Betrouwbaar website voor eerlijke energiewinners

Enexis plaatst alleen onafhankelijke, objectieve informatie op de website. Op deze manier wordt u niet misleid en bieden wij u een helpende hand in de bruisende wereld van energie produceren. U vindt er altijd de nieuwste informatie, zodat u zelf indien gewenst ook vroegtijdig kan inspelen op nieuwe trends.

Online community: Samen zelf energie produceren

Samen met de lancering van een nieuwe website komt Enexis ook met een nieuwe online community: een plaats voor alle energie producerende klanten met als doel om ervaringen, tips en informatie met elkaar uit te wisselen. U kunt er uw mening geven over verschillende leveranciers en producten, en kunt discussies aangaan met andere ‘zelf-energie-produceerders’  in de community. Ook kunt u er vragen stellen aan Enexis: wij zijn graag bereid u te helpen.

6 reacties op “Vernieuwde website www.zelfenergieproduceren.nl”

 1. H.F. Berk

  Dank voor de reactie. Inmiddels ben ik vandaag probleemloos op mijn account binnengekomen.
  Groet,
  Harry Berk

 2. ZEP

  Goedemorgen heer of mevrouw Berk,

  Dit komt, omdat het inlogmenu (widget) deze kinderachtige rekensom niet geïmplementeerd heeft. (Dit wordt z.s.m. aangepast). Daarom wordt bij de eerste inlog via dat scherm, altijd een foutmelding gegeven. Via de pagina: https://www.zelfenergieproduceren.nl/wp-login.php kan je probleemloos inloggen.

  De rekensom is om spam te voorkomen en te controleren of je daadwerkelijk een persoon bent.

  Groetjes,
  Arnold

 3. H.F. Berk

  Ik heb me vandaag geregistreerd en mijn account geactiveerd. Nu krijg ik telkens als ik inlog steeds de melding dat mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord onjuist zijn, hoewel ik deze juist heb ingevoerd. Vervolgens kom ik wel op mijn account als ik mijn e-mailadres als gebruikersnaam invul en een kinderachtig rekensommetje goed beantwoord heb. Als ik na uitloggen me opnieuw aanmeld, krijg ik weer dezelfde foutmelding. Het aantal “toegestane” foute aanmeldingen overschrijd ik op deze manier erg snel, en moet dan vervolgens 10 minuten wachten. Wat is hier aan de hand?

 4. Henk Otter

  Mijn zonnepanelen zijn geleverd door One2green uit Utrecht.Ik ben erg tevreden over dit bedrijf.

 5. Henk Otter

  Ik heb 10 Noorse zonnepanelen op mijn dak.
  Het eerste halfjaar heb ik 1781 kw op
  mijn teller staan. Ik vraag me af is dat veel?wie heeft daar meer ervaring mee?

Geef een reactie