Logo van Sunleaves

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (13 stemmen, gemiddeld: 3,31 van 5)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Sunleaves

Adres: Mauritslaan 49

Postcode: 6129 EL

Plaatsnaam: Urmond

Provincie: Limburg

Telefoon: 046-2021351

Website: https://www.sunleaves.nl

Email: info@sunleaves.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Sunleaves is een lokale aanbieder van zonnepanelen in het zuiden van Nederland. Wij begrijpen dat u zonnepanelen in eerste plaats aanschaft voor het rendement en dit het liefst doet met een degelijke product. Een top kwaliteit voor een meer dan goede prijs is waar wij voor gaan. Dit doen wij met een team dat altijd voor u klaarstaat.

Centraal gelegen in Urmond zitten we altijd bij u om de hoek. Een offerte maken wij dan ook het liefst samen met u aan de keukentafel met een duidelijke uitleg, een goed advies en een kop koffie. U heeft van begin tot eind één persoonlijk aanspreekpunt.

De overgang naar het gebruik van duurzame energie hoeft niet moeilijk te zijn. Wij zorgen voor een goede uitleg van de mogelijkheden en begeleiden het hele proces. We helpen u dan ook graag met bijvoorbeeld het aanvragen van een financiering en nemen zaken zoals het terugvragen van de BTW voor u uit handen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

3 reacties op “Sunleaves”

 1. Maikel Evers

  Toen ik vandaag een montagebus van dit bedrijf passeerde op de A2 zaten er 3 sloeberige monteurs wiet te roken achter het stuur. Moet er niet aan denken om zulke onprofessionele lui te laten klussen aan mijn elektra. Het is aftellen tot er iets in de fik vliegt door deze cowboys. Gelukkig zijn ze staande gehouden door de politie en ik hoop dat ze hun lesje leren. Geef mij maar zonnepanelen van een degelijke firma…

  Beantwoorden
 2. Jos H

  Na diverse offertes opgevraagd te hebben met Sunleaves in zee gegaan omdat men a: snel reageerde op de aanvraag, b: omdat men geen offerte maakte zonder de locatie en het pand bekeken te hebben.
  Het bezoek met de vertegenwoordiger resulteerde in een directe klik tussen hen en ons, daarnaast werd een hele fijne offerte op papier gezet.
  over het team van monteurs niets dan lof. Fijne gasten die weten waarover ze praten. Werken rustig en netjes. Doen niets overhaast.
  Men werkt met A-merk producten.
  Het bedrijf heeft eigen monteurs en houden alles in eigen hand.
  De installatie, 22 panelen, en een Solar Edge omvormer, werken nu vanaf 10 februari, en wij zijn nu al dik tevreden.
  De lijntjes naar de medewerkers zijn lekker kort.

  Laat de zon

  Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *