Solar Concept

Van fossiele brandstoffen gaan we de overgang maken naar duurzame energie. Zonnepanelen spelen hierin een essentiële rol: niet alleen omdat ze 100% duurzame en schone energie opwekken, maar ook omdat ze rendement opleveren! Bij Solar Concept is het onze missie om onze klanten te voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Dat betekent niet per definitie de laagste prijs of de beste kwaliteit: het betekent de beste balans tussen prijs en kwaliteit, advies, installatie en service. Het betekent een oplossing die specifiek bij jouw wensen en woonsituatie past, één die je uiteindelijk het meeste rendement oplevert! Lees hier meer over onze werkwijze. De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies. Nederland zit midden in de energietransitie. Van fossiele brandstoffen gaan we de overgang maken naar duurzame energie. Zonnepanelen spelen hierin een essentiële rol: niet alleen omdat ze 100% schone energie opwekken, maar ook omdat ze rendement opleveren! Bij Solar Concept is het onze missie om onze klanten te voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.1

26 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Solar Concept

Telefoon

048-6831400

Adres

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Noord-Brabant

Lid van

Holland Solar, installQ, Techniek Nederland

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Overijssel

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

8 reacties op “Solar Concept”

 1. Jos

  De installatie bij ons was ook een hele bevalling. Alles duurde veel langer dan afgesproken (december ’22 werd maart ’23). Fout werd daarbij op fout gestapeld, waarbij men mij met een kluitje in het riet wilde sturen. Ik moest alles uit de kast halen (tot de directie aan toe) om het -uiteindelijk- opgelost te krijgen. Ik ben dan nog wijs in dit wereldje maar een “gewone klant” was ‘weggepiepeld’… En dan werkten ze nog wel voor Vereniging Eigen Huis!

  Ik heb even nodig om het te verwerken, vandaar dat ik nu pas reageer. Destijds hadden ze een diepe onvoldoende gekregen maar sinds maart werkt de installatie probleemloos. Interne communicatie is voor Solar Concept inderdaad een aandachtspunt.
  Ga je met ze in zee, heb dan geduld en zet je schrap.

 2. Perry Van Leeuwen

  heel fijne firma, prima advies gehad en snelle en heel keurige installatie, alles netjes gemonteerd zonder veel rommel en overlast

 3. ronald roels

  helaas geen goede beoordeling.
  Alles duurde veel langer dan afgesproken
  Tegenstrijdige resultaten waar zonnepanelen geplaatst konden worden.
  Van de 22 panelen konden er toch maar 8 geplaatst worden.
  Installateurs hebben niet eens de juiste schroeven bij zich en vragen het mij!
  Installateurs hebben niet eens het juiste gereedschap bij zich en vragen het mij!
  4 afspraken om te installeren, 2 keer langs geweest en dan bij echte installatie spreken ze elkaar allemaal tegen en komen er slechts 8 ipv 16 panelen, wat oorspronkelijk 22 konden zijn.
  Kan geen 3 fasen laten installeren, want solar concept heeft de aansluiting in meterkast foutief aangesloten.

  Al met al geen succes en ik had zeker een andere partij gekozen als ik het van tevoren wist.

 4. Marielle Timmermans-van Ham

  Heel tevreden over Solar concept. Door een misverstand van buitenaf hebben ze ons de best mogelijke oplossing geboden. Telefonische bereikbaarheid is wel een aandachtspuntje. Aanrader!

 5. Roeleke van Riel

  Prima bedrijf, wij zijn heel tevreden. Vriendelijke mensen en de panelen liggen perfect! Aanrader

 6. Peter

  Installateur heeft uitstekend meegedacht aan de oplossing voor de omvormer voor de combinatie met de bestaande panelen. Mijn complimenten voor de geboden oplossing en de snelheid.
  Voor de plaatsing van de panelen heb ik wel een klein kritiekpunt. De plaatsing op het dak is er niet goed rekening gehouden met de uitlijning t.o.v. de dakramen.

 7. Eric van Vroenhoven

  Bij Ons zijn 2 leuke jongen mannen op het dak geweest en hebben alles keurig netjes uit gelegd en gemonteerd.
  Ik wil deze jongens heel hartelijk danken voor hun perfecte werk .
  en natuurlijk ook de elektro man die binnen alles heeft aangesloten .
  ook een keurig netten monteur die alles netjes uit gelegd heeft .
  Perfect geregeld

 8. Dubois

  Goed en betrouwbaar bedrijf. Snelle levering.

Geef een reactie