Onze website www.zelfenergieproduceren.nl is volledig vernieuwd. Naast praktisch informatie vindt u er interessante tips en trucs om nog meer plezier te krijgen in het opwekken van elektriciteit.  Wilt u dus bijvoorbeeld meer weten over het terugleveren van energie of tips om nog meer data uit uw omvormer te halen? Neemt u dan eens een kijkje op onze vernieuwde website, speciaal voor onze klanten die geïnteresseerd zijn in het zelf produceren van energie.

Betrouwbaar website voor eerlijke energiewinners
Enexis plaatst alleen onafhankelijke, objectieve informatie op de website. Op deze manier wordt u niet misleid en bieden wij u een helpende hand in de bruisende wereld van energie produceren. U vindt er altijd de nieuwste informatie, zodat u zelf indien gewenst ook vroegtijdig kan inspelen op nieuwe trends.

Online community: Samen zelf energie produceren
Samen met de lancering van een nieuwe website komt Enexis ook met een nieuwe online community: een plaats voor alle energie producerende klanten met als doel om ervaringen, tips en informatie met elkaar uit te wisselen. U kunt er uw mening geven over verschillende leveranciers en producten, en kunt discussies aangaan met andere ‘zelf-energie-produceerders’  in de community. Ook kunt u er vragen stellen aan Enexis: wij zijn graag bereid u te helpen.

Word lid van de online community en deel uw ervaringen met andere zelf-energie-producenten en maak kans op een WakaWaka Power!

Deel deze pagina:

7 reacties op “Vernieuwde website www.zelfenergieproduceren.nl”

  1. H.F. Berk

    Ik heb me vandaag geregistreerd en mijn account geactiveerd. Nu krijg ik telkens als ik inlog steeds de melding dat mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord onjuist zijn, hoewel ik deze juist heb ingevoerd. Vervolgens kom ik wel op mijn account als ik mijn e-mailadres als gebruikersnaam invul en een kinderachtig rekensommetje goed beantwoord heb. Als ik na uitloggen me opnieuw aanmeld, krijg ik weer dezelfde foutmelding. Het aantal “toegestane” foute aanmeldingen overschrijd ik op deze manier erg snel, en moet dan vervolgens 10 minuten wachten. Wat is hier aan de hand?

Geef een reactie

Of