Zonnemarkt B.V.

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroom-systemen. Naast ons uitgebreide assortiment van zonnestroom producten, bieden we ook deskundig advies over het beste systeem in uw specifieke situatie. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen wij alles van advies tot installatie tot financiering en subsidieaanvraag. Zo zorgen wij dat iedereen op een makkelijke, voodelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Het overstappen van conventionele energiebronnen (als steenkool, olie en gas) naar duurzame energiebronnen (zoals zonlicht en windkracht) is dé manier om klimaatverandering tegen te gaan. Massale investeringen in duurzame energie kunnen niet worden opgelegd, maar moeten interessant gemaakt worden! Omdat zonnestroom volgens ons de beste manier is om de energie-voorziening in Nederland te verduurzamen, zijn wij Zonnemarkt gestart. “For two decades, from Rio to Kyoto to Copenhagen, we have persued a failed strategy of promising immediate CO2 cuts. It will fail… again. The smart respons to climate change is not making fuel extremely expensive but making green energy much cheaper.” – Bjorn Lomborg. En dat is precies wat wij van Zonnemarkt willen doen. Door innovatieve ontwikkeling, rechtstreeks inkopen bij de fabrikant en goede afspraken met onze leveranciers maken wij duurzame energie voor iedereen interessant!

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.8

10 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Zonnemarkt B.V.

Telefoon

036-8200267

Adres

Antennestraat 40

1322 AE Almere

Flevoland

Lid van

Holland Solar, installQ, GFDE, Techniek Nederland

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Flevoland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

3 reacties op “Zonnemarkt”

 1. Gertjan Koenen

  Kan beamen dat Zonnemarkt een bedrijf is wat met ZZP installateurs werkt. Deze hebben enkel belang bij het snel en niet veilig de boel te installeren. Dit levert natuurlijk knoeiwerk op. Individuele omvormers met tyraps vastzetten en de boel achterlaten zonder dat de installatie werkt. Kortom vergeet deze cowboys.

 2. A Mulder

  Wij hebben ook zonnepanelen via Zonnemarkt aangeschaft maar zo geweldig is dit bedrijf niet als het gaat om installeren en veiligheid. De panelen zijn geplaatst in mei 2018 en in oktober kreeg ik en nieuwe meterkast gemonteerd vanwege koken op inductie, het installatie bedrijf Velgsib uit Stadskanaal zegt tegen mij dat de aansluiting van de zonnepanelen op elektriciteitsnet onveilig en tegen de normen waren aangesloten, namelijk zonder aardlekbeveiliging.
  Toen ging het regenen in het najaar en kreeg ik en aardlek storing op de omvormer en gebeld met Zonnemarkt uiteindelijk kregen wij met veel moeite en afspraak met en een monteur maar die gewoon niet kwam opdagen op de afspraak. De volgende dag maar eens weer gebeld met Zonnemarkt en later belde ons de monteur waar wij en woordenwisseling mee kregen en hij gewoon zei, bij jullie kom ik niet meer. Weer gebeld met Zonnemarkt en we kregen en nieuwe afspraak ook per email, we zaten inmiddels 1 maand met en haperende system en de nieuwe afspraak was nog eens en maand later. Inmiddels was ik maar eens gaan kijken op het plattedak waar kabels in het water lagen en de verbinders niet goed waren aangedraaid wat ik dan maar zelf heb gedaan. Op de dag van de nieuwe afspraak kwam ook deze monteur niet maar ik werd dan een dag later gebeld. Vanwege het slechte weer konden de monteurs niet komen en ik zou worden gebeld als het weer beter was maar tot op vandaag ben ik niet weer gebeld en ik verder ook niets meer gehoord.

  Mijn advies is om je zonnepanelen te kopen bij en lokaal bedrijf en niet bij en bedrijf helemaal in Almere. Verkopen willen ze wel maar dan houd het op.

 3. Jelle Wever

  een ieder zegt maar iets lekker goedkoop of de beste maar de burger besodemieteren kan iedereen, dat stinkt verschrikkelijk, en dat gebeurt dagenlijks. JAMMER

Geef een reactie