Schulte Energie & Techniek

Wie we zijn
Van advies tot installatie, nazorg en onderhoud: bij Schulte Energie en Techniek kunt u terecht voor werkelijk alles op het gebied van duurzame energietechniek, elektrotechniek, installatietechniek en zonne-energie.

Deskundig en ervaren
Al meer dan 30 jaar is Schulte Energie en Techniek specialist in installatie- en elektrotechniek. Daar is in de afgelopen jaren een belangrijke nieuwe deskundigheid bij gekomen: duurzame energie-installaties als zonnepanelen en zonneboilers, ledverlichting, warmtepompsystemen en houtpelletketels. Wij helpen particulieren, bedrijven en woningbouwcorporaties, maar ook Verenigingen van Eigenaren en sportverenigingen met installatie en energie-oplossingen die zowel het milieu als uw portemonnee ten goede komen.

Veilig en betrouwbaar
Onze installaties voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo zijn we aangesloten bij de branchevereniging UNETO-VNI, hebben we het VCA-keurmerk en worden alle installaties aangelegd volgens de veiligheidsnormen van de NEN. Daarnaast voldoen we als een van de weinige bedrijven in Nederland aan de strenge criteria van het Zonnekeur. Dit keurmerk wordt toegekend aan betrouwbare installateurs op het gebied van zonne-energie.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.1

11 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Schulte Energie & Techniek

Telefoon

0541-352520

Adres

Sombeekweg 11

7591 AV Denekamp

Overijssel

Lid van

Techniek Nederland, VCA, Zonnekeur

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Overijssel

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Warmtepompen
 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

2 reacties op “Schulte”

 1. Poelsma

  De relatie met Tim Schulte voelde meteen goed en betrouwbaar aan. Er zijn diverse alternatieven op een rijtje gezet waaruit in goed overleg een oplossing gekozen is. Na opdracht is binnen een week met de werkzaamheden begonnen. De installatie werd door kundige medewerkers op een nette wijze uitgevoerd en ondanks het slechte weer was alles in één dag voor elkaar. Via een app. en op de computer zijn de opbrengstresultaten goed af te lezen. Complimenten voor Schulte-Duurzaam.

 2. Frank Leussink

  Prima bedrijf. Komen altijd langs voor een intake en uitleg over de mogelijkheden.
  Zonnepanelen zijn in 1 dag aangebracht. Medewerkers zijn vriendelijk en zeer correct. Zijn erg tevreden over het bedrijf.
  Ook in een prijsvergelijk komen ze zeer goed uit de bus.

Geef een reactie