullen bellen (gebeurd niet) en bij latere pogingen wordt je afgewimpeld met een nietszeggend antwoord.
  Het lijkt er op dat dit bedrijf geen waarde hecht aan haar klanten, daarom als je geen zin hebt in vergelijkbare ellende is het aan te raden om met een ander in zee te gaan.

  p.s. In de directe omgeving hoor ik van anderen veel vergelijkbare problemen met APSolar

 9. veldhuis

  Erg slechte bedrijfsvoering. Na het maken van een afspraak kwam er niemand opdagen. Uur gewacht, meerdere keren bellen naar 06-nummer waar niemand opnam. Meerdere keren bellen naar kantoor, slecht te woord gestaan, niet teruggebeld. Uiteindelijk weer zelf gebeld toen we te horen kregen dat er niemand kwam, uitleg hierover was er niet. Iemand anders spreken kon ook niet. Sms naar 06-nummer gestuurd waar ook niet op gereageerd werd. Het betreft hier een opdracht voor een groot bedrijf, geschatte offertewaarde rond de 40.000 euro…
  Als dit bedrijf potentiële, grote klanten niet serieus neemt, dan doen wij dit ook niet!

 10. Dekker

  Verkoop Ok. Installatie afgeraffeld. Herstel daarna ok alhoewel nog niet klaar.
  Installatie begin januari 2015.
  Wachten nog op WiFi USB aansluiting.

 11. Klaas Jippes

  Goed bedrijf.
  Offerte prima.(uitleg,prijs)
  Meedenkende monteurs tijdens installatie van de panelen.
  Installatie zonder problemen in bedrijf sinds juli 2013
  Kortom zeer tevreden over AP Solar

 12. Margreet Reiling

  Snelle levering
  Plezierig contact
  Prima prijs
  Leuke snelwerkende mannen
  Goede uitleg
  Kortom, ik ben heel tevreden
  Dikke pluim voor AP Solar Kolham!

 13. Wybe Nauta

  Installatie draait nu 2 zomers, voldoet aan de verwachting. Bij vragen en bijzonderheden adequate reactie van APsolar, Ook na 1,5 jaar!

 14. H.Buist

  Alles ging prima, behalve de afthersale, hier hebben ze toch nog een steekje laten liggen.

Geef een reactie