BonGo Solar B.V.

Bij BonGo Solar zijn we dagelijks met 40 personen actief om (potentiële) klanten van goed advies te kunnen voorzien.

Als één van de meest toonaangevende partijen in Nederland hebben wij wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie.

Tevreden klanten zijn de beste graadmeter voor kwaliteit, vandaar dat wij onze klanten onafhankelijk enquêteren. Door kritisch te kijken naar opmerkingen en door het trainen van onze medewerkers zijn wij in staat om dagelijks onze kwaliteit te verbeteren. Het kwaliteitsmanagementsysteem van BonGo Solar is door de TÜV Nederland, NEN-EN-ISO 9001-2015, gecertificeerd.

Wij zijn actief in heel Nederland en op de hoogte van lokale regelingen. De adviseur in uw regio komt graag bij u op bezoek om u te informeren over zonnepanelen of zonneboilers.

Naast gecertificeerde zonne-energie producten, adviseren, plannen en ontwikkelen wij duurzame energie concepten voor steden en gemeenten, voor industriële en commerciële gebouwen en residentiële gebouwen van alle soorten.

Om onze klanten maximale zekerheid te bieden heeft BonGo Solar zich aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

Elke zonnepanelenpartij die zich wilt aansluiten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) dient een uitgebreid selectieproces te doorlopen. Een proces waardoor u als klant gegarandeerd wordt dat niet alleen uw aanbetaling maar ook uw garantie volledig is afgedekt.

Bij BonGo Solar kunt u zien wat u op uw dak krijgt, bezoek onze showroom en zie hoe een zonnepanelensysteem nu daadwerkelijk werkt. Op ons dak hebben wij volledige testopstellingen geplaatst om u er alles over te kunnen vertellen.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.6

24 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

BonGo Solar B.V.

Telefoon

055-7440013

Adres

Tweelingenlaan 15

7324 AP Apeldoorn

Gelderland

Lid van

Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Certificering

Onbekend

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Gelderland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Deel deze installateur

Plaats een reactie

8 reacties op “BonGo Solar”

 1. G.a.schutten

  Keurig bedrijf die ons goed en duidelijk heeft geadviseerd. Vervolgens is de bestelling geplaatst en alles is volgens afspraak netjes geplaatst. Ook voor vervolg advies goed geholpen. Prima bedrijf.

 2. Rienk van der Galiën

  Prima geholpen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Plaatsing van de panelen id netjes en vlot gedaan. Ook prima dat de volgende dah nog even gebeld wordt om te vragen of allrs goed gegaan is. Wat mij betreft 5**

 3. Folker

  Prima bedrijf. Snelle levering en prijs kwaliteit helemaal goed. Ook gemakkelijk dat alle benodigde formulieren voor aanmeldde energiebedrijf en terug vordering belasting als voorbeeld ingevuld toegestuurd worden. de dag na installatie werd er nog gebeld of alles goed was gegaan.

 4. Erik-Jan Dekker

  Zonne installatie niet werkend opgeleverd maar wel laten tekenen door mijn vrouw. Zeer slechte slappe communicatie. Monteur die zou komen om het alsnog werkend te maken belde op het laatste moment af. Aanvragen nieuwe meter was niet gedaan, directie nam het allemaal hoog op, zou contact nemen maar u raad het al, nooit iets van gehoord. Als het goed gaat dan zal het bij dit bedrijf lopen maar als het fout gaat dan zijn ze uitermate amateuristisch en is de communicatie echt ver beneden pijl.

 5. R.van der Mei

  Prijs / kwaliteit prima , maar after sales erg slecht . btw moest na 5 keer bellen zelf worden gedaan ??
  en er is nooit gebeld na installatie of het installeren naar wens is verlopen !!!
  krijg het idee dat als je de rekening hebt betaald ze niets meer van ze laten horen.
  2 *

 6. Fam. Bannink

  Zeer slechte communicatie. Men kwam gemaakt afspraken niet na. Overgegaan naar een ander bedrijf. Hadden geen vertrouwen in een goede afloop.

 7. harryp

  Zeer positieve ervaring. Goede advisering/motivering. Prijsvoering is in orde. Het installatie team werkte als een geoliede machine. Alles netjes afgewerkt en netjes achtergelaten. Geen wanklank. Aanrader. 5 sterren

 8. van loon

  De installatie is ruim binnen de gestelde termijn op uitstekende wijze verricht.
  Een prettige bijkomstigheid is dat zowel de firma Bongo als hun installatieteam bereid zijn mee te denken om zo tot een optimale oplossing te komen. Hierbij moet ik wel aantekenen dat ik zelf meer voor goede kwaliteit ben gegaan dan voor een scherpe prijs.

Geef een antwoord