Algemeen

1. Het forum en de rest van www.zelfenergieproduceren.nl is bedoeld om vragen te stellen, ervaringen te delen of te discussiëren. Belangrijk daarbij is respect tonen voor elkaar. Geef elkaar de ruimte om te reageren en let op je taalgebruik.

Berichten plaatsen

2. Wees zorgvuldig met het verwoorden van je standpunt. Een geschreven tekst kan anders overkomen dan een gesproken tekst. Gebruik eventueel smilies om een emotie te tonen. Wees voorzichtig met sarcasme.  Blijf bij het onderwerp van het gesprek of de discussie.

3. Discriminatie, scheldwoorden, aanstootgevende teksten en/of afbeeldingen, bedreigende of beledigende taal, racistische uitlatingen of links ernaar toe zijn niet toegestaan.

4. SCHREEUWEN IS NIET NODIG! Gebruik hoofdletters op de goede manier.

5. Maak geen misbruik van:

  • op het forum geplaatste berichten van anderen.
  • foto’s op www.zelfenergieproduceren.nl Wanneer je foto’s of berichten van een ander wilt
  • gebruiken, vraag toestemming aan de persoon die de foto heeft geplaatst.
  • publieke gegevens van anderen: het is prettig als iemand zij/haar e-mail adres in
  • zijn/haar profiel zichtbaar maakt. Ga daar zorgvuldig en met respect mee om.

6. Stuur anderen geen ongevraagde commerciële informatie.

7. Foto’s en/of berichten, geplaatst op het forum, mogen ten allen tijde door de beheerder gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

8. Persoonlijke ruzies, privéconflicten worden niet op het forum van Zelf Energie Produceren uitgevochten.

9. Plaats geen link naar illegale zaken.

10. Het is niet mogelijk om uw waardering voor een bedrijf of product te wijzigen.

Commerciële reclame

10. Commerciële reclame is verboden op het forum van Zelf Energie Produceren. Ook commerciële links in (het onderschrift), een commercieel e-mail adres of account zijn niet toegestaan.

11. Plaats geen link naar andere fora. Alleen het plaatsen van zogenaamde “deep-links” naar afbeeldingen is toegestaan. Dit houdt in dat er alleen verwezen mag worden naar foto’s op een ander forum, zonder dat het andere forum of de andere topics zichtbaar zijn. Onze voorkeur gaat uit naar het plaatsen van foto’s via de in het forum geïntegreerde fotomodule. Wij zijn dan niet afhankelijk van servers van derden en ten allen tijden het tonen van de foto’s kunnen garanderen.

Verwijderen berichten en/of account

12. De beheerders zijn ten allen tijden gemachtigd om berichten en/of gebruikers te verwijderen en indien nodig, gebruikers te weren van het Zelf Energie Produceren Forum en website. In verband met stemmingmakerij maar ook zonder opgave van redenen.

Deel deze pagina..