Logo van Energie Remmers

Beoordeel dit bedrijf:

(3,70)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Energie Remmers

Adres: Koldingweg 6

Postcode: 9723 HK

Plaatsnaam: Groningen

Provincie: Groningen

Telefoon: 050-2303333

Website: https://www.energieremmers.nl/

Email: info@energieremmers.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Energie Remmers is een ervaren en deskundige organisatie op het gebied van zonne-energie. Uw wensen staan bij ons centraal. Daarom werken wij met persoonlijke adviseurs, die bij u op locatie langskomen. Geen snelle verkoop, maar gedegen advies op basis van uw situatie.

Omdat een investering in zonnepanelen er een is voor de lange termijn, bieden wij enkel kwaliteitsproducten. Op die wijze bent u ook in de toekomst verzekert van zonnestroom. De productgarantie op onze zonnepanelen is 10-12 jaar. De rendementsgarantie is 25-30 jaar. Doordat wij enkel en alleen werken met Duitse leveranciers, bent u altijd verzekerd van een betrouwbare levering en is er altijd een aanspreekpunt in de buurt, in het geval dat de garantie moet worden aangesproken

Energie Remmers staat voor kwaliteit en veiligheid. Wij adviseren daarom zonnepanelen die gemiddeld tot wel 10% hogere opbrengst hebben. Ook de garantie en onze garantieopbrengst is gemiddeld 17% hoger. U investeert hiermee niet alleen in de korte termijn, maar ook in de lange termijn. Kwaliteit alleen is echter niet genoeg. Vooral niet als u in het bevingsgebied woont. Daarom hebben wij een selectie zonnepanelen die tot wel 15% lichter zijn dan gemiddeld. Deze panelen kunnen wij plaatsen middels een techniek die ook nog eens uw dak versterkt. Hiermee bent u er zeker van dat een zonnesysteem van toegevoegde waarde is voor uw woning.

 

Bedrijfslocatie:


 

6 reacties op “Energie Remmers”

 1. ARunhart

  Keurig advies, manier van montage panelen is redelijk uniek te noemen tov vele zonnesysteemaanbieders. Ik weet nu zeker dat de panelen op hun plek blijven zitten. Tevens de montage volgens afspraak afgeleverd en prima nazorg. Al met al, een hardwerkend bedrijf die zeker niet mag ontbreken in de lijst van favorieten.

 2. hans

  Prima snelle leverancier en montage bedrijf zonnepanelen, zeer nette montage en in overleg. Alles in 1 tot aan de BTW teruggave toe. Al een optie om verder uit te breiden waarbij de omvormer kosteloos kan worden omgeruild.

 3. Kees Offereins

  Helaas slechte ervaring panelen liggen niet Z ! opstellingshoek nog geen 10 gr. Reageerd met dreigingen !!!

 4. R. Bakker

  In eerste instantie gezocht naar zonnepanelen die het beste uit tesst komen en met de langste opbrenggarantie. Zodoende bij Remmers uitgekomen en adviesgesprek gehad. Alles is netjes en in overleg geïnstalleerd.

 5. Jop Brocker

  Geleverde panelen hebben minder vermogen dan geoffreerd. Bij levering ontbreken kabels, waardoor systeem niet aangesloten kan worden. Maanden vertraging door slechte afhandeling klachten. Jan beloofde misgelopen opwek te compenseren, reageert nu echter niet meer op mails. Slechte zaak…

Geef een antwoord