EPM

EPM is een elektrotechnisch totaalinstallateur. Naast alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden kunnen wij ook de technische installaties voor gas, water en ventilatie verzorgen, deze werkzaamheden worden uitgevoerd door zorgvuldig gekozen partners.

EPM biedt samen met gerenommeerde en zorgvuldig geselecteerde partners geïntegreerde diensten aan in de regio Zuidoost-Nederland. Dat doen we al meer dan vijftig jaar. Binnen onze kernactiviteit elektrotechniek voorzien we in een compleet concept. Advies en ontwerp maken daar deel van uit, maar ook installatie, onderhoud en beheer. We zijn actief in verschillende bouwsectoren en in de gezondheidszorg. Daarnaast richten we ons op scholen, kantoren, industriële en utiliteitsgebouwen, overige wooncomplexen en domotica.

De combinatie van de juiste schaalgrootte en geïntegreerde dienstverlening maakt EPM onderscheidend in de markt en geeft ons bedrijf een unieke positie in de regio

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.7

9 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

EPM

Telefoon

043-3642823

Adres

Karveelweg 28

6222 NH Maastricht

Limburg

E-mail

info@epm.nl

Website

http://epm.nl

Lid van

Onbekend

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Limburg

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Deel deze installateur

[ssba-buttons]

Plaats een reactie

2 reacties op “EPM”

 1. C J van Dongen

  EPM leverde mij in 2011 15 zonnepanelen en weigerde daarna elke service “ Wij doen niet meer aan zonnepanelen”.
  Ik werd verwezen naar een ander bedrijf dat niet reageerde. De panelen en de omvormer werken ook zonder enige controle nog steeds goed. Dat EPM nu weer actief lijkt op dit gebied ervaar ik als een affront . Op service van dit bedrijf kon ik niet rekenen.

 2. Zeelen

  EPM is een betrouwbaar bedrijf.
  Goede, complete offerte. Komt gemaakte afspraken na en levert vakkundig werk.
  Een aanrader!

Geef een reactie