Logo van Sunprofs BV

Beoordeel dit bedrijf:

(3,53)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Sunprofs BV

Adres: Deurnseweg 2

Postcode: 5841 CJ

Plaatsnaam: Oploo

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0485-212396

Website: http://www.sunprofs.nl

Email: info@sunprofs.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Sunprofs is inmiddels een gevestigde naam in de zonnepanelenbranche. Sinds enkele jaren verzorgt Sunprofs vele zonnepaneelinstallaties tot grote tevredenheid van haar klanten. Grote projecten (meer dan 100 zonnepanelen) en kleine projecten: alle krijgen zij de aandacht die ze verdienen. Eigenaar is Joost Cornelissen, ondernemer in hart en nieren. Met een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en interesse in duurzaamheid, was het starten van een onderneming in zonnepanelen een logische keuze. Sunprofs komt voort uit een passie voor duurzaam, vandaar de naam: Sunprofs, kiest voor duurzaam!

 

Bedrijfslocatie:


 

5 reacties op “Sunprofs”

 1. Scholten

  Alles zeer duidelijk uitgelegd. Snelle levering en keurig werk afgeleverd. Mijn inziens goede prijs kwaliteit verhouding.

 2. Jos Gommers

  Hallo, mijn naam is Jos Gommers te Ysselsteyn – buurman van Bart, waar jullie ook zonnepanelen geleverd hebben, Ik ben van plan om op korte termijn zonnepanelen aan te schaffen, afmetingen 1 x 2 mtr panelen – 8 stuks op de zuidkant van mijn garage, 6 Stuks op de zuidkant van het tuinhuis, zwarte panelen.
  Graag prijsopgave en situatie bekijken -ik wil hier in afzienbare termijn over beslissen, en de panelen geïnstalleerd te hebben voor het goede weer begint.

  In afwachting van jullie reacties, met vriendelijke groeten ,
  Jos Gommers

  [bericht aangepast door beheerder i.v.m. persoonsgegevens]

 3. ZEP

  Beste heer Gommers,

  U kunt voor een offerte van Sunprofs het beste een e-mail naar info@sunprofs.nl sturen met uw gegevens en wensen. Ik heb uw bericht aangepast, omdat deze persoonlijke gegevens bevatte. Ik wil u adviseren om adresgegevens en telefoonnummers nooit zomaar online te vermelden.

  Groetjes,
  Arnold

 4. Frans Verhoeven

  Super levering zeer tevreden over advies en installatie.

Geef een antwoord