Aalberts Duurzam

Aalberts is een allround installatiebedrijf dat vanuit het landelijk centraal gelegen Oene opereert. Goede service, korte interne lijnen en persoonlijk contact met onze klanten is de basis van ons succes. Al 40 jaar zijn we een groeiend bedrijf met klanten uit bedrijven, instellingen, particulieren en bouwondernemingen. In midden Nederland bieden we onze klanten diensten aan op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, innovatieve verlichtingsconcepten, duurzame energie, brand- en inbraakbeveiliging, data-/ telecom en geluidsinstallaties. Aalberts biedt u een compleet pakket techniek voor uw pand! Indien u technisch advies nodig heeft, storingen wilt melden of vrijblijvend een offerte wilt aanvragen dan kunt u bellen naar 0578-641294 of contact opnemen d.m.v. het contactformulier.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.5

15 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Aalberts Duurzam

Telefoon

0578-641294

Adres

Houtweg 49

8167 PJ Oene

Gelderland

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Gelderland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Warmtepompen
 • Windmolens
 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Eén reactie op “Aalberts Duurzaam”

 1. CG Neven

  De adviseur/ verkoper was te laat op zijn afspraak. Te laat laat belde hij op om een nieuwe tijd af te spreken maar ook die overschreed hij met 30 min. Een slecht begin van het contact.
  De offerte, begeleidende documenten en informatie waren in goede orde.
  De afspraak dat er binnen 3 maanden na de offertebevestiging een datum zou worden ingepland om de zonnepanelen te leggen werd ook niet nagekomen. Ook geen informatie gehad dat het (door omstandigheden) langer ging duren en dus later zou plaatsvinden. Dus zelf contact op moeten nemen en een datum ingepland.
  De installatie verliep prettig en lijkt keurig voor elkaar. Eea in goed overleg uitgevoerd.

Geef een reactie