Logo van Sunleaves

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (31 stemmen, gemiddeld: 3,87 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Sunleaves

Adres: Gasthuisgraaf 10

Postcode: 6136 KS

Plaatsnaam: SITTARD

Provincie: Limburg

Telefoon: 046-2021351

Website: https://www.sunleaves.nl

Email: info@sunleaves.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Sunleaves is een lokale aanbieder van zonnepanelen in het zuiden van Nederland. Wij begrijpen dat u zonnepanelen in eerste plaats aanschaft voor het rendement en dit het liefst doet met een degelijke product. Een top kwaliteit voor een meer dan goede prijs is waar wij voor gaan. Dit doen wij met een team dat altijd voor u klaarstaat.

Centraal gelegen in Urmond zitten we altijd bij u om de hoek. Een offerte maken wij dan ook het liefst samen met u aan de keukentafel met een duidelijke uitleg, een goed advies en een kop koffie. U heeft van begin tot eind één persoonlijk aanspreekpunt.

De overgang naar het gebruik van duurzame energie hoeft niet moeilijk te zijn. Wij zorgen voor een goede uitleg van de mogelijkheden en begeleiden het hele proces. We helpen u dan ook graag met bijvoorbeeld het aanvragen van een financiering en nemen zaken zoals het terugvragen van de BTW voor u uit handen.

 

Bedrijfslocatie:


 

4 reacties op “Sunleaves”

 1. Jos H

  Na diverse offertes opgevraagd te hebben met Sunleaves in zee gegaan omdat men a: snel reageerde op de aanvraag, b: omdat men geen offerte maakte zonder de locatie en het pand bekeken te hebben.
  Het bezoek met de vertegenwoordiger resulteerde in een directe klik tussen hen en ons, daarnaast werd een hele fijne offerte op papier gezet.
  over het team van monteurs niets dan lof. Fijne gasten die weten waarover ze praten. Werken rustig en netjes. Doen niets overhaast.
  Men werkt met A-merk producten.
  Het bedrijf heeft eigen monteurs en houden alles in eigen hand.
  De installatie, 22 panelen, en een Solar Edge omvormer, werken nu vanaf 10 februari, en wij zijn nu al dik tevreden.
  De lijntjes naar de medewerkers zijn lekker kort.

  Laat de zon

 2. paul boekelman

  Niets dan lof.
  Snel een offerte, flexibel in de uitvoering en kundig bij de installatie. Prijs kwaliteit verhouding van de materialen is dik in orde.

  32 panelen perfect gelegd en aangesloten!

 3. van Lieshout

  Wij zijn tevreden over de oplevering en afwerking En van het plaatsen van DE ZONNEPANELEN. In 3 uur was alles achter de rug
  Ook de begeleiding voor de aankoop was perfect. Met alle vriendelijkheid van al het Personeel. Riet en Wim van Lieshout

Geef een antwoord

Of